Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 62 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
При нас Киетюд не помогна, другите не знам.

# 601
 😢😖

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 20:32 от CvetetoR

# 602
И аз днес получих така нареченото зацапване и многооо леки болки в корема, все едно ще ми идва мц, а имам още 2 седмици някъде. На какво може да се дължи това? Миналия месец ми закъсня, сега да не би да ми подрани? Не знам какво става. Напоследък съм и доста нервна...

# 603
CvetetoR, с теб сме! За температурата - не помня, може и с дни да съм имала. Съветвам те да не я мериш - ясно е от какво е. Пъпките ми бяха пълни със зелена гной, твърди корички, болящи и точно като теб не можех да спя добре. Поне 10 дни не излязох от къщи изобщо. Днес не си ли малко по-добре? Не очаквай бързо решение - дори като мине острата фаза имунитетът ти ще бъде слаб с месеци.

На краката май всички са гнойни....Офф,имам някакво зацапване като ходя по-малка нужда.Все едно е кръв,бледо розаво......Случвало ли ви се е?Може ли да е от шарката?Как мислите?......Офф ще откача вече.....Да не би да е от възпалението......Защото лекарствата,който взимам са само изопринозин,и нещо температуропонижаващо,ако се наложи.....Ходих до личната за гърлото стрепсилс,ментолов спирт за гнойните...Но ми каза,че бе трябва да има гной.Изписа ми антибиотик Зинат,ако продължават да излизат нови с гной.Как така антибиотик?Вие казахте,че сте имали гнойни какво пихте ли антибиотик...?Споделете,че взех сериозно да се притеснявам.... 😢😖

# 604
Успокой се и не почвай с АБ. Аз бях в гимназията, когато карах варицела. Цяла седмица поддържах над 39.5. Ония години, участъковата лекарка идваше през ден в къщи да ме проверява. Оцелях. Ако почнеш антибиотик, по-трудно ще протекат нещата. Пъпките изглеждат гнойни, но такова им е естеството. Инфекция би станала, ако си ги разчесала. Ще мине. Търпение.

# 605
Момичета,мм от снощи е със силно главоболие, от хексалгин не минава . Днес положението е по - добре,но се оплаква от болка върху веждите , а очите са му зачервени . Какво може да е. Става дума за мъж на 31 г Sad

# 606
  • Sofia
Кръвно мерихте ли?

# 607
Успокой се и не почвай с АБ. Аз бях в гимназията, когато карах варицела. Цяла седмица поддържах над 39.5. Ония години, участъковата лекарка идваше през ден в къщи да ме проверява. Оцелях. Ако почнеш антибиотик, по-трудно ще протекат нещата. Пъпките изглеждат гнойни, но такова им е естеството. Инфекция би станала, ако си ги разчесала. Ще мине. Търпение.

Притеснявам се,както казах от зацапването ....МЦ ми свърши още на 30 а днес е 5-ти.....От варицелата ли е?

# 608
Момичета,мм от снощи е със силно главоболие, от хексалгин не минава . Днес положението е по - добре,но се оплаква от болка върху веждите , а очите са му зачервени . Какво може да е. Става дума за мъж на 31 г Sad
Задръстени синуси-синуит има ли,хроничен?
При навеждане освен болка има ли тежест в областта на веждите и челото?

# 609
  • София
CvetetoR, с теб сме! За температурата - не помня, може и с дни да съм имала. Съветвам те да не я мериш - ясно е от какво е. Пъпките ми бяха пълни със зелена гной, твърди корички, болящи и точно като теб не можех да спя добре. Поне 10 дни не излязох от къщи изобщо. Днес не си ли малко по-добре? Не очаквай бързо решение - дори като мине острата фаза имунитетът ти ще бъде слаб с месеци.

На краката май всички са гнойни....Офф,имам някакво зацапване като ходя по-малка нужда.Все едно е кръв,бледо розаво......Случвало ли ви се е?Може ли да е от шарката?Как мислите?......Офф ще откача вече.....Да не би да е от възпалението......Защото лекарствата,който взимам са само изопринозин,и нещо температуропонижаващо,ако се наложи.....Ходих до личната за гърлото стрепсилс,ментолов спирт за гнойните...Но ми каза,че бе трябва да има гной.Изписа ми антибиотик Зинат,ако продължават да излизат нови с гной.Как така антибиотик?Вие казахте,че сте имали гнойни какво пихте ли антибиотик...?Споделете,че взех сериозно да се притеснявам.... 😢😖

Не, не съм пила нищо. Просто трябва да издържиш, не се панирай. Не си гледай пъпките. Гушкай детето и си намери занимание. Гледай мачовете утре и опитвай да забравяш за шарката понякога. Ще мине, не пий нищо.

# 610
При нас Киетюд не помогна, другите не знам.
+1

# 611
  • София
В Киетюд има татул. Изписаха го ма синът ми като беше на годинка. Съжалих, че го взех- никакъв ефект , а и е за деца над 30 месеца.

# 612
Изследване на гърлен и/или носен секрет? На гладно сутрин или как?

# 613
За гърлен - на гладно, без да са пити течности и без миене на зъби. Ако е само носен няма значение.

# 614
Момичета днес съм с друг въпрос. Вчера на площадката малкия на 2 и половина, игра с едно дете и се гушкаха, хем бях до тях, и паднаха и мойто момче падна и си удари главата на цимента. Това беше вечерта и не го занесох на доктор. Веднъж пак така се беше ударил, но имаше комбъл, сега няма, тогава го водих и нищо нямаше. Кажете вашите деца падат ли така и често ли си удрят главите, знам че не е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт