Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 941
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Шоколадинка,

много ми хареса, че си споделила раждането си. Аз също съм чувала, че спокойствието е много важен фактор при раждане. А и сега ще се поразровя за упражненията нещо да намеря. Ти откога ги почна?

# 136
  • The wild, wild west
Момичета, а какво е това но-шпа? Много го чувам, по всички форуми, но нямам идея какво е. Майка ми е в момента в България и ако не се изисква рецепта може да ми вземе. Кажете моля за какво се ползва и какво съдържа ако знаете  newsm78
А специално Кегел упражненията е добре да се правят и преди, и след раждането, и по принцип. Освен, че предпазват мускулите от отпускане (повечето възрастни жени страдат или от свличане на матката или от неспособност да контролират уринирането си  Confused) подобряват и сексуалния живот и способността да се постигне оргазъм  Heart Eyes
Аааа, и на малко по-свежа нота. От този website на Motherhood, който сте сложили на първа страница си харесах 3 рокли и вече ги имам.  Grinning Благодаря ви много! Аз не се бях сетила за тях. Само не посмях да ги купя директно без да съм ги видяла и отидох в магазина да ги премеря.

Ето тези трите и да знете стоят много добре:

http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=18781036&ca … sterCategory_Id=3

http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=18771036&ca … sterCategory_Id=3

http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=33521036&ca … sterCategory_Id=3

# 137
   Есме, и аз пия но шпа 3х1 и магнерот 500мг 3х1! Доки ми каза, че магнерота бил по хубав от магнерича!
   Шоколадкина, но шпа е за успокояване на матката, за да не се получават контракции! Аз го пия откакто прокървих, а докато бях в болницата ми биеха конски дози от него мускулно!!!

newsm45  Момичетааа, реве ми се! Току що говорих с приятелката ми в Щатите! Трябваше да е в края на 3 месец и едва сега я гледаха на ехограф! Казали и че бебе няма ! Имала моларна бременност! Направо незнам какво да правя, как да я успокоя  Cry / то аз и себе си не мога /! Тя се държи много мъжки, но знам, че никак не и е леко! Това и е трета бременност вече, а още няма бебче и като знам колко месеци се мъчиха, за да си направят бебче, направо сърцето ми се къса  smile3518! Толкова ме е яд на тамошните доктори  #Cussing out! Как може толкова месеци да не я гледат на ехограф! Изследванията и били добри, нивото на хормона било високо и те идиотите сметнали, че всичко е ОК  #2gunfire! Вчера като ходили и като им казали, че бебе няма, тя вика, че мъж и плакал като дете! Толкова се радваха и надяваха...
   Направо буца имам в гърлото, едва виждам клавишите  Cry! Чувствам се виновна, че аз вече второ детенце ще си имам, а тя милата има толкова проблеми! Честно казано на нейната бременност се радвах повече от колкото на моята, а то  Sad!
   Оххххххх, казах си мъката! Много ми е тежко, все едно на мен се случва! Сега ще ходят при друг лекар, за да са по- сигурни!
     Много ми е мъчно, но стига съм ви занимавала! Дано на никого не му се случва такова нещо!   

# 138
eй, много гадна история- но щом толкова искат детенце ще им е случи и на тях!

Историята на раждането на Шокаладкина още веднъж ме убеждава, че нормалното раждане с епидурална упойка е най- добрия избор, който може да се направи- и аз спокойно си говорех по телефона докато си чаках разкритието- и напротив - епидурала НЕ забавя, а забързва процеса на разкритие- защото шийката се отпуска- вече не се гърчи от болка и е по- лесно да се разтегне- аз чесно казано не съм правила упражнения за корема-не защото не искам, ами защото не знаех къде и как да ги правя.. но доктора ме напътстваше и следвайки неговите указания имаше хепи енд!

Но- шпа се продава без рецепта и е за успокояване на гладката мускулатура- но моя доктор примерно препоръчва в тези седмици ако има контракции да се пие магнерот 

роклите са повече от страхотни!!!

# 139
benighted, съжалявам!  Cry

Момичета, никак не съм добре. Имам силна болка в яйчниците и имам чувството, че всеки момент ще се изсипят, ако стана от стола или от леглото. Днес ми е ужасен ден, имах ОГРОМЕН проблем в работата, на два пъти ме разтрепериха като листа, а накрая не ми издържаха нервите и се разплаках. Предполагам, че това е причината за създалата се ситуация с бебчо. Страх ме е ..  Cry

# 140
  • София
Еййй benighted много е несправедливо да се случват такива неща...Съчувствам и на теб и на приятелката ти и вярвам, че в крайна сметка ще се сдобият с едно макар и изстрадано, здраво и красиво бебче !
Шоколадкина, горе главата миличка-всичко ще се оправи. Пий без да се притесняваш нош-па /Цвети ти е обяснила деиствието му/ ,почивай си и....само положителни емоции ! Това начало с красивите рокли ми се струва доста добро newsm10

# 141
    AngelEyes, пий но шпа и не ставай от леглото /по добре не стой на седнала /! Най-добре следващите няколко дни си почивай активно! Нека мъж ти се занимава с къщната работа! Да не те плаша, ама аз точно от нерви в работата прокървях!
    Дано бързо да ти мине  Praynig!

# 142
   AngelEyes, пий но шпа и не ставай от леглото /по добре не стой на седнала /! Най-добре следващите няколко дни си почивай активно! Нека мъж ти се занимава с къщната работа! Да не те плаша, ама аз точно от нерви в работата прокървях!
    Дано бързо да ти мине  Praynig!
Благодаря, мила!   bouquet CryЛягам веднага, за щастие поне за сега нямам кървене!  Rolling Eyes

# 143
AngelEyes, пий но-шпа, пази леглото (сериозно), обади се на доктора си, той най-добре ще ти каже какво да правиш/пиеш. Проблемите на работа са много гадни и ние се чувстваме отговорни... ама все пак като знаят че чакаш бебе, трябва да са по-толерантни. Хубаво, че си си поплакала... Моя доки каза "ти си решаваш кое е по-важно за теб - бебето или работата".. сигурно и твоя така ще каже. Тъкмо идва събота неделя - леглото, телевизора, любима книга и музика... и в понеделник да си  6. Не се притеснявай, мисли хубави неща и му говори на бебо.
Benighted, много съжалявам за твоята приятелка... и разбирам че на теб  ти е гадно, и заради нейната и заради твоята бременност, но това няма да и помогне. Дано с новия лекар имат успех... Вярвам че ще си имат бебе, щом много го искат.

# 144
AngelEyes, надявам се вече си в леглото- ако не си- марш веднага!!! Никакви нерви в работата- и никаква къщна работа- аз така за малко да родя в 8 месец- но с лежане- всичко беше ок

# 145
  • София
AngelEyes, знам че е лесно да се говори "отстрани"но следващия път, преди да си ПОЗВОЛИШ да се ядосаш заради някой или нещо -просто си помисли че за следващите няколко месеца не разполагаш с тялото си защото най-важното е да отгледаш в него здраво и щастливо бебе ! В този смисъл- никой и нищо не заслужава да рискуваш ядосвайки се тази толкова важна мисия.
Сутринта ми се случи същото- ситуация при която нормално бих се разтресла от нерви... За секунда се овладях, като си повтарях че бебето ми е по-важно от ВСЕКИ проблем.
Почивай си и....помни съветите на момичетата! Heart Eyes

# 146
benighted,съжалявам за твоята приятелка,но не го мисли повече,следващия път ще успеят,нали виждаш колко е важен психическия комфорт.
  AngelEyes,никой не заслужава сълзите ти,най-малко пък колегите ти,които явно не осъзнават,че ще дариш света с нов живот и имаш нужда само от положителни емоции.Ако смяташ,че не можеш да ги отсвиркаш лесно и те натоварват психически просто си вземи болнични и почини малко.Горе главата,в момента ти и детето ти сте най-важни!
  А аз искам да споделя нещо хубаво.Приятелката ми от детските години още,е омъжена в София и от седем години се бори за  това да има детенце.Последният път,като се видяхме беше отчаяна и примирена след дълго ходене по болници,че никога няма да бъде майка.Беше ми неудобно да и се обадя и да и кажа,че чакам второ дете,не можех да се радвам пред нея.Преди седмица ми се обади тя и започна с това,че е бременна и очаква детето си на 20.10.,20 дни преди моя термин.Не можете да си представите колко бях щастлива.Искала е да изминат първите няколко месеца от суеверие и тогава е съобщила на всички.Сега си бременеем двете и всеки ден си говорим по телефона.Знам,че това не ви интересува,но е хубаво да споделяме положителните си емоции.
    Приятен уикенд!

# 147
Момичета, това гадно чувство не отшумява, спохождат ме едни тъпи болки ..  ooooh!
А ми е неудобно да се обаждам на доктора, започвам да си мисля дали да не отида в спешното ..  Cry

# 148
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КАКВО ТИ Е НЕУДОБНО- ВЕДНАГА МУ ЗВЪННИ!!! Пили нещо? А ако се си и болките се усилват- отивай в болницата- по- добре да ти се накарат някакви лелки, ако всичко е ок, отколкото да направиш беля- ако не си пила- едно но-шпа веднага и ако не мине до половин час- веднага на доктора се обаждай или отивй да те прегледат

# 149
 Shocked Как ще ти е неудобно да се обаждаш на доктора!? Обади му се веднага и ако искаш после отиди в спешното!
   Всъщност ти какво правиш пак пред компа?  smile3513 Марш в леглото!
           И се обади на доки - това му е работата в крайна сметка!!!

Общи условия

Активация на акаунт