Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 283
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Разпиляна във въображението
Ели, по-скоро е редно да се направи отделна тема за "Отплата" Simple Smile и аз ще се присъединя към гледането му.

# 1 696
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нещо са писали във Фейса, което ми припомни, че имах един въпрос. Генадиева прочете име, на което са прехвърлени парите и тогава Стаменова почна да вика:” Мислиш, че съм откраднала парите ли?” Това име по някакъв начин с нея ли е било свързано? Или Генадиева само се усъмни, че може нещо тя да е направила.

# 1 697
Калинка, и аз го видях. Мисля, че Генадиева просто я попита честно да ѝ каже дали има нещо общо с измамата.

# 1 698
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, и аз го видях. Мисля, че Генадиева просто я попита честно да ѝ каже дали има нещо общо с измамата.

Ама, тя някак си се шокира, когато чу името! Сякаш й беше познато....Или на мен така ми се е сторило?

# 1 699

Ама, тя някак си се шокира, когато чу името! Сякаш й беше познато....Или на мен така ми се е сторило?

Не и на мен така ми се стори. Все едно познаваше човека. Баща й може би? Имам чувството, че все едно довърши адреса. Ако наистина е някой нейн близък така ще стане много удобно да я набутат все едно тя е виновна

# 1 700
Името не знам дали й беше познато, но селото от което е този дядо май да. Защото Стаменова го повтори и натърти на него.
Може би тя е от там, все пак щом Фотев е решил да я извърти, най-вероятно всичко около фирмата и сделката е подготвено да води към нея.

# 1 701
  • София
Дона, пропуснала съм Simple Smile Сега ги видях. Давай, ако имаш време.
Няма да се притесняваш за Тони. Той си  ни е слсбост и само когато сгази лука ще има шамаросване зад врата.

Според мен Генадиева искаше да разбере дали Стаменова лъже. Тя така опулено гледаше, че не мога да преценя дали се изненада от името на собственика. Но явно селото, от което е дяото и беше познато,

Както решите за новата тема, аз съм в групата на тези, които ще гледат Отплата

# 1 702
Ейй, вярно!!! Сега се серих, че селото ѝ беше познато и Генадиева май тогава попита Стаменова дали има нещо общо. Ако наистина е така, то Фотев си е бая хитър.
Взе да ми става жал за Стаменова. А и ми се иска да видя как нежният Врабчев я утешава Heart Eyes

В тази връзка, предлагам близнаците на семейство Ковачеви вместо Антон и Антоанета, да ги кръстим Антон и Мартина Joy

Бел.ред. Врабчев се казва Мартин:joy:

# 1 703
Дона, тамън да питам кой е тоз Мартин 😂😂

Всъщност на Владов и Пенев също знаем ли имената, че сега ми убягнаха??

На Мишева май Мише й е първото име 😀 така и никой не разбра как се казва.

# 1 704
Дона, пропуснала съм Simple Smile Сега ги видях. Давай, ако имаш време.
Няма да се притесняваш за Тони. Той си  ни е слсбост и само когато сгази лука ще има шамаросване зад врата.

Според мен Генадиева искаше да разбере дали Стаменова лъже. Тя така опулено гледаше, че не мога да преценя дали се изненада от името на собственика. Но явно селото, от което е дяото и беше познато,

Както решите за новата тема, аз съм в групата на тези, които ще гледат Отплата

В Отплата ще видите и мама Гочева и настоящата съпруга на Велислав.
Личи си, че е снимано едно време, но историята е добра !

# 1 705
Вие в Отплата ще видите и Тони Ковачев....междудругото Joy Нали съм гледала първия епизод Joy
Ууу, ще ми е интересно да видя съпругата на Велислав

За Владов и Пенев не се сещам Joy Те са с по едно име само Joy

# 1 706
 Малките им имена са Доктор. Адаши са

# 1 707
За Ина и Стаменова и предполагемата завера аз очаквам единствено и само Ина да се светне, че Фотев има пръст и да  реши да действа. Стаменова може най-много да й помага, тя е толкова заслепена, че се вайка как ще каже на шефа, не й минава през ума, че шефът има пръст. Ина обаче си го знае каква е хиена.
Иначе Боби и Ина ми бяха досадни в началото, но сега са ми адски симпатични и то най-вече заради Ина. А и ги пораздвижиха.

За Отплата - нека си имаме отделна тема и да кажете кога ще почваме да го гледаме. И можем ли да гледаме по един епизод на ден или няма да имате търпение? Grinning

# 1 708
Някой да има този проблем с Нова плей? Cry

# 1 709
Ами тя реално Ина натискаше да изчакат за други фирми да участват в конкурса, но Фотев и се скара... Така че тя се усети още когато Стаменова и се оплака.

Общи условия

Активация на акаунт