Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 377
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 605
Да ви кажа, ясно е, че това ще е сватба. Защо? Защото е типично в стила на Марио - отдавна знаем, че е ужасно стиснат и не му се дават пари за хотел, затова я води по чукарите. Сега в типичната си стиснатост ще гледа да мине по тънката линия с чужд букет и без гости да не се охарчва да ги черпи Sunglasses

# 1 606
Да ви кажа, ясно е, че това ще е сватба. Защо? Защото е типично в стила на Марио - отдавна знаем, че е ужасно стиснат и не му се дават пари за хотел, затова я води по чукарите. Сега в типичната си стиснатост ще гледа да мине по тънката линия с чужд букет и без гости да не се охарчва да ги черпи Sunglasses

хахахаххахахха, стига бееее, пак съм навън, пак ме гледат хората Joy
Ох, много яко! Че и пари за рокля му се свиди да даде!

А медения месец къде? В склада на свети Кирил ли?

# 1 607
Дано не са оправили линейката, там и легло си имат. Романтика отвсякъде.

# 1 608

Охх, Москита ще ме убиеш. Joy Тъкмо почвам да ти чета поста, викам си "я нещо сериозно, без майтапи" и като стигам до това, че е ужасно стиснат и почвам да се смея като луда. Joy Смятайте, че ще го разпънат на кръст как може да прави така, неуважение към жената е да му се невиди. Ама той нали и без това не ги уважава жените, груб и арогантен е, кво се чудя и аз. Joy

Дона, меденият месец ще е в горичката до болницата в палатка под наем хахахахаха. Joy Дай малко извън болницата да я изведе. Не е Малдивите, ама пак е нещо.  И рекичка има там, какво повече?

# 1 609
На Малдивите само Иво Фотев води. Зорница отново се даде на грешния мъж.

# 1 610
На Малдивите само Иво Фотев води. Зорница отново се даде на грешния мъж.

Така е, от нестабилна и объркана жена като нея какво да очакваш? Joy Банков се спаси от нея, слава богу. Joy

# 1 611
Момичета, оставям ви вчера само за ден, за да прескоча до съседна държава, прибираме се по никое време, пускам TV така, само за фон докато наритам домочадието по леглата и към полунощ какво да видя - ей тъй леко като прана връв ми се изнизва някакво промо и единственото, което видях и запомних от него беше как Марио вдига на ръце Зорница в ритуална зала, а тя с букет! И се опулих Flushed с ей такива очи!!! И го върнах два пъти да гледам дали нещо не халюцинирам ама не, вярно било Heart Eyes И познайте как ми минаха и умора, и сън, и болките в стъпалата Joy И влизам тук да ви видя и О! 250 нови мнения и гледам настанала небивала радост като след победа на финал на световно по футбол GrinningGrinningGrinning Четох, четох, но умората ме победи, та сега се включвам.
Браво бе, Марио, най-сетне някой да носи на ръце Зорница, защото тя заслужава! Ама само да се разберем, че с тези 10м до входа на ритуалната зала няма да се разминеш Joy Аз лично ще следя това да продължи до-жи-вот Joy
Ох, виждам Зорница щастлива, това е най-важното. Вече ми е все едно с кой е щастлива, просто да я извадят от този стереотип, в който я забиха.
И само да кажа, че леко съм разочарована, защото не оставиха почти нищо на въображението ни за финала /не за първи път/. И дано Дяволо да не е съвсем прав, че сега като Калин и Наталия си тръгнат, Мазови явно цял сезон ще ги събират обратно и единствените кандидати за приза най-драматична двойка на сезона ще са нашите, като под драматична имам предвид да ги наемат като бригадирска количка да им изсипват всевъзможни гадости.

П.П. Аз също мислех, че ще им оставят отворен финал, но след това промо нямам съмнения, че те ще са женените накрая, просто няма кой друг да е.
Айде, отивам назад да ви дочитам...

# 1 612
Щом едни от първите коментари бяха Зорница как може да се жени в черна рокля Sleepy , и там пак нещо се изсъска за визията на Марио/Велислав (което няма да си правя труда да коментирам, понеже източникът е все така познат и известен, същите 4,5 Animal Chicken ), значи може да сме сигурни, че ще има и коментари от типа колко Марио е стиснат, каква е тая свадба, Ковачев не я уважава достатъчно, щом не е запазил Шератон и DJ Grin Smiley

# 1 613
Така е, от нестабилна и объркана жена като нея какво да очакваш? Joy Банков се спаси от нея, слава богу. Joy

Той сега ще се върне да я спаси и нея, спокойно Wink

Хаххахахха, Перлата сега е така, както бяхме ние снощи Joy Еххх, емоцията да видиш промото за първи път Joy

# 1 614
Дона, безценно ми беше. Както бях уморена и в лошо настроение, навън плющи един дъжд и само поглеждам в нова play и какво да видя - щастие. Joy

Перличке, освен Марио и Зорница, за приза най-драматична двойка ще се борят без съмнение Ина и Тасев, току виж стоварили върху главата гадости и на Албена и Тони. Последните като новоизлюпена двойка най-много ще ги кастрят. Даже ако оставят Марио и Зори мааалко на по-заден план както Наталия и Калин тоя сезон и да виждаме не толкова сериозни спорове и моменти на близост и щастие ще се радвам. Ама надали, това едва ли ще се случи. Всички ще са на гилотината. Обаче нищо чудно и да видим една бременна Зорница в следващия сезон, това е логично, след всичко, което й се случи.

# 1 615
Аз силно се уповавам на въображението на сценаристите и да не забиваме в заглеждане по други моми и левенти. Просто ще бъде в пълен дисонанс и с Марио, и със Зорница. И двамата цял живот са копнели за любов и я откриха един в друг, и двамата не искат нищо повече, освен да се обичат. Да им измислят каквито искат други трудности, могат да се напънат, но да ги оставят заедно. Историята на Калин и Наталия например, беше много добре разказана през този сезон.

И другото, което бих препоръчала, е да направят Зорница шеф на урологията, защото в момента се получава много комично-никой не може да обясни в качеството си на каква присъства на важните срещи (като обявяването на новия директор) заедно с останалите шефове.

Relight, в самия край на промото дават само лицето на Калин, дрехи не се виждат, а зад него се вижда люк на самолетен прозорец.

# 1 616
Ние Зорница още този сезон май я повишихме....но да, недомислица е. А и ще е по-яко, когато Банков се появи, тя да е шефче.
По отношение на Калин и Наталия - имам силното усещане, че Калин ще замине сам

# 1 617
Аз силно се уповавам на въображението на сценаристите и да не забиваме в заглеждане по други моми и левенти. Просто ще бъде в пълен дисонанс и с Марио, и със Зорница. И двамата цял живот са копнели за любов и я откриха един в друг, и двамата не искат нищо повече, освен да се обичат. Да им измислят каквито искат други трудности, могат да се напънат, но да ги оставят заедно. Историята на Калин и Наталия например, беше много добре разказана през този сезон.

За мен най-добре разказаната любовна история в целия сериал е на Калин и Наталия, много хубаво показаха пътя им и израстването им като двойка. Въпреки всичките трудности не се разделиха и през тях преминаха заедно, а Калин винаги се бореше за нея и не се предаваше. Трябва от тях да вземат идеята и да я пренесат върху Марио и Зорница.
Не вярвам да има заглеждане по чужди мъже и жени, и двамата са доста праволинейни в това отношение. Марио беше влюбен в Зорница съвсем в начален етап, всичко изглеждаше много сложно заради брат му, но в оная вечер в бара, когато имаше шанс да спи с друга не го направи. Зорница също е имала възможност да кривне с друг (нали един пациент я сваляше), но не го направи. Общо взето май в тоя сериал само Пешко се заглежда и кривва от правия път, другите устояват. Мога да си затворя очите за Мазов и Калин, които преспаха с Мишева и Романова. На трезва глава не биха го направили.

# 1 618
Яница, ако се загледаме в двойките, представят ни много типични случаи. Мазов и Хинова например са типичната двойка, при която жената вечно мрънка, вечно е недоволна, а мъжът е абсолютно перде и не й обръща внимание.
Петър и Галя са типичната двойка с голяма възрастова разлика и произтичащите от това проблеми.
И Тони и Албена проявяват типични признаци на млада двойка -луди, влюбени, безразсъдни.
Марио и Зорница просто не мога да си ги представя за какво сериозно нещо могат да се дърлят. Но и двамата като характери са ужасно лоялни и просто не ги виждам въвлечени в изневери.

# 1 619
Яница, съгласна, само дето Тасев ми е малко съмнителен за следващия сезон или ако да, то с доста редуцирано участие. За Тони и Албена - ми на него ако му стоварят твърде много проблеми и драми може пак да му откаже от стреса черния дроб, пазене си трябва там... Joy
А повярвай, и на бременна Зорница достатъчно неприятности могат да й измислят, нали хм, не си забравила все пак кои са сценаристите Grinning
Москита, навирането на други хора във връзката им ще бъде егати недомислицата, даже не знам как да го квалифицирам по друг начин. Но виж за какво да се сдърпват дори и по-сериозно все могат да им измислят, не предизвиквай онези хора дето пишат сценария Grinning

Общи условия

Активация на акаунт