ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 367 997
  • 448
  •   2
Отговори
# 300
  • Sofia
Да споделя и аз една рецепта за брадавици макар и малко странна. Трябва да се намери съблекало от змия, това е кожата на змията която тя съблича лятото. Едно парче незнам колко голямо се надробява на ситно и с нещо го преглъщаш. Една позната го е натъпкала в капсулки от антибиотик, като преди това е изсипала лекарството и е напълнила няколко капсулки със змийско съблекало. Това е рецепта, която се знае от край време на моето село и твърдят че помага.

Какви са тези вещерски способи...много зловещо изглежда Twisted Evil....не бих го пробвала

# 301
  • Под гъбата
А на коя фирма купувате масло от чаено дърво. Аз намерих на Евтерпа-вони та се не трае
Писах преди че, ароматът му не е от най приятните! Иначе взех на Лавена маслото.
Значи явно самото масло си мирише така,не е от значение фирмата производител Simple Smile. И аз ще потърся да си взема, че имам няколко брадавици на шията и деколтето, дано помогне Simple Smile. По колко пъти на ден мажете?
В началото мажех много упорито. Щом засъхнеше маслото по кожата, мажех пак. Много суха  ми беше кожата на самата брадавица и на  трите ми пръста.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 22:40 от mama_mima

# 302
Аз се мажех 3 пъти на ден.

# 303
Благодаря за отговорите  Hug, ще пробвам Peace.

# 304
Намажи ги със смокиново мляко. Отчупи си едно смокиново листо някъде в основата и с млякото, което покапе мажеш. Това го правиш най-малко 1-2 седмици, по няколко пъти на ден. Изпитано е!

на мен това ми помогна за брадавичка на корема, но имам и една под окото. Страх ме е да слагам от смокиновото мляко на лицето си, понеже помня че беше малко болезнено до като се изгори брадавичката.

# 305
  • гр. Варна
С голям интерес прочетох всички мнения по темата. При дъщеря ми, която сега е на 18 г. се появиха по цялото чело. От една година ходиме при дерматоложка, уж една от най-добрите във Варна, няма да ви казвам какви пари потрошихме за частни прегледи, от скъпи по-скъпи мазила и ефект 0. Като погледна моето момиче и ми се доплаква. Сега съм решила да пробваме с масло от чаено дърво и за имунната система Биозин. Ако не стане ще ходим при Томов. Страхувам се от третиране с азот или лазер, защото ако останат белези по лицето й, все пак знам, че брадавиците са вирусни и най-вероятно след като се е заразила, имунната й система не е успяла да се справи.

# 306
Здравейте! Искам да ви споделя за едно мазило, което намерих .. има го във всяка аптека. Приятелят ми имаше огромни брадавици по ръцете.. след горене с азот при дерматолог станаха дори по-големи.. почнахме да го мажем със салицилова киселина на прах .. Тя помогна за някои от по-малките, но тези големите (бяха с диаметър 1.5см) въобще не се повлияха.  И така след 2 седмици третиране реяих да търся  нещо друго и ми предложиха този лосион http://apteka.framar.bg/30018160/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA% … BB-#axzz1kmEtWETF

Аз го купих за 5лв, той е много гъст.. като гел .. и като се сложи върху брадавицата, започва да изсъхва и стои все едно я запечатва. След третият ден нямаше следа от брадавиците. От един месец вече ръцете му са чисти и се вижда само здрава кожа. Направо не можех да повярвам. Дано съм успяла да ви помогна  Simple Smile

Сега погледнах описанието на продукта в сайта и искам да спомена, че тази част с мазането с вазелин по контура я пропуснахме и ефекта пак беше поразителен.

# 307
Да споделя и аз една рецепта за брадавици макар и малко странна. Трябва да се намери съблекало от змия, това е кожата на змията която тя съблича лятото. Едно парче незнам колко голямо се надробява на ситно и с нещо го преглъщаш. Една позната го е натъпкала в капсулки от антибиотик, като преди това е изсипала лекарството и е напълнила няколко капсулки със змийско съблекало. Това е рецепта, която се знае от край време на моето село и твърдят че помага.

Какви са тези вещерски способи...много зловещо изглежда Twisted Evil....не бих го пробвала
Не знам дали са вещерски или не , но факта е че брадавицата ми падна и не се появи повече след две такива хапчета които майка ми направи. Преди това ходих сигурно 4 или 5 пъти да ми я горят и все растеше отново и ми причиняваше големи комплекси. И мен все ме беше страх, но една вечер майка ми напълни едно хапче без да гледам и ме накара да го изпия. Преди това аз се опитах да глътна едно парченце, но щях да повърна, за това е по-добре друг да ти го направи.

# 308
Iskam da popitam, poneje i az imam ot dosta vreme bradavici po rycete, dali e vyzmono chrez kontakt da se obrazuvat i po polovite organi vkluchitelno i po shiikata na matkata... zashtoto sym 4uvala, che tozi virus izkluchitelno lesno se razprostranqva ..a mejdu drugota az syshto uspqh da premahna edina ot bradavicite, kato vseki den slagah v/u neq propolis i zalepqh lepenka- mahna se, noo sled 2 i pove4e meseca, zatova sega shte probvam s neshto drugo ..

# 309
Здравейте! Искам да ви споделя за едно мазило, което намерих .. има го във всяка аптека. Приятелят ми имаше огромни брадавици по ръцете.. след горене с азот при дерматолог станаха дори по-големи.. почнахме да го мажем със салицилова киселина на прах .. Тя помогна за някои от по-малките, но тези големите (бяха с диаметър 1.5см) въобще не се повлияха.  И така след 2 седмици третиране реяих да търся  нещо друго и ми предложиха този лосион http://apteka.framar.bg/30018160/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA% … BB-#axzz1kmEtWETF

Аз го купих за 5лв, той е много гъст.. като гел .. и като се сложи върху брадавицата, започва да изсъхва и стои все едно я запечатва. След третият ден нямаше следа от брадавиците. От един месец вече ръцете му са чисти и се вижда само здрава кожа. Направо не можех да повярвам. Дано съм успяла да ви помогна  Simple Smile

Сега погледнах описанието на продукта в сайта и искам да спомена, че тази част с мазането с вазелин по контура я пропуснахме и ефекта пак беше поразителен.

# 310
Благодаря,на Ария за лекарството.Веднага ще го взема за моя син.Излезе му една"рошава"брадавица на веждата,горихме я с азот,леко засъхна и след месец избуя още по-голяма.А след това ръцете му се покриха с малки и големи брадавици. Пробвахме всякакви "илачи"-нищо не помогна.Утре отивам на "пазар" в аптеката.

# 311
Аз също имах , но ги махнах с листо от смокиня. Като  го откъснеш листото директно таркаш мястото където е брадавицата ,само внимавай че сока на листото е много силен  да не се изгориш
Дано да помогне , на мене ми помогна аз имах много и то по ръцете

# 312
  • Sofia
Едно лято така се изгорих на врата от млечния сок на смокинята,че чак рана стана и още имам белег,но брадавицата остана  Confused

# 313
  • Пловдив
Това с брадавиците е голям проблем. Преди време и аз имах, като че ли от смокиновото мляко изчезнаха...

# 314
  • Варна
Изчетох цялата тема, защото и аз си патя от тези гадости и май победители в справянето с брадавиците са маслото от чаено дърво и рецептата с лук, оцет и аспирин или чесън, оцет и аспирин. Ще се пробват! Дано да има успех.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт