Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 152
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Ох, извинявай. Blush Втория ти коментар погрешно съм го прочела.

Най-добре се консултирай с мамолог, когато имаш възможност. Peace

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 18:59 от Гърне без похлупак

# 196
Последните години ми излязоха много бенки по корема и отзад на кръста. На слънце не се излагам. Само на морето...но там съм нон стоп под чадър и с 50 фактор.
Вчера мерих един бански и се изумих...Rolling EyesThinking

# 197
Иди да ги види дерматолог. При жените точно в тези области са рискови. На детето махна две, на мен препоръча две з махане, но не спешно. Не е страшно

# 198
Но те не са релефни. Просто бенки...кафеви точки.

# 199
Да, аз имах съмнения за релефни големи бенки, тя ми посочи съвсем други. Не се плаши, просто иди да хвърли едно око

# 200
Да, ще отида. Но честно казано не искам да ги пипам....може да стане злокачествено от това бърникане.

# 201
    Иди да ги види дерматолог. При жените точно в тези области са рискови. На детето махна две, на мен препоръча две з махане, но не спешно. Не е страшно
    А може ли да споделиш(на л.с.)при кой и къде си ходила?(малкият ми син има една с косъм на ръката и се чудя къде да го заведа)Благодаря!

# 202
    Вече отдавна не се предприемат биопсия. Или се реже, или не се пипа. Премахването не води до нищо лошо, нито да увеличаваме на броя им.

# 203
    Да, и аз съм чела, че премахването не крие никакви рискове. Peace

# 204
    Ох, извинявай. Blush Втория ти коментар погрешно съм го прочела.

Най-добре се консултирай с мамолог, когато имаш възможност. Peace
    Малко със страх,но трябва да. Благодаря ти за отделеното внимание Blush

# 205
    Няма защо. Simple Smile Дано и някой друг се включи по въпроса ти.

Дали не е възможно да е нещо хормонално? Ох, аз откакто си имам проблеми в тази сфера, всичко съм склонна да свързвам с разбутаните хормони. Mr. Green

# 206
    Няма защо. Simple Smile Дано и някой друг се включи по въпроса ти.

Дали не е възможно да е нещо хормонално? Ох, аз откакто си имам проблеми в тази сфера, всичко съм склонна да свързвам с разбутаните хормони. Mr. Green

Ами да ти кажа и аз мисля, мисля и все натам ме дърпа, тъй като в началото на годината пусках изследвания, заради проблеми с цикъла и се оказа, че имам лек хормонален дисбаланс, за който така и не пих изписаните ми хапчета. Но пък това да предизвика загуба на чувствителност... не знам. Явно ще се ходи пак на лекар  Rolling Eyes А ти дано се оправяш Relaxed Не знам пиеш ли лекарства, но като добавки можеш да си взимаш бирена мая или вечерна иглика. И двете помагат при хормонален дисбаланс.

# 207
    Дисбаланс от какво естество си имала? Нещо с щитовидната жлеза ли? Или пък с половите хормони? Не е добре, че не си пила предписаните лекарства...

А моята работа е доста по-сериозна от това. Аз съм с хронични заболявания, та само с 1-2 добавки няма как да се оправя. При мен лечението е до живот, така да се каже. Simple Smile

# 208
    2 поредни лета на ръцете ми се появяват ситни изпъкнали точици в резултат на почесване .... когато слънцето е по-силно или не знам и започва да сърби и като почеша и се получават ... ве е слънчева алергия защото при нея доколкото знам са червени петна , които минават. А при мен тези точици си остават и става нещо страшно . Не са червени, по скоро бели или с цвета на кожата. Мисля да ходя на кожен , защото от 2 дни пак започна да ме сърби , но се опитвам да не чеша и нямам точици, така че той няма какво да гледа ... няма вариант май да не ми се появят пак Sad някакви предположения какво може да е ? и с какво може да мажа, за да не ме сърби

# 209
    Можеш да мажеш с Финистил гел. Но най-добре посети дерматолог,  обясни ситуацията, преди да са ескалирали нещата.

Общи условия

Активация на акаунт