Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 249
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Fever Ray, благодаря за страхотното описание на смокинята. Точно това ме интересуваше - има ли и сладост или е само зеления.  Щом казваш, че има одеколониста нотка ще я пропусна засега. И аз съм смокинолюбител, а тази година останах само с Нинфео, но има време Smile

# 241
Елизабетарденината смокиня не е никак лоша. Аз даже съм изненадана, че на тази ниска цена я няма тази алкохолна, долнопробна нотка. За мен е чудесна смокиня.

# 242
Момичета, на "клик" съм да отстреляма една Бронзова Богина, коя е по-добрата версия - 2015 или 2016 г.?  И изобщо, наистина ли са много близки със Солей Бланк ТФ.  Нещо ме тресе хазартната треска и не се удържам вече!

# 243
  • Пловдив
Единствената прилика според мен със Soleil Blanc Tom Ford е кокосовата нотка, която имат и двата парфюма.
Бронзовата богиня много прилича на плътен крем за плаж, а Soleil Blanc ми е доста по-свеж.

# 244
  • София
Аз пък за това лято съм се заредила с различни смокини и даже категорично няма да успея да ги износя (не съм ги купувала сега специално, а имам и от предни години, а някой са ми подаръци):
1.Ninfeo Mio, Annick Goutal
2. Figuier Ardent,  Atelier Cologne
3. The Girl, Tommy Hilfiger
4. Green Tea Fig, Elizabeth Arden
5. Figue Eau de Parfum, Molinard
6. Versense, Versace
7. Philosykos, Diptique
8. Winter Fig, HM
Womanity, Mugler ще го държа в резерва, защото той ми е твърдо за студено време, но все пак е смокиня. Simple Smile
И най-хубавото е, че моите дъщери нямат особен афинитет към смокините, нито съпругът ми (като изключим Молинара) и ще си се пръскам на воля, без някой да ми "краде" ценни капки.

# 245
Момичета, на "клик" съм да отстреляма една Бронзова Богина, коя е по-добрата версия - 2015 или 2016 г.?  И изобщо, наистина ли са много близки със Солей Бланк ТФ.  Нещо ме тресе хазартната треска и не се удържам вече!
Абсолютно нищо общо нямат.
Има голямо намаление, защо не си купиш така мечтания Солей или О де Солей?

Онзи ден така ме издразниха Богините, че скоро няма да ги сложа.

# 246
О де солей колко струваше? 210 за100мл ми се върти, но май има и 50, някой помни ли ги?

# 247
Момичета, на "клик" съм да отстреляма една Бронзова Богина, коя е по-добрата версия - 2015 или 2016 г.?  И изобщо, наистина ли са много близки със Солей Бланк ТФ.  Нещо ме тресе хазартната треска и не се удържам вече!
Абсолютно нищо общо нямат.
Има голямо намаление, защо не си купиш така мечтания Солей или О де Солей?

Онзи ден така ме издразниха Богините, че скоро няма да ги сложа.

Благодаря Денси, в момента си ползвам с кеф део-спрея на СБ и се двоумя дали да си взема парфюма, или да разнообразя с БГ. Вече сериозно се разколебавам и май, май ще е Солей.

# 248
  • На черешатааа
Къде и какво е намалението densi ?

# 249
  • Sofia

Не съм densi, но на това попаднах в една друга тема. Peace

Предполагам, че и бутиците на Estée Lauder ще пуснат идентична промоция.

# 250
  • Велико Търново
При мен Бронзовите богини са ужасно нетрайни. И аз бих препоръчала ТФ Peace

# 251

Не съм densi, но на това попаднах в една друга тема. Peace

Предполагам, че и бутиците на Estée Lauder ще пуснат идентична промоция.
Да, има го и в бутиците. Аз отивам сега за О де Солей.

# 252
  • Sofia
Ооо, щом го има и в бутиците, задължително ще намина уикенда.

Да не опоскате всичко, ей! Laughing

# 253
Везните наклониха към Tom Ford Soleil Blanc, отказах се от ББ. Благодаря момичетата за мненията!
Дезодоранта много ми харесва и мислех да я карам само с него, ама няма да стане. Той идва една идея по цитрусов и звънлив е от парфюма, като трайност и излъчване също е добре, задържа се учудващо дълго при мен 6-8 ч. зависи от това как съм се пръснала - пестеливо или напоително, а на дреха го усещам и на другия ден. Има си и шлейф и сияж но си искам и парфюма! И понеже от мостричката ми беше останало колкото за едно пръскане, реших все пак да си го припомня преди да го купя.
Ами друго си е! По-плътен е и по-наситен, кокоса е в пъти по-ярък, по-мек и топъл. Има и моменти в които за много кратко ми се появява една мазна нотка, нещо петролно, като далечен полъх от суров петрол, не винаги но вчера пак го усетих. Не ми е неприятно и ми харесва, прави го някак различен. Интересно ми при някоя от вас дали го има това усещане.

А тази сутрин рязко ми се приноси Еликсира на Чудесата, събудих се с аромата му в наса си буквално.  Simple Smile
С него съм в момента и е разкош!  newsm53
От времето ли е, бях ли се затъжила за него не знам, но е адски красив сега! Объл, мек, няма никакви лекарствени отенъци и нищо рязко и стърчащо, ванилията усещам на преден план, по-сладка е и по-осезаема от смолите, има ги и тях но са само толкова, колкото да допълнят красотата и. Одвана не му се бях кефила така!  smile3535

# 254
  • София
Аз пък днес съм с една мостра, която ми бяха дали от Ajmal. Не е точно техен парфюм, а може би на някой братовчед на къщата - Oud Lavender на Ahmad. Консистенцията на парфюма е доста маслена и трябва внимателно да се прилага, за да не остави петна по дрехите.
Отваря се като силно удов с лека фекална нотка между петата и петнайстата минута, която обаче отлита бързо и дървесината уляга и става заземяваща и терапевтична. Лавандулата също е в началото, но е много хубава, без да е въобще лекарствена или сапунена, много добре съчетаваща се с розите, които овладяват бързо парфюма. Розите са ориенталски, мазни, силни, вълнуващи. Типично арабски парфюм - присъствен и с шлейф. Не бих си го купила, защото имам от този тип и сравнително рядко нося такива сили. Със сигурност е унисекс.

Общи условия

Активация на акаунт