Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Колко в норма
Да не е тсх 4, примерно

Добре са, tsh беше 1 и нещо. Забравих точно.

# 226
За мазоли по краката какво може да се използва? Моят мъж се оплаква от мазоли и се опитва да си ги махне сам, ама не успява.

# 227
На мен ми е винаги горещо! Зимата след като родих третото, не облякох палтото си нито един път. Дребният е роден през септември. Мм смята, че ми има нещо Simple Smile той пък му е вечно студено, нищо че е 130 кила

# 228
За мазоли по краката какво може да се използва? Моят мъж се оплаква от мазоли и се опитва да си ги махне сам, ама не успява.

Тези Urgo Coricide пластири ми помогнаха, приятелка аптекарка ми ги препоръча. Peace

# 229
Има ли някой друг непоносимост към горещини? Как се справяте?
Преди стоях с часове на плажа и т.н.
Откакто родих излизам с шапка, по сенки, с вода винаги и пак едвам дишам и мн ми е задушно, все едно, че ще припадна.
Как ще ходя на работа се чудя?!
Дали е от нерви? Нз какъв лекар би ми помогнал?
Същото чувствам и в задушни, непроветрени пространства, например в градския транспорт.
И аз съм така,че и ми се мотае главата и имам чувството че ще припадна.

# 230
Здравейте.Пиете ли пробиотици преди почивката на морето?Ако да , можете ли да ми препоръчате и имат ли ефект за предпазване от летните вируси?

# 231
  • На брега на реката
Давам на малката ми дъщеря. Но имаме злощастен опит от едно море, заради което се сдоби с микс от вируси, гъбична инфекция и за десерт - вторична лактозна непоносимост. След седмица се прибираме в България, ще седим два месеца и мисля плътно да й давам пробиотик. Давам дъвчащи или желирани, защото отказва на сашета. Пробиен давам или друг вид пре- и при- биотик. Голямата я почвам седмица преди морето и давам през целия престой. За нас възрастните нося рекомфорт на морето, пресича бързо, тествано е.

# 232
  • Sofia
Момичета, моля, препоръчайте ми някакъв препарат против появата на белези?
Премахнах си едно миниатюрно кожно образувание с лазер преди няколко дни и се притеснявам да не остане неестетичен белег, макар и малък. Мястото е леко задигнато и червенеещо.
Няма проблем цената на препарата да е висока, стига да знам, че е нещо качествено.
Мненията за "Контратубекс", като цяло, са противоречиви – иска ми се нещо по-изпитано.
Благодаря! bouquet

# 233
Преди морето, по съвет на педиатъра давам на малката Био баланс бейби, по едно саше и Осцилококцинум по едно дневно. До сега не сме имали проблем. Курсът е десетдневен.

# 234
Дисбаланс от какво естество си имала? Нещо с щитовидната жлеза ли? Или пък с половите хормони? Не е добре, че не си пила предписаните лекарства...

А моята работа е доста по-сериозна от това. Аз съм с хронични заболявания, та само с 1-2 добавки няма как да се оправя. При мен лечението е до живот, така да се каже. Simple Smile

Съжалявам за неуместния съвет тогава.Стискам палци всичко да е наред.Hug
Иначе при мен проблемът беше с ЛХ и ФСХ,но пък се установи в последствие,че нямам поликистоза или някакво друго заболяване. Та се чудя,възможно ли е от объркването на хормоните да идва и тази  промяна в чувствителността на гърдите.

# 235
Имам въпрос, но не знам дали е за тази тема. Ползвала ли е някоя от Вас  медицински консултант като посредник между Вас и  лекар в друга държава.  Синът ми ( на 25 г.)има серозен кожен проблем и търсим консултация с лекар в Германия. Намирам някаква компания МедКонсултант, но никакви отзиви не намирам за нея и не знам дали да се доверя да ползваме услугите. Ако някой има опит , нека сподели! Благодаря!

# 236
Моля за помощ. Трябва да взема на детето фекална проба, плюс пробата със стъкълцето и пръчицата. Та въпросът ми е стъкълцето и пръчицата сутрин след направен тоалет ли се вземат?

# 237
Моля за помощ. Трябва да взема на детето фекална проба, плюс пробата със стъкълцето и пръчицата. Та въпросът ми е стъкълцето и пръчицата сутрин след направен тоалет ли се вземат?
Не, сутрин преди да е станало от леглото. Тоалета вечерта.

# 238
Да ви питам: някой правена ли му е промивка на ушите? Трябва ли да се притеснявам от нещо? Какво се усеща? Гледах едно клипче - уау...

# 239
УНГ ли ще я прави? усещаш водичка в ухото, все едно си под душа или в басейн, нищо лошо не се усеща. Няма страшно. Той налива и тя изтича в легенче. Не се плаши

Общи условия

Активация на акаунт