ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 367 986
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
И аз да споделя една странна "рецепта" за брадавици. Преди имах на ръцете и после сами изчезнаха, но не знам дали е от това. Та лека е следния:
От чужд дом трябва да откраднеш без да те видят някакъв парцал /в моя случай беше от тези кърпите за попиване на вода/, натъркваш с парцала брадавиците и го заравяш някъде в почва. Когато парцала изгние изчезват и брадавиците.
Преди да го напиша не ми звучеше толкова смешно  Grinning
Не знам дали изчезнаха моите от това, но просто в един момент забелязах, че вече ги няма /бяха 3-4 на един пръст в основата на нокътя/. Сетих се , че е минало доста време от както зарових парцала и си помислих, че сигурно вече се е поразложил и може и в това да е причината. Звучи нелепо, но със сигурност ако се направи няма да навреди /стига да не те хванат по време на "кражбата" и да се чудят за какво си присвояваш парцала им./
Както се досещате една баба ми я каза.

# 316
  • Талант на 2012,2013 г.
Скилидки чесън разрязани на две се накисват в чашка с винен оцет. След 24 часа се реже парченце колкото брадавицата. С лейкопласт се залепва върху брадавицата. Сменя се през 12 часа. Така няколко дни. Мястото, т.е. брадавицата позеленява и посинява. Мирише малко неприятно. След два три дни се маха лепенката и се оставя така.Хваща черна коричка и пада. И изчезва завинаги...

Това е изпитан лек от моят мъж.

vicky87, доста се посмяхме с твоята рецепта, Joy но пък е много лесна за изпълнение. И ако е ефектна...що да не опитат хората... Wink Heart Eyes

# 317
  • Варна
Здравейте! Искам да ви споделя за едно мазило, което намерих .. има го във всяка аптека. Приятелят ми имаше огромни брадавици по ръцете.. след горене с азот при дерматолог станаха дори по-големи.. почнахме да го мажем със салицилова киселина на прах .. Тя помогна за някои от по-малките, но тези големите (бяха с диаметър 1.5см) въобще не се повлияха.  И така след 2 седмици третиране реяих да търся  нещо друго и ми предложиха този лосион http://apteka.framar.bg/30018160/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA% … BB-#axzz1kmEtWETF

Аз го купих за 5лв, той е много гъст.. като гел .. и като се сложи върху брадавицата, започва да изсъхва и стои все едно я запечатва. След третият ден нямаше следа от брадавиците. От един месец вече ръцете му са чисти и се вижда само здрава кожа. Направо не можех да повярвам. Дано съм успяла да ви помогна  Simple Smile

Сега погледнах описанието на продукта в сайта и искам да спомена, че тази част с мазането с вазелин по контура я пропуснахме и ефекта пак беше поразителен.

Ариа, по колко пъти на ден сте ги мазали брадавиците? Предполагам, че не са се появили нови, нали?
Поздрави   bouquet

# 318
Само вечер ги мазахме, не са се появили ..само нова прекрасна кожа Simple Smile) ПРобвахте ли го? Поздрави  Hug

# 319
А какво бихте препоръчали за малки точковидни меки брадавици по лицето - брадата, деколтето? Confused

# 320
  • Варна
Само вечер ги мазахме, не са се появили ..само нова прекрасна кожа Simple Smile) ПРобвахте ли го? Поздрави  Hug

Днес смятам да си купя мазилото, само това исках да знам - по колко пъти на ден да го ползвам и има ли нови брадавици след това, но отговорът ти ме зарадва много!!!!!
Благодаря ти   bouquet

# 321
Ами то в неговата листовка пише сутрин и вече да се мъже.. но аз едва успях и вечер да го накарам да го прави .. така, че и на това бях доволна Simple Smile)

Дано и при теб има положителен резултат и да се похвалиш най-скоро време.  Peace

# 322
  • Варна
Ами то в неговата листовка пише сутрин и вече да се мъже.. но аз едва успях и вечер да го накарам да го прави .. така, че и на това бях доволна Simple Smile)

Дано и при теб има положителен резултат и да се похвалиш най-скоро време.  Peace

Ариа, здравей Simple Smile
Мажа упорито, но и аз само вечер, че много гори това чудо Simple Smile
Нормално ли е да почернеят и да се свият? Някои станаха....абе като ранички с коричка отгоре.
При твоя приятел как беше?

Поздрави от мен   bouquet

Впрочем, нещо и за другите момичета - съчетавам мазането с това лекарство с маслото от чаено дърво и да ви кажа, маслото също върши работа Simple Smile

# 323
А какво бихте препоръчали за малки точковидни меки брадавици по лицето - брадата, деколтето? Confused
Ако са папиломи, трябва да се премахнат, защото бързо се увеличават. Най-лесно с електрокоагулация- става завинаги.

# 324
Преди една година  имах плоски брадавици по лицето.Мазах се с RETIRIDES които ми изписа дерматолога за съжаление вместо да изчезнат се умножи ха стигнаха чак до челото. Толкова бях отчаяна че започнах да търся лечение чрез форуми изпробвах рецептата с лука и оцета от които брадавиците ми се възпалиха. Бях отчаяна по цял ден се рових в различни форуми докато не открих моето решение на проблема. Моите брадавици премахнах с витамин Е 200.Мажех си цялото лице за което ми бяха необходими 2 капсули на ден.Взема се капсулата разрязва се леко с нож и с течността се намазва хубаво лицето поне 2 часа преди лягане за да може да попие добре. За по малко от 10 дена лицето ми стана гладко изчезнаха всички брадавици. Надявам се моя метод да ви помогне и на вас. Успех.

# 325
  • София
yordi, много ме заинтересува твоето мнение. Имам плоски брадавици от години, ходих да ми ги горят  (електрокоагулация) на по-големите. И при мен се размножиха до степен да ми е  неудобно да нося по-отворени блузи. Моля те, да ми кажеш на кой производител си взела витамин Е 200.
Аз намерих този:
http://apteka.framar.bg/30012105/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC% … %BC%D0%B3-100-gnc

Благодаря ти предварително

# 326
Здравейте. Не знам дали съм споделял как се излекувах от плоските брадавици(извинявайте ако се повтарям). Та набързо - имах около 150 брадавици по ръцете и лицето, ходих по всякакви лекари, гориха ми ги с лазер и с течен азот - последиците бяха доста тежки, но ефект - Никакъв. Пробвах се с всякакви видове билки и тем подобни - отново нищо. Накрая ми казаха да опитам с Биозин и след около 45-50 дни от началото на приема изведнъж се се умножиха брадавиците - сигурно бяха станали над 300.. Бях в пълна паника. И на следващата сутрин - чудо - бяха изчезнали;) Не съм много по историите, но извода е следния - правите 40-45 дневен курс с Биозин и брадавиците ги няма:) Не се плашете ако се умножат в периода на прием.

# 327
  • гр. Варна
Момичета, да споделя как ние се отървахме от брадавиците. На дъщеря ми и се появиха по цялото чело. Тя е на 19 г. с много светла кожа и се побърквах която я погледнех. Е, съответно още като беше на 17 г. веднага я заведох при най-добрата дермаколожка във Варна. Полза никаква, финансови загуби да не ви казвам, всеки преглед за около 2 мин. 40 лева, излизаме с рецепти от около 100 лв. за разни мазила, полза никаква. Предписаха ни и Биозин, но при нас нямаше никакъв резултат. Някъде тук във форума прочетох за маслото от чаено дърво. Казах си, природен продукт, ако не помогне, няма да навреди.
Помогна. Не бих казала, че беше много редовна в мазането, но се махнаха. Мажеше по около 2 седмици и после спираше, защото кожата й започваше да се лющи, около седмица мажеше обилно с мазен крем и после пак. Но за около 3 месеца се махнаха. Разбирасе при всеки е различно, но може да пробвате.

# 328
Здравейте!!
Изчетох цялата тема.
Синът ми,на 6г, има брадавици на ръцете,не знам какъв тип са-изглеждат като мъртва кожа около ноктите.Имаме час за горене с азот за понеделник,но след като ви изчетох смятам да пропусна и да опитам с бабешки илачи.Щи взема масло от чаено дърво,оцет и чесън ще пробвам,накисване в солена вода,клей...Явно гадовете се плашат от киселина и сол.
Темата е доста стара и ми се ще да се включат участниците в нея за да споделят резултати.
Пропуснах да кажа ,че ни изписаха и хомеопатия.

# 329
И на моето дете се появиха брадавици,първо по лицето,сега има 3-4 и по тялото и то само по лявата част.Мажа от 3 дена с оцет.Мисля да пробвам с мазилата,с клея.Оф,направо е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт