Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 344
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Нали, аз ти казах. Много е фриволен точно. Със здраве! Hug
Ще взема и аз да си го купя, липсва ми от вчера, нищо, че си имам най-добрия кокос на света в лицето на Мансера.
/.Благодаря ти,Densi (hug)
Много искам да я пробвам и аз тази Mancera,но засега не я намирам.Нещо подобно са пуснали Montale-Orchid Powder май се казваше-вероятно ще е още по-готин от Mancera... https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Orchid-Powder-48947.html

# 421
Неее, в този няма уд и ще е прост кокос вероятно.

# 422
  • СОФИЯ
Момичета,след като обилно се полях с Dolce Garden....,се чувствам щастлива и изпълнена с радостно чувство.Разхождам се в офиса като един цветен букет,обилно посипан с ароматен кокос.Определено ми допада-създава настроение в това мрачно време.Обичам го този парфюм,като между другото държа да отбележа,че нищо подобно не съм използвала до момента. Heart Heart Heart
Това Dolce няма нищо общо със серията Dolce до момента-коренно различен и прекалено фриволен парфюм за D&G.

Честито Simple Smile
Откъде поръча това кокосово бижу?

# 423
От Parfimo....цената беше много добра-за 50 мл.-93,50 лв.

# 424
  • София
Аз днес пробвах най- накрая новия Нарцисо, много роза и пудра се разви върху мен, няма и помен от ириси ( за съжаление, аз ги харесвам.) Будоарен аромат. Допада ми доста, но ще тествам още няколко пъти задължително.
Иначе харесах много новата смокиня на Елизабет Арден и я чакам, заедно с лавандулата, смокинятя и бергамонта на Ферари, от тях по 10мл само за опознаване. Blush

# 425
Днес минавах през Мола и пробвах Кокосовата градина ДГ, като ви чета не се стъпях. Тествах го преди месец, но никакъв кокос не понмя да имаше в него и изобщо не го отразих, подминах го. Днес пръснах смело на ръката и наистина няма !?,  в моя нос ли е повредата, кожата ми ли го изяде (с гореща кожа съм и променям аромати до неузнаваемост), но от кокос и следа няма!?
Иначе - плодово-цветен аромат, твърде наситен, сладък и сгъстен за моя вкус. Жалко, исках и аз от хубавият кокос. Frowning1

Тествах и Бронзовата богиня и двете версии. Не, твърдо НЕ, при това има нещо дето ме дразни, нещо маслено, като затоплено машинно масло. Не се и опитах да го изследвам и да го мисля, измих се щателно и се приключи. Добре че ме спряхте навреме, че направо се бях засилиа да я поръчам на сляпо! Flowers Rose

И като чета в тази тема на няко пъти да споменамате Уманити, установих че изобщо не си го спомням като аромат. Помня, че точно като го пуснаха ходих да го тествам, но само като помирисах бутилката едва се сдържах да не я запратя, така ме ужаси!
Та днес така и така се мотех в парфюмерията, реших да си гоприпомня. Пръснах на блотер и плахо, съвсем мъничко пръснах на ръката. Той пък взе че ми хареса. И аз себе би изненадах, но е факт. Цял ден си душа ръката и при всяко движение го усещам но ми харесва. Странен ми е, необичаен, на моменти плътски...до степен "неприлично" и сексуален, и солен, и не е като нищо друго което имам, ползвам и харесвам. Толкова е "анти" вкуса ми за аромати и въпреки всичко все едно нещо ми дърпа носа към ръката. Замислям да се престраша да направя два фъса на врата, да видя дали ще го понеса, но когато съм в почивка и съм си вкъщи та да мога по всяко време да влетя в банята ако се наложи. Simple Smile

# 426
Аз все още сериозно мириша на огромен букет,обилно поръсен с ароматен кокос и ванилия ...приятно е Simple Smile
Поръчвал ли е някой парфюм от Parfumbg.com-само там намирам Aoud Orchid/Mancera/,но цената ме притеснява 120 мл. за 125 лв ?!?!?!

# 427
Днес и аз пробвах Narciso Rouge. За мен лично е почти копие на Dahlia Noir Givenchy ЕДП + малко тубероза, която усещам и ме дразни.
Вчера едно момиче стоеше на маса зад гърба ми и толкова силно ми замириса на Dahlia Noir, чак ми стана чудно че може да използва точно него, но явно е бил Narciso Rouge.

# 428
  • Пловдив
Macadamia, Aoud Orchid Mancera го има и в Енцо.

Аз днес получих количество от него и още не съм го разносила добре, но на първо пръскане ми хареса. Доста силен, плътен и присъствен е. Получила се е интересна комбинация уд+орхидея, като уда не е доминиращ, а е мек и приятен. На моята кожа не усещам кокос или може би орхидеята и ванилията го задушават.
Утре ще проверя как ще се държи през целия ден.

# 429
  • Пловдив
Аз днес пробвах най- накрая новия Нарцисо, много роза и пудра се разви върху мен, няма и помен от ириси ( за съжаление, аз ги харесвам.) Будоарен аромат. Допада ми доста, но ще тествам още няколко пъти задължително.
Иначе харесах много новата смокиня на Елизабет Арден и я чакам, заедно с лавандулата, смокинятя и бергамонта на Ферари, от тях по 10мл само за опознаване. Blush

Може ли линк към двата парфюма със смокинов аромат, обожавам смокини😊

# 430
lili_78 завидях ти малко 😁Ще чакам отзиви...

# 431
  • София

astravera - споменаваш, че си от Пловдив - ако не познаваш тази смокиня, ГОРЕЩО ти я прeпоръчвам за тест в магазина на Барака в Пловдив - перфектната смокиня за моя вкус!

Erbario Toscano Fico d'Elba  - https://www.fragrantica.com/perfume/Erbario-Toscano/Fico-d-Elba-39848.html

# 432
  • Пловдив

astravera - споменаваш, че си от Пловдив - ако не познаваш тази смокиня, ГОРЕЩО ти я прeпоръчвам за тест в магазина на Барака в Пловдив - перфектната смокиня за моя вкус!

Erbario Toscano Fico d'Elba  - https://www.fragrantica.com/perfume/Erbario-Toscano/Fico-d-Elba-39848.html

Не се сещам къде е това Blush

# 433
  • София

Erbario Toscano Fico d'Elba  - https://www.fragrantica.com/perfume/Erbario-Toscano/Fico-d-Elba-39848.html

Подкрепям  newsm10 Erbario Toscano Fico d'Elba е много хубава натуралистична, свежа и зелена смокиня  Heart Eyes

# 434
  • София
astravera  - гр. Пловдив, Капана, ул. Магура 8

sympathy - много се радвам, че и ти оценяваш добре тази смокиня Smiley

Общи условия

Активация на акаунт