ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 073
  • 448
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В козметичен център ПИКАСО с месна упойка и лазер са махнали барадавичките на едно познато дете. Сина ми има вече 16 бр. по ръцете. Ще го заведа там след празниците. Доста е скъпо по 10-15 лв. на брадавичка. Ще докладвам за резултата.

Аз знам ,че трябва да се махне само първата (майката) , след това другите сами изчезват.
По - добре пробвай първо така вместо да даваш толкова много пари .  Peace

# 91
трябва да се премахнат всички и да се взимат имуностимуланти. иначе през определен период от време пак се появята. това може да го направи дерматолог. в пикасо също се получава много добре, с лазерите заздравява по-бавно, но става много хубаво. по отношение на имуностимулантите, напоследък при инфекции с човешки папиломен вирус се използуват много бета глюканите. в Бг се продават под търговското име инму плюс. приемат се в продължение на 6-7 месеца, а при нужда и повече.

# 92
dam i az znam taka che se maha samo maikata i drugite izchezvat sami Stuck Out Tongue

# 93
Здравейте на всички. Аз съм имала брадавици преди няколко години и ги премахнах с млечка. Това разстение е диво и представлява вид плевел(бурен), зелено е на цвят и листата му бодат, защото съм виждала и други разстения на които им викат млечка и са различни. Млечката трябва да я откъснеш на половина където е по дебела и от нея сълзи течност като мляко, НО като я откъснеш веднага се мажеш(не я носиш вкъщи) и чакаш да попие.Имала съм няколко пъти брадавици и само така съм ги премахвала. ЕФЕКТЪТ не е веднага, а след 2-3 месеца, но ти почти не усещаш кога изчезват, защото се смаляват постепенно до като напълно изчезнат(не падат). Моя първа братовчедка имаше на двете ръце брадавици като беше на 8-10  години, те бяха около 20 само на едната и най-голямия беше колкото малко фъстъче.Ходиха къде ли не по лекари, но нищо.Казах и за това, намаза се и сега почти на 20г. и помен няма от тях.Чувала съм също, че и с млякото от смокини става но незнам със сигурност.Сега е студено още и млечката още я няма, но само да се разелени малко и ще може да се намери навсякъде в тревата. Успех на всички и дано да помогна.

# 94
Ох и аз да се оплача мисля..че  и аз имам такова. Днес ходих на дерматолог и ми направиха елетрокоагулация.. с две думи си ми ги изгориха с нещо..не течно ми като с железце. И ми дадоха как да продължа лечението.
1. Дезинфекция с лавандулов спирт-4-5 часа след процедурата
2. Нанасяне на антибиотична пудра -Аз си взех ТОПОЦИН
3. образуват се корички
4. Епителизация- когато са налице коричките се нанасят епителизиращи кожата кремове като Бочко и Здраве за 2-3 дни ...2-3 пъти дневно до отпадане на коричките
5. след падане на коричката се пази от слънце
Надявам се да съм била полезна. Ще ви държа в течение дали се е махнала

# 95
hubawa we4er wi jelaq na wsi4ki tuk

# 96
  • София
Ох и аз да се оплача мисля..че  и аз имам такова. Днес ходих на дерматолог и ми направиха елетрокоагулация.. с две думи си ми ги изгориха с нещо..не течно ми като с железце. И ми дадоха как да продължа лечението.
1. Дезинфекция с лавандулов спирт-4-5 часа след процедурата
2. Нанасяне на антибиотична пудра -Аз си взех ТОПОЦИН
3. образуват се корички
4. Епителизация- когато са налице коричките се нанасят епителизиращи кожата кремове като Бочко и Здраве за 2-3 дни ...2-3 пъти дневно до отпадане на коричките
5. след падане на коричката се пази от слънце
Надявам се да съм била полезна. Ще ви държа в течение дали се е махнала

Какво стана, махна ли с е?

# 97
Чакам все още да се образува коричка и да падне...сега още си е там..няма рана няма нищо и не дразни

# 98
Ужасно са гадни и упорити, аз имах под мишницата наизлезли доста и като ходих на лекар ми каза, че се появяват след намалена имунна защита при прекарано боледъуване. Изгорих ги с ток...Но белезите все още стоят...

# 99
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Ако щете вярвайте /вижте поста ми от21.12.2007 г./ но преди да заведа детето ми в ПИКАСО, по празниците свекърва ми го заведе при някаква баба. Аз бях твърдо против защото съм суеверна към разни баячки гледачки и др. подобни дяволски сили.  Twisted Evil Но един месец по късно нямаме и помен от брадавичките бяха вече над 20 бр. по ръцете. Минали сме през течен азот, търкане със суров картоф, немското "ЕФАЗИТ", рязане и накарая с бабини деветини - баене - изчезнаха.

# 100
Да ви се похваля, вече брадавицата я няма, и все едно изобщо никога не я е имало. Много съм щаслива.

# 101
вапрос само ...ако направо с нокът  я  отчекна ??? е направих го....  и се скри .... опасно ли е ... чувал сам че да...какво може да стане ??????

# 102
  • София
вапрос само ...ако направо с нокът  я  отчекна ??? е направих го....  и се скри .... опасно ли е ... чувал сам че да...какво може да стане ??????

Е , ти си подходил много садистично към проблема. Mr. Green
Кофти е , да . Защото Не трябва да се чоплят .
Започват да се разнасят и стават повече.

# 103
Близо три години се борих с плоски брадавици по лицето и тялото. Получават се при срив на имунната система и много трудно се лекуват. Аз лично ги горих с какво ли не и нямаше никакъв ефект, и макар че бяха с цвета на кожата и не се забелязваха ми беше изключително неприятно. На мен ми помогна хомеопатия, мисля че беше сулфор, но хомеопатичните лекарства се изписват индивидуално. При мен се повлияха от един прием буквално. На първия ден имах много силна реакция, която постепенно отшумя е с това изчезнаха и брадавиците.

# 104
  • София
Gugy а кой ти ги изписа тези хомеопатични лекарства ?
Дай малко инфо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт