Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 262
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 150
Еееее добре де, Зорница лоша мусака да направи на Марио, ако Тонката загине геройски.

# 151
Еееее добре де, Зорница лоша мусака да направи на Марио, ако Тонката загине геройски.

Ауууууу!!! Добре! Вече ти вярвам Wink Щом залогът е лоша мусака.....

Слушайте сега. Като гледам, нещата са 50:50 - работата в Израел е била предложена на Марио(чух го сега), но той я е приел заради Тони, защото лечението там е по-добро. А и Тони му каза - замини, това за теб е златна възможност и т.н.

# 152
Абе баш заради Тони се е съгласил. Не че това има някакво значение. По принцип те в началото трябваше и с един известен хепатолог да се видят, но от зор и двамата да не изпуснат пицата със Зорница, не отидоха. Още един дълг на нейна сметка Grinning

# 153
Грешиш. Заради пицата го изтърваха. Joy
Какво е някаква Зорница пред парче гореща пица?

# 154

Да ви питам, само аз ли имам проблем с аватара си, опитвам се да сложа, ама не става. Grinning

аз също не мога да сложа, вече колко опита направих

# 155

Пицата беше гадна, не помниш ли? Grinning
Ех, като се сетя как тогава Марио каза, че не била негов тип... Joy

# 156

И на всичкото отгоре пицата не беше хубава. Зорница каза, че била отвратителна Joy
А, Москита ме изпреварила...

# 157
Излизах по разни срещи , връщам се и какво да  видя  Shocked -  темата се превърнала в строго специализирана - медицинска  Peace  Като гледам цял екип известни клизмолози  са взели участие  Laughing  Аз предлагам след  манипулацията "клизма за всичко " , да ги пращаме и на кални бани , за да свикват със земята  Mr. Green  Нали Фотев ще им организира екшън  #2gunfire
Да ви питам, само аз ли имам проблем с аватара си, опитвам се да сложа, ама не става. Grinning
аз също не мога да сложа, вече колко опита направих
newsm78 Майче , как точно на теб да даваме съвети , ти си ни №1 оператор  bouquet
Може би е нещо доста  нетрадиционно като проблем , пиши на модератора  newsm78
на мен не ми качваше  снимката , защото беше по-голям формат от посочения за аватар  , но това е елементарно...

# 158
  • София
Аууу,  вари в казана вкусна пица таз вещица Зорница. Парчетата с отрова ги намазва и доктори примамва.
Бележка на автора: Тази пица на Зорница се вари, а не се пече, да знаете, и да не се чудите, защо е в казана. И за това е била гадна, ама пустите доктори налапаха пицата инещата отекоха.

Да не чувам думата Израел, че тръпки ме побиват. Зорница да дава половината дроб на Тони и тук да си седят и да го лекуват. Само да са посмели да ни спретнат прощална сцена вместо на Летището в болницата, ще стрелям.

# 159
Роси, аз полагам неимоверни усилия да не позволя на мисълта, че в последния епизод Марио е цивилен, а Зорница -не, защото той напуска, да се загнезди в съзнанието ми Joy

# 160
Ооооо, колежке - поетеса!!!! Вери найс!!!!

Никакъв Израел! Ако Зорница изпраща втпри мъж на летището, спирем да гледам. Това е тъпо, не хора!

# 161
Роси, аз полагам неимоверни усилия да не позволя на мисълта, че в последния епизод Марио е цивилен, а Зорница -не, защото той напуска, да се загнезди в съзнанието ми Joy
Шшшшшт, тихо, тихо, аз тази мисъл отдавна я пропъждам, дори теорията си не споделих заради това... Още преди да ги видя в последния епизод как са облечени.

# 162
Що да е тъпо, ще си поревем едно хубаво накрая, ще се пропием и вече няма да сме Бар Наздраве, а Клуб на анонимните алкохолици-инфантилни девойки/тетки Joy

Ели, не знам, дава че се качва снимката, но реално не излиза нищо, е ми ще си седя без, не ми се занимава Joy

# 163
  • София
Москита, тази мисъл съм я заключила, в най скришнота и задна част на мозъка с пет катинара, но тя непрекъснато напира да излиза. Направо мира не ми дава

Дона, както се вижда пълен лаик. Но така добре ми пасна Пица - Зорница, че не се стърпях да се изложа пред такива експерти.

Е, ние нали се разбрахме, какъвто и финал да ни спретнат все ще се напием. Ама аз някак предпочитам от щастие, а не от мъка да пия.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 20:55 от rosita_ta

# 164
.....Ели, не знам, дава че се качва снимката, но реално не излиза нищо, е ми ще си седя без, не ми се занимава Joy
Може да ти се стори тъп съвет , но защо не опиташ да сложиш една от  готовите  картинки и после  да  я смениш със снимка по желание .

Общи условия

Активация на акаунт