Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 292
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 165
Аууу да не влезе човек в темата за 3 часа.
Дами моля ви пуснете си малко релаксант и се успокойте.
Никакви летища, никакви напускания... Това няма да го бъде.. в единия сезон изпраща единия, в другия изпраща другия младеж. Не, батко си е за нея. Цивилен е, щото я чака да се преоблече и да си тръгнат заедно, защото тя е имала дълга операция.

# 166
Предполагам, че повечето сюжетни линии ще са с отворен финал.

Триото не ме интересува, Мазови, Захариеви, Генадиеви ще имат дребни, но разрешими проблеми.
Само Фотеви и Борко - отворко са ми тръпка какво ще стане с тях.

В предната тема имаше снимка как Фотев го закопчават. Явно ще има временно щастие за Борис и Ина и Биг бос като се върне на сцената ще ги подпука. Може бебето да оцелее и да се роди. И да навлече куп проблеми с появата си.

# 167
Предполагам, че повечето сюжетни линии ще са с отворен финал.

Триото не ме интересува, Мазови, Захариеви, Генадиеви ще имат дребни, но разрешими проблеми.
Само Фотеви и Борко - отворко са ми тръпка какво ще стане с тях.

В предната тема имаше снимка как Фотев го закопчават. Явно ще има временно щастие за Борис и Ина и Биг бос като се върне на сцената ще ги подпука. Може бебето да оцелее и да се роди. И да навлече куп проблеми с появата си.

Този на снимката изглеждаше като да е Васко, но и за Фотев имам съмнения, че може да го закопчаят

# 168
Едно е сигурно, че Тони е жив, Марио няма да е облечен така с розовко в тон с екипа на Зори, ако нещо се беше случило с малкото братче Grinning
Aз мисля, че ще жертват поредното бебе сценаристите.

Ели, тези излизат, ама като искам да ги сменя и пак не става, няма нищо, ще си седя без Grinning

# 169
А разяснителна кампания ще има ли?
Разбира се! Но тя е по-особена...практическа. От теория никой не е прокопсал, практика му е майката.
Незнам как ще се разберете кой ще разяснява на Батко.
Аз на Фотев, нищо че е дъртичък, бих му направила едно палпиране ...
Едва ли ще ми е голяма конкуренцията.
И на Калин - също.

На всички новодошли - Добре дошли в темата и пишете много - колкото, каквото и за когото искате.

# 170
Лутке, с теб сме умни жени - никой не ни ще мъжете Wink Другите да му мислят Joy

Пффф, нещо са ми скучни Капките...ще взема да си продължа сценария тая вечер, че и без това от утре ще го разбичкат

Май още няма снимки от купона

# 171
Е то рано още, дай им време да вкарат по няколко питиета, тъкмо ще са по-отпуснати пред камерата Simple Smile

# 172
А, Донна, помниш ли как ти влязох с бутонките за Тони?

Ей това е якото на тази тема - всеки е луд по своему и се забавлява с другите луди.
А неприятното за него си не коментира.
Затова и всеки луд по фЮлма е добре дошъл тук.

Да харесваш нехаресван мъж също е лудо ...

# 173
Категорично не вярвам Зорница да се сбогува с Ковачев!
То след Банков и Марио, не знам какъв мъж трябва да й доведат?? 🙄

# 174
А, Донна, помниш ли как ти влязох с бутонките за Тони?

Ей това е якото на тази тема - всеки е луд по своему и се забавлява с другите луди.
А неприятното за него си не коментира.
Затова и всеки луд по фЮлма е добре дошъл тук.

Хаххаххахахха, помня, помня! Ама то само ти ли беше?
Цял сезон го браня (с помощта на Майчето). Признавам, на моменти ми беше адски трудно и бях готова да зарежа нещата Joy

Така е, тун сме по-либерални (мисля). И независимо от личните предпочитания, сме весела компания

# 175
И аз харесвам Тони. Беше малко дразнител с тая обсесия по Зорница, но това не пречи да оценя хубавото момче Smirk

# 176
Категорично не вярвам Зорница да се сбогува с Ковачев!
То след Банков и Марио, не знам какъв мъж трябва да й доведат?? 🙄

Има един мъж, който никога няма да се сбогува с нея Wink Той ще я заведе на нос Хорн, сам без нея никъде няма да отиде, ще ѝ купи шоколад в кутия-сърце, ще я натиска в кабинета, ще прави кекс с нея на дървото пред дома ѝ Joy Ма пусто, не го ще Joy JoyJoy Опитва се и не, та не братче JoyJoy

Stela Hug Heart

# 177
И на мен капките са ми скучни. Трябваше като е финална седмица да пуснат и днес серия. Сега от четвъртък до вторник луди ще станем. Както обичат да пускат бомбите в последния епизод за седмицата.
Трябва да си направят една хубава обща снимка без да са обърнали питиетата. След това да се спукат от снимки. Поне така да им се радваме, като са ухилени. Ох, пак даваха промото. Думите на Тони накрая са ми много стряскащи...

# 178
Донна, сакън!
Разбрали сме се, той може да взаимодейства с нея само като приятел и чичо на детето й! ☺

# 179
  • Разпиляна във въображението
Човек да не е в отпуск две седмици и да има работа за приключване, и вие изписвате 12 страници!

Моля, имаше много излишен спам, въздържайте се, това не е чат Simple Smile

Само да вметна, че ме е яд на Нова, която постоянно се надцаква с Бтв. Беше излишно да си променят програмата, за да може да затапват Мастършефа. Тъпо. Сега трябва да следя две програми вместо да се насладя и на едното и на другото.

Общи условия

Активация на акаунт