ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 034
  • 448
  •   1
Отговори
# 75
моята баба бае против брадавици.каза ,че и сам можеш да си правиш баенето.който иска може да пробва.Прави се когато луната е млада(тънка,като сърп).взима се вода в някакво съдче,гледаш към луната поливаш брадавиците и казваш:"месечина и брадавици.утре нито месечина нито брадавици".така 3 пъти.луната трябва да се вижда хубаво.няколко дни не трябва да проверяваш дали са изчезнали.изчезват незабелязано,но не трябва да ги мислиш.странно е,но може да се пробва.успех babydust7

# 76
Искам да попитам тези рецепти за брадавици със смокиново млекце, кромид лук и т.н. помагат ли за брадавици по рождение на врата и коремчето. И аз искам много да се отърва от тях но ме е страх да го направи дерматолог, предпочитам по бабешкия начин.

# 77
Като ученичка имах брадавица. Премахнах я с адски камък, който се продаваше по аптеките, но за съжаление вече го няма. Ако имаш познат фармацевт го попитай може да знае съставките и да ти направи. Прилича на пръчица графит с която се маже брадавицата и постепенно тя изсъхва.

# 78
Имаше едно много ефикасно лекарство, но не си спомням името му.Пробвай да засилиш имунната си система, защото появата им е индикация за слаб организъм.
Нещо като вирусно е и попадат там, където има дори микроскопична нарушена цялост на кожата.
Пий витамини,имуностимулатор и в същото време ходи на дерматолог да ги гори и мисля, че ще се оправиш Peace

# 79
Хей, здравейте Grinning Поуспокоих се малко, след като прочетох колко много хора имат проблем като моя. От 8-9 дена си слагам от специалните лепенки за брадавици на Scholl. Първоначално брадавицата мааалко се смали, след това около нея се очерта кръгче, което се надигна, а сега се отлюпва и почти е паднало. Така че брадавицата скоро ще се разкара, но отдолу е гадното черно коренче Sad Чудя се дали да не го махна с дезинфекцирана игла, както е направила paaantera... Какво ще кажете по въпроса?
Дано да се разкара най-накрая... Praynig #2gunfire

# 80
 За да изчезне брадавицата, трябва да се махне корена. Иначе пак ще се възстанови.
 Изчетох с интерес цялата тема. Аз също имам вирусни брадавици, ходила съм на дерматолог, който ми изписа хапчета и мехлем ,който се прави в аптека. Мажа се, но няма ефект.
Сега не е времето на смокиновите листа, така че ще пробвам с пчелния клей, да видя ще има ли ефект при мен.
 В Бургас също има човек, който премахва брадавици- води ла съм при него сина си.Маже брадавиците с нещо и след няколко дни сами изчезват.Той помогна на  детето ми.

# 81
Чай от билката котешка стъпка, 2 пъти дневно се пие - страшно много помага за закрепване на имунитета. Аз така се оправих, но и горене с азот имаше. Отначало само ги горих няколко месеца - полза нямаше докато не почнах да пия билката.

за тази билка и аз съм чувала, знам, че се пие около 6 месеца, за да има резултат

# 82
  • София
Хей, здравейте Grinning Поуспокоих се малко, след като прочетох колко много хора имат проблем като моя. От 8-9 дена си слагам от специалните лепенки за брадавици на Scholl. Първоначално брадавицата мааалко се смали, след това около нея се очерта кръгче, което се надигна, а сега се отлюпва и почти е паднало. Така че брадавицата скоро ще се разкара, но отдолу е гадното черно коренче Sad Чудя се дали да не го махна с дезинфекцирана игла, както е направила paaantera... Какво ще кажете по въпроса?
Дано да се разкара най-накрая... Praynig #2gunfire

И лепенки ли има.?
Аз в момента ползвам гел -а на Шол. Незнех ,че има лепенки  newsm78

# 83
В купа с вода слагате около 300-400гр сол,топят се ръцете към 15 мин.ако брадавиците са на ръцете де,така 1 седмица.Разтвора не се сменя.По този начин всичките ми брадавици изчезнаха,а бяха доста!

# 84
Това със солта със сигурност е ефикасно. Като дете имах брадавица на коляното. Тогава, на село, живееше една баба, която баеше и при която идваха от цяла България. Тя ни беше съседка и аз много обичах да ходя при нея, просто така, на гости. Когато я попитах за брадавицата, тя ми каза да открадна малко сол отнякъде и да натрия брадавицата с нея. След време наистина изчезна. Вече като възрастен човек ми се появиха кокоши тръни на едната ръка. Стояха доста време, докато не се сетих за баба Станка и съвета й. Търках ги пак със сол. Няколко дни след това нямаше резултат, но после като забрави човек за тях и след месец установява, че са изчезнали. Ще се радвам, ако ви бях полезна.

# 85
аз имах брадавици на двете ръце..четох много статии за този проблем но не опитах нищо от това което прочетох просто веднъж реших да взема  и изрязах едно по едно всяко от тях.малко е болезнено но трябва да се внимава и няма проблем.Вече почити не остана следа от Тях.. Grinning опитаите.. Няма Нищо да загубите!

# 86
но не помага подобно рязане, само белези остават, а върху тях - брадавици  Shocked

# 87
Не знам точно за кои брадавици говориш. Аз имах много, първо се появи една на пръста, а после и по двете ми ръце, те бяха като мехури пълни с течност, пукаха се и беше ужасно. Казаха ми че са брадавици, изгориха ги с течен азот, от тогава изчезнаха.

# 88
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
В козметичен център ПИКАСО с месна упойка и лазер са махнали барадавичките на едно познато дете. Сина ми има вече 16 бр. по ръцете. Ще го заведа там след празниците. Доста е скъпо по 10-15 лв. на брадавичка. Ще докладвам за резултата.

# 89
амии не знам на мен ми помогна това.. и в момента имам белег само от изпъкналата брадавица които предполагам ще изчезне а от плоските няма и следа

Общи условия

Активация на акаунт