Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 933
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Da, telefonat e 952 57 42- zapazi si chass, no chakaneto e mnogo Joy

# 181
По-помпозно представяне не съм имала..Всичко е самата истина, най-вече това че съм на 35 почти..ама съм хубава.Трябва да пазарувам!Айде чао  !

# 182
Geryto31,
Да не се засегнеш нещо, аз с най- добри чувства, ама може ли да ползваш кирилица? ...  newsm78
Всичко най хубаво от мен!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 183
Мога , но пиша значително по-бавно, а понеже все бързам и по - голямата част от кореспонденцията на английски и така ми е по-лесно. Laughing

# 184
  • София, Дианабад
Здравейте  Grinning
Много е весело тук и се радвам, че всички сте в такова хубаво настроение :lol Ние се порадходихме през почивните дни извън София и ми се отрази много добре. Надявам се и на бебето също!  В сряда сме на преглед с нямам търпение вече, макар че си имаме една фотосесия от петък, но друго си е да чуя нашата докторка какво ще каже.
Да ви попитам нещо - има ли задължителен гинекологичен преглед  - например за цитонамазка?

# 185
Добре дошла на Karil! Още една мама на трето - браво smile3501

Аз съм на консултация в петък (нямам търпение) и ще разпитам за цитонамазката, защото на мен на са ми правили досега. Дали пък не се правеше чак в 9 месец newsm78. Но ще искам задължително микробиология, както споделих и преди, заради засиленото ми течение. Иначе, нямам представа, дали са задължителни тези изследвания. Мисля, че при първата ми бременност въобще не са ми правили такива. Освен това, ще ми пускат за втори път Кумбс - за антитела заради отрицателния резус фактор. Надявам се всичко отново да е ОК, ще стискате палци Praynig

# 186
Маминки, коя очаква третото си дете или коя си мечтае за повече от едно

# 187
добре дошла, Карил! Вече си в списъка- аз си мечтая за трето, но.. ще видим дали ще ми устиска

# 188
Аз съм на консултация в петък (нямам търпение) и ще разпитам за цитонамазката, защото на мен на са ми правили досега. Дали пък не се правеше чак в 9 месец newsm78.
Да знаеш, че на мен тука още в 12 седмица ми взеха цитонамазка, въпреки че се опитвах да мина с миналогодишната си от БГ-то...

Утре най- сетне имам час за УЗ и ха дано не се е надупило малкото човече, че много ми се иска да го знам какво ще е... Дори за име още не смея да мисля, като нямам насока Simple Smile

# 189
За мен три деца е класика - така си представям семейството - пълна къща, т.е. мечтая си и аз, но както е казала Цвети, едва ли ще ми устиска, че то и годинките почват да се натрупват....

# 190
Мерси за информацията, Sofkobofko! Ще разпитвам аз в петък. Докторът последния път ми спомена, че на следващата консултация ще ми прави вагинален преглед, ако всичко е наред, та може и това да е имал предвид.

# 191
# 192
  А може ли в 18 г.с. да се види пола на бебока Wink

# 193
Габи, може да се види пола, стига да е в подходяща поза бебока...
И аз съм от мечтаещите за 3 дечица, ама кой знае...Дано успеем!
Герито31, и аз ходя при Иво Тодоров, много съм доволна от него, но преди седмица си записах час за 14,07...голям е напливът при него.
Карил, искрени поздравления от мен - дано всичко е наред!  bouquet

# 194
... Освен това, ще ми пускат за втори път Кумбс - за антитела заради отрицателния резус фактор. Надявам се всичко отново да е ОК, ще стискате палци Praynig

Pam, аз същот съм с отрицателна кр. група, но още не са ми пускали изследване за антитела,,,можеби сега на следващата ЖК....
Мерси за информацията, Sofkobofko! Ще разпитвам аз в петък. Докторът последния път ми спомена, че на следващата консултация ще ми прави вагинален преглед, ако всичко е наред, та може и това да е имал предвид.
И на мен моят лекар ми каза същото и го питах дали ще е за цитонамазка, и той каза: Да. Аз си мисля да му поискам и микробиология - това, което е за гъбични инфекции, нали.?

Момичета, вие лунарните месеци ли си броите? аз си броя бременността по седмици,,

Общи условия

Активация на акаунт