Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
След изчетеното от вчера за Кандида, най-често срещания съвет е да се яде чесън. Дали е смешно - не знам, но аз почвам да го прилагам. Иначе да се похваля - разчела съм си МБ грешно. Кандида била отрицателна, значително стрептококи и плоски епителни клетки. Така ми олекна.

# 121
Чесън и лук не мога да ям, повръщам от тях. Тестото и захарта също няма как да спра, то и без това основно карам на тесто и картофи щото месото не ми понася.

# 122
И аз не обичам чесън.

Джей, ще ти изпишат вагинални глобули, спокойно, мн бременни имат гъби.

А за гърлото чай с мед, вит.Ц, билкови лукчета.

# 123
Здравейте, можете ли да ми дадете линк към актуална тема за епилепсия? За мой огромен ужас, тия неща, които си мислех че са ми драстични спадове на кръвното, се оказаха епилептични. Знам със сигурност, защото и най- малкото ми момченце прави същите, и е с диагноза. Та, накратко- ако може линк към тема за възрастни Sad още не мога даааимилирам и приема новината... докато не знаех мислех, че имам някакви проблеми с кръвното, а сега съм ужасена... щом при мен продължава до сега, може и детето да не го израсте.  Баси и гадното нещо

# 124
Има тема за епилепсия при деца. За възрастни не съм мяркала май.

# 125
Аз намерих няколко теми но са все стари

# 126
Питай в модераторската тема ако искаш. Или пусни нова тема. 😊

# 127

Пусни нова, ако искаш. Peace

# 128

Ето последната тема, писано е на 29 май в нея. Peace

# 129
Тази е "детската" тема.😊

Румка...как си го бъркала с кръвно? Припадъци ли си имала? Ако искаш да споделиш...че да си знам.

# 130
Да ви попитам за съвет. Майка ми 77 годишна няма личен лекар. Не ме питайте защо и как. Не живея в БГ от дълги години. Не се бяхме прибирали почти 10. И сега научавам, че нямала личен лекар. Разправяхме се, карахме се. Но все едно говоря на стена. Щяла да мре и за кога ѝ доктор. Както и да е. Та ще се прибираме скоро и ще я заведа да се запише някъде, ако ще с кран да трябва да я дърпам. Но не знам може ли така кой кога му скимне да се записва? Някакви срокове в годината? И трябва ли някакви документи да подготвя? БЛагодаря.

# 131
  • София
Ако никога не е избирала личен лекар, може да го направи по всяко време. Ако ще сменя - може само юли и декември. Направо се записва при новия без да уведомява стария.

# 132
Благодаря  bouquet bouquet bouquet Не, никога не се е записвала  #Crazy Сега ще я записвам аз. Срамота, много съм се ядосала. Направо възрастни хора, бетер малки деца. Даже децата разбират повече като им се обесни....

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ти се радвай, че десет години не им е трябвал. Simple Smile
защо си мисля, че можеше да се провери кой е личния лекар... в НЗОК май...

# 134
  • София
Може да се провери, дават и персонален код, с който влизаш на сайта за лично инфо.

Общи условия

Активация на акаунт