Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 283
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 770
До вторник ще живеем в страх дали тази сцена е лъжа, дали е нещо друго, дали не е сън ли? Яяя слагайте бързо розовите очила! Сватба ще има, почнала съм да уча наизуст по ноти песните заръчани от Дона!

Да ви се оплача: радвам се пред моя приятелка за д-р Ковачева, а тя ми отвърна: За кого говорим, за Банкова ли? Angry

Димитрова, от вчера не съм ги сваляла розовите очила хахахах. И не живея в страх, ама вие тука ще ме наплашите вече хахаха. Кажи й на твоята приятелка, че има много здраве от едни бг мами тука, луди фенки на Ковачев. Joy

Аз пък да ви споделя: една моя колежка толкова много го отричаше нашия сериал, та вчера ме изненада с новината, че цяла събота и неделя ще го гледа. Влезе в правия път момичето хаха. Зарибила се заради Огнянова и то от какво...от аборта й. Joy Викам си намерила си и ти с какво да я запомниш хахах.

# 1 771
  • Разпиляна във въображението
Не знам как мислите, че ще има еленчета в шести сезон. Ще се случи ако има голям скок във времето. Ваня доказа, бе бременеенето е повече от девет месеца Simple Smile Еленчета около седми сезон, ако оцелеят родителите.

# 1 772
Да ви се оплача: радвам се пред моя приятелка за д-р Ковачева, а тя ми отвърна: За кого говорим, за Банкова ли? Angry
JoyJoyJoy

# 1 773
Ванчето е изключение, рядък феномен, при това украински. Wink Joy

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 00:13 от yanitsa.s

# 1 774
Банкова????? Лелеййййй, какво ѝ се случи на тази колежка? Моите колеги вече знаят, че срещу определени 2-3 персонажа не се говори Joy Освен това започнаха да харесват и двамата Ковачеви Simple Smile А Ковачева е ясна Wink

Майче, първото гифче е когато Шелдън каза, че ще прави коитус с Ейми за РД, нали? Аз също си счупих чашата тогава, не само Пени, без майтап Joy

# 1 775
Не знам как мислите, че ще има еленчета в шести сезон. Ще се случи ако има голям скок във времето. Ваня доказа, бе бременеенето е повече от девет месеца Simple Smile Еленчета около седми сезон, ако оцелеят родителите.
Аааа, те ще са под опеката на Бар Наздраве, ловният сезон е закрит, докато Кралят Елен и  Кошутата се любуват един на друг Joy

Дона, да, аз знаех спойлери относно епизода, ама хич не ми пречеше да се накефя  максимално, тези в американския форум се побъркаха, както ние сега за сватбата Grinning

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 00:14 от maichetoo0o

# 1 776
Аааа, те ще са под опеката на Бар Наздраве, ловният сезон е закрит, докато Кралят Елен и  Кошутата се любуват един на друг Joy

Ще им уредим една килийка(под формата на линейка) в зоологическата Wink Да ги пазим от магарешки истории Wink

# 1 777
Усещам обаче, че във вторник доста пъти ще чуваме "Обичам те" от Краля Елен към Кошутата. Звездите ми го говорят. Joy С розовите очила виждам, че може и кекса да си получим. Wink

# 1 778
Усещам обаче, че във вторник доста пъти ще чуваме "Обичам те" от Краля Елен към Кошутата. Звездите ми го говорят. Joy
Ние пък все в последния епизод ги чуваме тези неща. Изчака ни се чакането.

# 1 779
Димитрова, по-добре късно, отколкото никога. Grinning Aма виж, при Бамби и Шипката от раз го чухме. Joy Да се учат от младите.

# 1 780
Димитрова, по-добре късно, отколкото никога. Grinning Aма виж, при Бамби и Шипката от раз го чухме. Joy Да се учат от младите.
Напук на Ванчето малкото Шипче ще се роди за три месеца.

# 1 781
Във фейсбук спят вече , а гледам тук, че едва сега започвате, но аз вече се свърших от смях. 😃😂

# 1 782
Вярно, Тасев и Ина първи с бебето, а Бамби и Шипката първи с обичам те, а нашите спят, е добре де не спят, те пък ще се женят първи, а може три в едно - сватба, обичам те  и бебчо, първа брачна нощ ги очаква все пак Joy

# 1 783
Вярно, Тасев и Ина първи с бебето, а Бамби и Шипката първи с обичам те, а нашите спят, е добре де не спят, те пък ще се женят първи, а може три в едно - сватба, обичам те  и бебчо, първа брачна нощ ги очаква все пак Joy

Хубаво е обаче, за първата брачна нощ, нашите да си изключат телефоните и най-вече Зорница, че да не се обади някой германски екземпляр, ей така за всеки случай. Joy

# 1 784
В сексмобила няма обхват.

Общи условия

Активация на акаунт