Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 309
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • СОФИЯ
Рози, много рози, хищни и нахални, погълнали са целият мускус. В базата си направо ми обърна стомаха, много кедър с много ветивър затиснали  бобовата тонка. Шумен, нахален и рязък ми се стори.
Виждам го на висока едра брюнетка със смугла кожа, такъв тип дама може и да го опитоми. Мен буквално е способен да ме смачка и задуши. Sick

При мен нямаше рози.... Като се замисля, даже не помня аромата.......
Явно трябва да го пробвам още веднъж.

# 406
  • София
И аз трябва да го тествам още веднъж поне.
Между другото, днес съм с черното кубче. Много му отива такова време като днешното - леко дъждовно, мрачно. Зимата ми бие на мъжки, лятото ми тежи.

# 407
На мен пък ми се приноси страшно червения Нарцисо, сега като заговорихте. Страшно го харесах аз. Почти не нося вече Белия, защото ми мирише на офис /носех го там/, но новият е разкош. За мен е страшно пудрен и мускусен. Рози много особено пък нахални, няма в моята бутилка.
Днес съм обаче с кокосовата градина на D&G и много ме радва. От много дни нося само кокоси и са ми се впили в кожата, косата, всичко. Имам чувството, че от ушите ми ще потече кокосова вода хахаха.

# 408
На мен пък ми се приноси страшно червения Нарцисо, сега като заговорихте. Страшно го харесах аз. Почти не нося вече Белия, защото ми мирише на офис /носех го там/, но новият е разкош. За мен е страшно пудрен и мускусен. Рози много особено пък нахални, няма в моята бутилка.
Днес съм обаче с кокосовата градина на D&G и много ме радва. От много дни нося само кокоси и са ми се впили в кожата, косата, всичко. Имам чувството, че от ушите ми ще потече кокосова вода хахаха.
и моята кокосова градина пристига утре-нямам търпения на обяд да се полея една хуууубавко..... Simple Smile

# 409
  • Бургас
Не съм тествала още новото Нарцисо не ми остава време за съжаление.Вече съм твърде любопитна,макадамия дано ти хареса новият на Долче и Габана на мен не само,че не ми допада,а и ми е отблъскващ съжалих,че го пробвах направо.Един от ужасните парфюми е за мен,на пръв поглед безобиден,но при мен не се разкри никак добре.

# 410
  • Viena
Всичко в  новото Нарцисо идва от българската роза,такъв извод направи днес една консултантка,и заключи и вие сте българка,нали.

# 411
Всичко в  новото Нарцисо идва от българската роза,такъв извод направи днес една консултантка,и заключи и вие сте българка,нали.
Може да ѝ се иска, ама не баш. Българската роза е упойваща, женствена, кара те да се изкушиш, да искаш, да пожелаеш, сладка и мнооого женствена. На мен червеното нарцисо ми дойде повече остро и нахално, отколкото меко, поглъщащо и женско. Поне аз усещам остра дразнеща нотка, която ми предизвиква реакция "абе, що не вземеш да изчезнеш". Може би е от мускуса или ветивера, не мога да кажа. Но си го представях доста по-хипнотичен, мек, женствен.

# 412
  • при морето
Момичета,кажете,моля, по няколко думи за Stash by SJP,Coach coach и Bvlgary Goldea The Roman Night...изобщо не се доверявам на пирамидите във фрагрантика,а няма къде да тествам

# 413
Не съм тествала още новото Нарцисо не ми остава време за съжаление.Вече съм твърде любопитна,макадамия дано ти хареса новият на Долче и Габана на мен не само,че не ми допада,а и ми е отблъскващ съжалих,че го пробвах направо.Един от ужасните парфюми е за мен,на пръв поглед безобиден,но при мен не се разкри никак добре.
леле Bright Crystal.... поуби ми ентусиазма.... ще споделя след няколко часа какво се случва Simple Smile

# 414
  • вкъщи
Градината на кое му викате? Dolce garden ли? Ако се усещат кокосите ще съм му фенка, обожавам аромата на кокос през лятото.

# 415
Градината на кое му викате? Dolce garden ли? Ако се усещат кокосите ще съм му фенка, обожавам аромата на кокос през лятото.
Да, усещат се страхотно. Парфюма е весел, летен, младежки и секси.
 macadamia, не си убивай ентусиазма, почти сигурна съм, че ще ти хареса много. Само трябва да харесваш сладки парфюми.

Пробвайте днес червеното Нарцисо, ако го харесвате. Влагата и студа навън го облагородяват страхотно. Не мога да му се нарадвам. Пръснах 4 пъти и целия апартамент мирише. Много мощно начало има.

Шуши, а теб те дразнят вероятно ирисите в него. Те са пудрени, но не и лесни. Розата е млада и свежа, може и българска да е, но основното са ириси с много муск. Пробвай други ирисови аромати и така ще разбереш дали това е нотката, която не ти понася. Много хора мразят ириси. Аз също не съм им голям фен.

# 416
  • Бургас
Да на него,Макадамиа не се влияй от моето мнение аз не обичам кокос в парфюм.Ако ти обичаш ще ти хареса да се надяваме.Blue Heart Аз също не съм фен и на тази линия парфюми,абе въобще нещо много рядко вече може да ме омае. Grinning Stash не познавам,другите двата парфюма са хубави за мен и заслужават да ги познава човек.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 09:35 от Bright Crystal

# 417
  • СОФИЯ
Шуши, а теб те дразнят вероятно ирисите в него. Те са пудрени, но не и лесни. Розата е млада и свежа, може и българска да е, но основното са ириси с много муск. Пробвай други ирисови аромати и така ще разбереш дали това е нотката, която не ти понася. Много хора мразят ириси. Аз също не съм им голям фен.

Много добър съвет, не се бях сетила!
Благодаря Kiss

# 418
Момичета,след като обилно се полях с Dolce Garden....,се чувствам щастлива и изпълнена с радостно чувство.Разхождам се в офиса като един цветен букет,обилно посипан с ароматен кокос.Определено ми допада-създава настроение в това мрачно време.Обичам го този парфюм,като между другото държа да отбележа,че нищо подобно не съм използвала до момента. Heart Heart Heart
Това Dolce няма нищо общо със серията Dolce до момента-коренно различен и прекалено фриволен парфюм за D&G.

# 419
Нали, аз ти казах. Много е фриволен точно. Със здраве! Hug
Ще взема и аз да си го купя, липсва ми от вчера, нищо, че си имам най-добрия кокос на света в лицето на Мансера.

Общи условия

Активация на акаунт