ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 005
  • 448
  •   1
Отговори
# 120

Четете Марк Твен, "Приключенията на "Том Сойер",
там е казано как. Марк Твен е умен мъж, не пише глупости.

# 121
Аз съм една майка,чието детенце е на 2 годинки и на едната ръчичка има 2 брадавици-молоски,така ги нарече дерматоложката ми.Тя ми каза,че единственият начин да се премахнат е по оперативен път,но детенцето ми е много притеснително само от самите прегледи да не говорим да се прибегне до остъргване.Предписа ми пантогел гел да и ги мажа до22 този месец и да отида да и ги кюртират,но в нета четох че след такава процедура се разпостраняват повече и се отказах да се кюртират.Смятам първо да пробвам с бабини рецепти.Нядявам се да и минат брадавичките на моята Кристинка.

# 122
  • По света и У нас
Споко,не се панирай толкова.И аз имах брадавици като малка,даже имах една мноооого голяма на лакетя,но през пубертета(а мойе и от варовитатавода да е било),заочнаха да ми се образуват мекички корички върху брадавиците,аз ги махах и8 така леко полеко ми се махнаха всичките.Допреди това бях ползвала доста мехлеми и билки,но......Спокойно,те ще се махнат сами,така е по-добре

# 123
  • София
Аз съм една майка,чието детенце е на 2 годинки и на едната ръчичка има 2 брадавици-молоски,така ги нарече дерматоложката ми.Тя ми каза,че единственият начин да се премахнат е по оперативен път,но детенцето ми е много притеснително само от самите прегледи да не говорим да се прибегне до остъргване.Предписа ми пантогел гел да и ги мажа до22 този месец и да отида да и ги кюртират,но в нета четох че след такава процедура се разпостраняват повече и се отказах да се кюртират.Смятам първо да пробвам с бабини рецепти.Нядявам се да и минат брадавичките на моята Кристинка.

По назад бях писала за едно лекарство : DUOFILM. - Немско е
Няма го в  България за съжаление , ако можеш си поръчай някой да ти го донесе . Струва 9 Eur
Това е най ефикасното и безболезнено лекарство против брадавици и кокоши тръни. Лично съм го изпитала. Течно е и се маже .
Успех  Peace

# 124
Здравейте! Имах вирусна брадавица на петата допреди....2 седмици. Така и не разбрах от къде я прихванах, но след лечение с течен азот се разпространиха и от малко сухо бяло петънце с диаметър 1-2 милиметра, стана с големината на монета от 1 лев. Тогава прочетох във този форум за лекарствата на Шол, пробвал с лепенки 2-3 месеца но нямаше ефект, Тогава започнах c Verruca Removal Gel. Струва около 5-6 лева, намира се в по-големите аптеки и е наистина ефективно Peace Всеки ден покривах брадавицата с него изчаквах да изсъхне и на другия ден махах бялата коричка от гела и внимателно отстранявах мъртвата бяла кожа. Безболезнено е, но трябва малко упоритост. 3 тубички от това гелче употребих и сега петата ми е като нова! Мога да го препоръчам за този тип брадавици на крака. Но не забравяйте че са около 300 вида тези брадавици.... Simple Smile Успех на всички в борбата с тези малки неприятели Simple Smile)))

# 125
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ЗА БРАДАВИЦИТЕ,КАЖЕТЕ С КАКВО ДА ГИ МАЖА.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 126
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ЗА БРАДАВИЦИТЕ,КАЖЕТЕ С КАКВО ДА ГИ МАЖА.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Прочети малко назад и ще разбереш другите как са ги махнали!

А и то при всеки организъм явно си е различно, вида на брадавиците и много
 много други...
На мен ми се появиха по  врата от бременността и ще чакам есента да дойде и да се заема с тях, че са доста неприятни ! Rolling Eyes

# 127
Сега ще ви кажа ефикасно мазило за брадавици.Казва се Кондилин солуцио и се продава в аптеките цената му е около 15лв.По принцип е за брадавици на генеталиите но скоро преди седмица мъж ми имаше по врата 6 броя брадавици и ги изгорихме с това мазило махнаха се за 7 дена.Мажете през ден защото е много силно но пък е много ефикасно.Преди 3 години и аз имах на крака горих я с азот но пак се появи тогава я намазах с това мазило и падна нямам и помен от брадавица. Peace

# 128
Крема на д--р Шол помага ли за другите брадавици, които излизат обикновенно по врата/тъмно кафяви/ на цвят?

# 129
Здравейте , на крака ми бяха излезли няколко брадавици,но ми бяха казали че минават с чеснов лук, който е престоял в оцет една нощ.Послушах съвета и си слагах всяка нощ след накисване на крака в топла вода .и накрая изчезнахаа.Чесновия лук се нарязва на филийки е и се оставя в оцет. отрязаното от чесъна се слага върху брадавицата и се за лепва лекопласт.На мен ми помогна , дано помогне и на вас Grinning Simple Smile Rolling Eyes

# 130
Преди няколко дни бях на Бачково.Разказаха ми една история за чешмата на "Червената стена".(От университета ни водиха,но тъй като много бързо вървяха по баирите,аз с още няколко момичета ги изчакахме по средата на пътя.Моя приятелка се качи,на нея разказали историята . Peace) Та...................имало някакъв дядо,които бил с брадавици по ръцете.Качвал се 5 дена до водата и ги миел.След това му изчезнали. Flutter

# 131
На мен ми помогна "Seal & heal" на Dr Scholl, според мен е най-ефикасния продукт. Продават го във всички аптеки Hug

# 132
Нямам време да изчета всичко, не знам дали е споменато - но ако не си гнуслива мога да ти кажа нещо изпитано с невероятно бързо действие.
Ушна кал. Съвсем сериозно - слага се само върху първата брадавичка и изчезват всички. Ако не помниш коя е мажи на ред. Много е важно да не ги пипаш, чешеш, разраняваш, защото се разпространяват. Мажеш преди да легнеш да спиш за да постои повече. Всякакви ексфолианти надалеч.
Това за смокиново мляко и аз съм чувала, но когато трябваше не можахме да намерим - беше зима. Против азота съм - влошаваше положението.
Успех!

Исках да добавя, че стреса допринася за появяването на брадавички. Не се шашкай.
  bouquet

# 133
Нямам време да изчета всичко, не знам дали е споменато - но ако не си гнуслива мога да ти кажа нещо изпитано с невероятно бързо действие.
Ушна кал. Съвсем сериозно - слага се само върху първата брадавичка и изчезват всички. Ако не помниш коя е мажи на ред. Много е важно да не ги пипаш, чешеш, разраняваш, защото се разпространяват. Мажеш преди да легнеш да спиш за да постои повече. Всякакви ексфолианти надалеч.
Това за смокиново мляко и аз съм чувала, но когато трябваше не можахме да намерим - беше зима. Против азота съм - влошаваше положението.
Успех!
Само това не бях чувала.........ушна кал.... newsm78

# 134
Успех!
Само това не бях чувала.........ушна кал.... newsm78

Вярвай ми! Буквално 2-3дни и няма помен!

Общи условия

Активация на акаунт