Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 940
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
здравейте сладки мами,
днес тук в Италия е национален празник и не се работи, та с мъжо цял ден обикаляме и затова 4ак сега се разписвам.
Едвам усоях да ви из4ета,ама вие за 1 ден сте изписали половинате тема  Grinning
Много ми стана мъ4но за ло6ите слу4ки при някои от вас,но съм сигурна 4е вси4ко 6те се нареди.Търоение му е майката....и аз загубих бебе през декември,то4но на Коледа и след диагнозата ТРУДНО 6ТЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ6 ето ме пак с тумбак и се надявам,4е този път вси4ко 6те е наред.
Ина4е аз си продължавам с повръ6танетои гаденето  Sick,ама си го търпя и това е.Ина4е по4нах да хапвам пове4ко и ве4е съм 1_2 кг отгоре.
Много ви цункам вси4ки и се радвам,4е сте добре,а тези които са с оплаквания бързо в леглото и ставане само по пи6 при4ина   bouquet  bouquet

Малееее сега про4етох за Анджел айс......бързо в леглото и звъни на доки,ако се слу4и не6то ло6о и си натиска6 парцалите цял живот 6те се вини6....извинявай са строгия тон ама си е така.....бързай моля те.

# 151
Мили майчета, благодаря за всичко, което сте изписали. Нямам думи да опиша колко се трогнах от загрижеността и топлото отношение!   bouquet Hug
След като пих два пъти но-шпа, консултация с доки, положението си остана същото и реших да отида в спешно отделение. Всички бяха изключително мили, след като споделих, че съм бременна. Направиха ми геникологичен преглед, но всичко беше нормално. Матката ми отговаря на срока на бременността и била съвършено спокойна, а маточината шийка - без скъсяване и разширяване. Пуснаха ми кръв и урина, оказа се, че левкоцитите ми са доста увеличени, направиха ми ехограф на бъбреците и за малко да ме вкарат в отделение.  ooooh! Но се разминах с инджекция но-шпа и лекарски предписания.
Това е моят среднощен разказ. Преди мъничко се прибрах и съм доста изтощена. Лягам да се наспя спокойно!  Embarassed
Целувки по тумбачетата!  Heart Eyes

# 152
Радвам се че всичко е наред!!! Целувки и МНОГО ДА СЕ ПАЗИШ!!!!!!
 Simple Smile  bouquet

# 153
AngelEyes, много хубаво си направила, че си се погрижила за себе си и бебо. Радвам се че всичко е наред. Приятен уикенд!

# 154
АngelEyes, радвам се, че сте овладели положението. Почивай повечко и ако работата те изнервя, просто вземи болничен! През тези 9 месеца най-важното е бебчето, което расте в нас.

Момичета, незнам как сте вие, но аз всяка нощ сънувам нещо, свързано с бебето. Вярно, че то ми е постоянно в главата, ама чак пък толкова...Та тази нощ сънят ми беше, че го загубих и ми остави отвратително чувство. Надявам се, че до следобяд ще се отърся....

Лек уикенд на всички мамчета (макар и дъждовен  Sad)!

# 155
Хубави новинки от AngelEyes!!! Нали знаеш как понякога ни болят глави,кореми и др. без да сме бременни-вероятно е било нещо такова! Вземай болнични и почивай,разхождай се-сега ни се е паднало да мързелуваме безнаказано Grinning
Аз отивам на рожден ден на прекрасният ми племеник-става на цяла 1 годинка  bouquetПриятен ден и на вас! Hug

# 156
  • София
Браво AngelEyes! Почивай си и никакви нерви-никой не ги заслужава в този етап от живота ти !
Pam, да ти имам на теб пък сънищата Twisted Evil Я дай като мен-аз сънувах че притежавам една рокля дето я набелязах при една разходка и преди малко отидох да си сбъдна съня smile3508 Представяте ли си какъв подарък съм си направила?! аз, която от години правя дрехи / предимно за булки, фолк-звезди и бременни/ да си купя готова рокля?! Ама след оня рев дето го ударих когато не си влязох в дрешките, реших да си лекувам депресийката както моите клиентки- с красиви дрешки Grinning! Днес-утре ще си снимам новата придобивка и ще ви я покажа...
Много целувки на всички Heart Eyes

# 157
 Здравейте и от мен казвам се Ани присъединявам се към ноемврийските мами моят термин е на 20.11.2006 първо бебче и съм от Видин

# 158
Добре дошла, Аника!   bouquet

# 159
Добре дошла, Ани ! Много приятни емоции през следващите месеци с бебо, и приятни мигове с форума.
Grig, супер сън и честито сбъдване! Чакаме снимката с нетърпение Simple Smile Както се казва "да ни се връща", че скоро всички ще имаме нужда от нови попълнения. 
p.s. ако някъде в интернет има снимки на твои дрехи - пусни линк, да се порадваме и на творенията ти.

# 160
  • София
Вениии,  намери какво да поискаш да покажа.... Blush Blush Blush това с поп-фолк серията е най- пикантната и най-доходоносната част от работата ми, но... повечето от нещата се притеснявам да покажа Blush Blush Blush
Никога няма да забравя ужасения поглед на бъдещата ми свекърва когато й отговорих на въпроса с какво си изкарвам парите. Просто и пуснах чалга канала и показах дрешките в доста садо-мазо стил от последния клип за който бях творила... Всички реагират така-с ужас и потрес и сигурно си мислят че имам "таен"живот в който се обличем по подобен начин,обикалям бардаците,пия, слушам Кондьо и така се вдъхновявам....
Виж, за последния клип на една от девойките направих нещо което много си харесвам и ако са го снимали така че освен цици и крака да се вижда и дрехата- ще ви се похваля. Има и други дрешки които бих показала, но са снимани в къщи и девойките на тях са без грим и прическа и ако ги пусна в Интернет, ще съм жива само до утре newsm53
Поздрави и целувки!

# 161
Ей, Grig, ама много ме развесели!!!
По- смешен постинг отдавна не бях чела  Joy ...
Особено
сигурно си мислят че имам "таен"живот в който се обличем по подобен начин,обикалям бардаците,пия, слушам Кондьо и така се вдъхновявам....
Имаш супер чувство за хумор, да знаеш  Laughing
А, в работата явно добре се справяш Simple Smile ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!

# 162
Хих Grig, звучи супер интересно!!!И какво се притесняваш кой какво ще си помисли?!Фолк-певиците изглеждат толкова секси в дрешките си,колкото и странни да изглеждат,че обзалагам се-всяка от нас тайно си мечтае да се намъкне в такова костюмче и да изглежда така секси JoyА за "тайният живот" който имаш....,в днешно време това е по-скоро интересно,отколкото стряскащо - изключвам баби,дядовци и свекърви  Mr. Green
И все пак,ако можеш пусни нещо да видим Simple Smile

# 163
Здравейте пак и от мен!

Ние сме вече при баба в Смолян. Пътуването беше весело и малко уморително, но аз си знаех че ще е така с Бобо - много е палав.
Аз не успях да се видя с моята лекарка, беше извън София. Ще видим кога ще мога пак да пътувам до София. Сега съм с леки болки, но предполагам че с малко но-шпа и повечко лежане ще минат.
Искам да похваля Grig- благодарение на нейните съвети успях да си ушия роклята , която си бях измислила. Стана хубава и ще си я нося. Само дето се оказа че в суматохата съм си я забравила във Франция. Embarassed
Шоколадкина, тази първата рокля която си си купила много ми хареса. Сестра ми скоро си идва от Щатите, май и аз ще си я поръчам заедно с още няколко дрешки от сайта, които си харесах преди. Не е ли много прозрачна, обаче?

Поздрави на новодошлите ! Страхотна компания сме се събрали!

# 164
Здравейте, момичета!
Леко и безпроблемно бременеене на новодошлите!

Grig, развесели ме с твоя "таен" живот Laughing Все пак да си покажеш новата придобивка!

Мишенце, добре дошла на родна земя!!!

Общи условия

Активация на акаунт