Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 281
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
nevenski , пробвай и Guerlain Idylle,  за мен имат общ дух с J'adore и някои общи съставки - жасмин, фрезия, момина сълза.

# 376
Здравейте! Как бихте определили аромата на Ultraviolet? Според вас, мирише ли на цветя? А траен ли е?
Мирише на виолетки и е траен да.

Благодаря ти, densi!

# 377
Тези дни си поръчах на сляпо Dolce Garden.Някой ползвал ли го е и какво ви е мнението за него...прочетох доста противоречиви мнения във Фрагрантика и се обърках тотално....

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 14:59 от macadamia

# 378
Тези дни си поръчах на сляпо Dolce Garden.Някой ползвал ли го е и какво ви е мнението за него...прочетох доста противоречиви мнения във Фрагрантика и се обърках тотално....
Новият ли? Страхотен е за лято и ако обичаш много сладки и кокосови парфюми. Трайност едва 3 часа, но е весел и секси младежки аромат.
Аз обожавам кокос и го харесах, но си купих едно термосче от 120 мл. Aoud Orchid Mancera, където има най-хубавия кокос, сложен в парфюм и не мога да му се нарадвам. Постоянно се пръскам и искам още, и още. Няма такъв кеф. Малко е тих, но има супер трайност и го пръскам отново заради взривно кокосовото начало с мек уд, праскови и орхидеи.

# 379
И аз колко й се чудех на тази Mancera...Много ме интригува и Pearl ....

# 380
Pearl Mancera го пробвах, но нещо не ме накефи. Аз не съм хич фен на крушите, а тук се усешат много в началото. После идва смокиня с цветя и доста зеленина.

# 381
Благодаря,densi !Истински екперт си!Аз обожавам круша-моят парфюм ще е Pearl

# 382
Искам да се запозная с ароматите на Монтал. Смятам да поръчам мостри, защото на живо няма къде да ги пробвам. Беден ми е опитът, предполагам и вкусът ми е семпъл. За ориентир какво бихте могли да ми препоръчате, в снимката по-долу давам част от нещата, които ползвам в момента. От ляво надясно по степен на предпочитание подредени. Мон Герлен и Бентли Инфинити Интенз категорични фаворити, Eau de Merveilles също, но за по-хладно време. Покрай  Мон Герлен започнах да харесвам ванилия, но муск все още не. (Това са ми две ноти, които харесвам върху другите, но върху себе си не. С ванилията се спогодих вече). Разглеждам монталските, но май повечето са изразено мускови. Нещо като за начинаещ? На долния ред са аромати, които по-скоро вече са ми неприятни. Трябва да изчезнат и на тяхно място да се появят нови. Харесвам сладки, но с тръпчива нотка. Ориенталски - не.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 15:14 от Бледолилава

# 383
От Монталите съм пробвала So amber и Pretty Fruity...първият направо ме души в топлото,другият е лесен за носене,фриволен Simple Smile

# 384
Благодаря,densi !Истински екперт си!Аз обожавам круша-моят парфюм ще е Pearl
А не, не не те съветвам да го купуваш без проби, не е нещо особено този парфюм и има опасност да се разочароващ. Просто не е нищо интересно.
Благодаря ти за думите! Heart Eyes Hug bouquet

По-добре си купи Крушите на Монтал, тях почти всички любители на плода ги харесват. За мен Монтал е много по-добрата марка. По- силни са парфюмите, по- сложни, по-излъчващи и по-хубаво изработени като бутилки, пауч и особено затваряне на пръскалото.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 16:17 от densi

# 385
  • СОФИЯ
densi, може ли някъде в София да се пробва Aoud Orchid Mancera
От тези, които съм опитвала /на бранда/ не ми е харесал нито един и не ми се иска да го взимам на сляпо Rolling Eyes

# 386
  • Габрово
Сега за лятото кои парфюми ще ползвате?

# 387
Аз последното Dolce-Garden

# 388
В търсене на нови попълнения избрах следните мостри за тест:

Annick Goutal Ninfeo Mio
Mancera Cedrat Boise
Montale Aoud Musk

Montale Honey Aoud
Montale Intense Cafe
Montale Chocolate Greedy

Нарочно ги разделям в две групи, първите са по-свежи, вторите по-сладки. Искам да ги огранича до 4 мостри, по 2 от всяка група. И в крайна сметка се надявам да избера 2 парфюма. Кои да махна, как мислите?

# 389
  • София
По-добре си купи Крушите на Монтал, тях почти всички любители на плода ги харесват. За мен Монтал е много по-добрата марка. По- силни са парфюмите, по- сложни, по-излъчващи и по-хубаво изработени като бутилки, пауч и особено затваряне на пръскалото.
Различни хора, различни мнения. За мен, и двете марки имат силни и не толкова предложения, но ако трябва да избера една от двете, то категорично би било Мансера. За моя вкус, тя е много по-носима, изпипана във фините детайли, полирана и изискана. Докато Монтал в огромен процент са ми груби, недодялани, химични.

Общи условия

Активация на акаунт