ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 081
  • 448
  •   1
Отговори
# 135
Събирайте една седмица материал  newsm62 Това малко ми звучи като онова за урината,че била полезна за косата.Между другото една приятелка си мажела косата с урината на синчето й,че имала много проблеми с косопада-и помогнало.

# 136
Събирайте една седмица материал  newsm62 Това малко ми звучи като онова за урината,че била полезна за косата.Между другото една приятелка си мажела косата с урината на синчето й,че имала много проблеми с косопада-и помогнало.

Не се учудвай, доказано е че урината съдържа много полезни вещества и има лечебни действия за много болести. Обриви, акне, алергии, косопад, рани..при ухапано, ужилено като първо действие също може да се ползва. Не случайно урея има в много кремове за лице Simple Smile Няма да се учудя ако помага и за брадавици.    bouquet

# 137
 smile3525Ооо хич не се учудвам.Аз това в кръга на майтапа го казах,но все пак знам че е сериозно.Но не знам дали помага за брадавици. Flutter

# 138
smile3525Ооо хич не се учудвам.Аз това в кръга на майтапа го казах,но все пак знам че е сериозно.Но не знам дали помага за брадавици. Flutter
Gery_Cherry Hug

Нека авторката сподели после какво е пробвала.
Пожелавам успех!
  bouquet

# 139
Значи Златен дъжд е лечебен.

# 140
Ти не знаеше ли Rolling Eyes

# 141

Знаех, че урината има лечебни свойства,
в Делиормана болните от вирусен хепатит я пият.
Не знаех що е Златен дъжд. Отказах от ксенофобия.

# 142
И аз имам проблеми с брадавиците,но вече започват да минават.Споделих с приятел и той ми препоръча лепенки.Лепенките се казват Urgocor Coricide и действат.Слагат се в/у брадавицата и след няколко седмици тя сама пада!Тайната е в салициловата киселина която се съдържа в тях  Simple Smile ето ви и линк ако някой пожелае да научи повече за салициловата киселина ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%B8%D0%BD%D0%B0 ) Действа!Опитайте!Успех в борбата с тези досадници!  Peace

# 143
И аз имам проблеми с брадавиците,но вече започват да минават.Споделих с приятел и той ми препоръча лепенки.Лепенките се казват Urgocor Coricide и действат.Слагат се в/у брадавицата и след няколко седмици тя сама пада!Тайната е в салициловата киселина която се съдържа в тях  Simple Smile ето ви и линк ако някой пожелае да научи повече за салициловата киселина ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%B8%D0%BD%D0%B0 ) Действа!Опитайте!Успех в борбата с тези досадници!  Peace
Слаби са в сравнение с Heal&Seal...

# 144
  • Mostly in my mind
Идете при някой кожен лекар. Аз имах доста на ръката. Два пъти ми ги пръска с течен азот и от тогава ( да чукна на дърво), нищо. Wink

# 145
  • София
И аз да се включа с една питанка по въпроса...
Преди няколко дни ми гориха с азот една брадавичка на ръката и ми казаха, че до сряда трябва да падне. Само че се чудя да спукам ли мехурчето или да чакам ... newsm78
Ще ми се да го махна, че вече 3 дни го вардя и искам да ми се маха от главата  Rolling Eyes
Какво ще кажете? При вас как паднаха мехурчетата ?
  bouquet

# 146
  • Mostly in my mind
И аз да се включа с една питанка по въпроса...
Преди няколко дни ми гориха с азот една брадавичка на ръката и ми казаха, че до сряда трябва да падне. Само че се чудя да спукам ли мехурчето или да чакам ... newsm78
Ще ми се да го махна, че вече 3 дни го вардя и искам да ми се маха от главата  Rolling Eyes
Какво ще кажете? При вас как паднаха мехурчетата ?
  bouquet

По-добре не го пипай. То само ще се прибере. НО иди още веднъж да те пръснат, ако си ходила само 1 път.

# 147
  • София
Хмм... само веднъж съм ходила, но понеже е малка брадавичката лекарката ми каза, че ще е достатъчно (дано  Praynig , въпреки че не ме боля нито от азота, нито после...).
За сега няма да го пукам, ще изчакам, и в сряда отивам на преглед  Whistling

# 148
Здравейте, на 3-годишната ми дъщеричка и се появиха две странни "пъпчици" с телесен цвят на кръста. ДЪлго време не изчезваха, вместо това едната започна да червенее, после се превърна в бенка. Ходихме при дерматолог, уж доцент, но той хич и неможа да каже какво е, каза че "кожичката и била суха" и даде някакво си кремче. Но след още половин година изведнъж излязоха няколко дребни подобни неща и на бузката на дупенцето. Много бързо започнаха да растат, тогава се хвърлихме към друг доцент, от който стана ясно че това са брадавици. Каза че трябва да се режат или горят и нямало по-безболезнен начин.  Shocked
Затова изчетох колкото намерих мнения във форума и реших да пробвам с мляко от смокиня.
и преди малко и капнах за пръв път на няколко от брадавичките.
но се получи следното - тези на които капнах се надуха адски много и страшно я засърбяха, нетърпимо направо. и понеже е малка и много трудно я удържам да не ги чеше и вече разрани две ....  Shocked  сега приличат повече на егзема отлколкото на брадавица Sad((((((( АМИ СЕГА...???!!!??!! МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ..... Cry((
само да уточня как изглеждат (понеже незнам какви са различните видове брадавици) - приличат на мехурче с някаква течност, някои са по-големи, нямат твърдо връхче и леко я наболяват като я пипам.
ако знаех как мога да кача снимка...щях да ги заснема....

# 149
вече я боли и не може да сяда...Sad(((

Общи условия

Активация на акаунт