Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 281
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Да, аз го имам, обожавам и наистина получавам много комплименти есента в хладно, като го нося. Същата работа е и с Босфора.

# 511
На мен юли обикновено ми е месецът на цитрусите.
Август е месецът на шам-фъстъка и мастиката.

Много интересно звучи!
За шам фъстък се сещам, но мастичката къде я намери? Може би Аурата донякъде...
Кажи, много ми е любопитно.  bouquet

Аромат за деня- Mugler Innocent. Синя бутилка.

# 512
Много интересно. Особено в частта с цените.
https://www.fragrantica.com/news/By-Kilian-My-Kind-of-Love-11071.html

# 513
  • Пловдив
Интересно звучи. А цените ще бъдат повече от достъпни.
Марката ми е изключително любопитна. Имам няколко проби от  различни аромати, но до бутилка все не достигам. Ако цените са наистина такива, ще имам повече възможности за експериментиране и тестване.

# 514
Такаа, включвам се с отзиви за Ботегата. Пръснах и нищо, очаквах бомба, а върху мен лека тревица. Даже не мога да го определя, никога не бих си го купила.
Щом така го усещаш може да е тоалетната вода, нейният аромат е по-лек, фин и деликатен. Надписът е Ботега Венета лежер ЕДТ.

# 515
  • София
Не става дума за питието мастика, а за мастиково дърво и мастикс/мастикова смола.
Има я в Коста Азура на ТФ, в Амбер Сапфир, в Бамбуковия зелен чай, в Нинфео Мио, Куул Уотър.

# 516
  • София
Такаа, включвам се с отзиви за Ботегата. Пръснах и нищо, очаквах бомба, а върху мен лека тревица. Даже не мога да го определя, никога не бих си го купила.
Щом така го усещаш може да е тоалетната вода, нейният аромат е по-лек, фин и деликатен. Надписът е Ботега Венета лежер ЕДТ.
Не е, парфюмът е, но аз не го усещам. Може пък на студено да се развие по друг  начин, не ме вълнува, но не ме и дразни, което не е малко.

# 517
  • СОФИЯ

Може ли с две думи за какво иде реч?
Благодаря Kissing Face

# 518
Привет парфюмни,
днес се запасих с  една петдесетичка Шалимар Суфъл, вече почти виждам дъното на моята бутилка.
Много странно усещам аромата, много по-цитрусов, по-лек и ефирен, сякаш е ЕДТ но ми харесва. В базата си също ванилията е съвсем различна. Като цяло е по-остричък и кристален, не така сладостен и кадифен. Нямам абсолютно никакво съмнение относно оригиналността му, но защо го усещам така различно!? Харесва ми, сега за лятото е перфектен, но дали защото е току що отворен и не е слегнал, дали защото е друга партида, не знам, но си имам  съвсем различен парфюм. Simple Smile

И докато сме още по темата за любимци, ето ги моите най-оборотни бебоци в момента:

# 519
Здравейте дами,
Дали някоя от Вас, би могла да ми опише MUGLER ANGEL EAU SUCREE версиите от 2015 и 2016г.
Интересна ми е нотката Merengue, това "по нашенски" предполагам е целувка, та вероятно нещо захарно-карамелено. Flutter
 Дали пачулито се усеща толкова интензивно, както в оригиналния ангел, или аромата е по скоро "плодово гурме"? Има ли съществена разлика всъщност между различните издания на Eau Sucrée?  Hug Hug

# 520
Има доста разлика. Меренг не се усеща, плодови гурмата са с база Ангел. Единият го има за проби в магазините, но не знам точно кой. Нищо особено не са за мен, но аз не нося и Ангела ЕДП. Само Шоколадовата версия.

# 521
  • София

Може ли с две думи за какво иде реч?
Благодаря Kissing Face

Статията я има и на руски  Peace

https://www.fragrantica.ru/news/By-Kilian-My-Kind-of-Love-7149.html

# 522
  • София
Една бюджетна смокиня от мен и няколко бебета за нови запознанства.
Миналата седмица се сдобих с количество от Oudmazing и първото ми разносване беше на Джулай морнинг на Дърти Градина, където беше лудница. Разбира всички рекорди за комплименти и запитвания на какво мириша.

# 523
  • Germany
Привет от морския бряг от мен! Тези дни се надишах на страхотен и истински смокинов аромат, полудявам покрай всяко смокиново дърво, и въпреки това, влизам да похваля този
смокинов парфюм 
Просто е лудница в морската влага! Такава млечна, много зелена, окъпана от буря леко горчива смокиня, с толкова сочност едновременно, с морски бриз и сладки цитруси! Началото му е просто фантазия, мога да го пръскам през пет минути, толкова ми харесва. След това се прибира близо до тялото, и най - неочаквано изскача при всеки полъх на вятъра. За цената от 20 евро, просто е една от най - хубавите смокини в парфюм.
Парфюм за деня беше Роза Верде на Валентино Heart Щастлива съм в неговата компания

# 524
  • София
Днес влязох в едно малко магазинче. Уж нямаше какво да ме изненада, а се влюбих в Quatre Boucheron. Хем е нежен, хем е различен и присъствен. Струва ми се, че мога да го нося всеки ден, по цял ден. Много ми харесва, че базата му не е мускусна, а лека благодарение на кедъра

Общи условия

Активация на акаунт