Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 149
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Последните дни пробвам всеки ден по много нови парфюми и имам много да пиша.
Най-много се вълнувах разбира се за Муска на Герлен и очаквано той ми отвя главата. Страшно ми харесва. По-лек е, но определено си е от семейството на Ориенталската колекция на Герлен и стои страхотно и върху мен и върху мъжа ми. Унисекс е и муска е кисел и хубав. Бутилката е уникално красива и нямам търпение да се сдобия с този парфюм. Не исках да се къпя, за да не го махна, но нямаше начин. Laughing

# 661
  • София
Здравейте, десетте ми аромата са:

1. L'Instant Magic Guerlain
2. Alien Liqueur de Parfum 2009 Mugler
3. Angel Garden Of Stars - La Rose Angel Mugler
4. Allure Sensuelle Chanel
5. Dior Addict Christian Dior
6. Womanity Mugler
7. Elixir des Merveilles Hermès
8. Eau des Merveilles Hermès
9. The One Dolce&Gabbana
10. Mugler Cologne Mugler

Това са любимите ми аромати и мога да използвам само тях, но не трябва да се запознавам с други! Simple Smile))

Имам питане,
предложете ми мъжки аромат с голям шлейф и сияж , от порядъка на 100-150 лв. bouquet

vmarinska - ако този бюджет е за он-лайн, реално избора става огромен.
Моите предложения са налични за тест, така че се съобразявам  с този момент.

- Carven L'Eau Intense for men - Откровено мъжествена композиция - свежа, много зелена и ароматна! Много подходящ за лято и пролет, че дори и за есен. Трайност и проекция - уникално добри!

- Mugler A*Men Pure Tonka  - Приказен Мюглер! Може би един от най-силните като качество на бленда - тонка, кафе, ароматна модерна лавандула... До утре да пиша хвалби, пак няма да е достатъчно. Подходящ е повече за есен-зима, но какво пък... Като шелйф и трайност - върховен!

- Christian Dior Fahrenheit Le Parfum - Много луксозна и секси версия! Може би най-добрия Фаренхайнт, след Абсолю версията. Доста тъмна, секси ванилия и хубав ром. Трайност и шлейф - прекрасни.

- Christian Dior Sauvage EDT - няма нужда от много приказки - със сигурност новия крал последните години.Универсален като приложение. Бомбастично представяне.

- Valentino Uomo Intense - прекарсна кожа! Страхотно представяне. Също става за всеки сезон.

- Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo  - много секси и улегнала версия на познатия оригинал от преди години. Прекрасен! Чудесен за лято-есен.

- Emporio Armani Stronger With You - безкрайно секси, безкрайно добре миксиран, модерен, изкусителен, неустоим! Става за всеки сезон.

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve - по-строга и професионална версия на познатия мега хит от преди години. Тук няма така изявено морско-солено усещане, но свежестта си е там, макар и пречупена през минерален поглед. Представянето му е извън всякакви графики! Bvlgari  Aqva Amara също заслужава тест, макар че мисля че вече е изчерпан от реалинте магазини.

И накрая един парфюм, който през годините преоткрих и носих с кеф, установих, че има неподозирано голям шлейф и трайност - Terre d'Hermes EDT - много пъти е обсъждан, като за мен винаги по всяко време този парфюм е гарант за комплименти, трайност и голям сияж.

От всички тези, може би бих се спрял на Carven L'Eau Intense for men, защото е най-подходящ за идващите сезони, цената му прекрасна, парфюма е непознат сравнително, композицията - превъзходна, а представянето - изключително.

Успех в търсенето и избора Hands Plus1

Пускам редакция, защото се сетих още два чудесни парфюма, с хубава трайност и шелйф.

- Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum - плътен, плодов, модерен, кожен и секси парфюм, което не е много често срещано в мъжките парфюми на Герлен Simple Smile

- Azzaro Chrome Pure - прекрасна топла и плътна версия на познатия оригинал. Причината да се запозная с този парфюм беше супер готината и любезна консултантка в Бюти Зоун - Мол Сердика/София/, която след кратко стопяване на дистанцията, реши да ми покаже неща, които на нея й допадат и трябва да призная, момичето показа чудесен вкус - това бяло Азаро е много секси! Свежо,модерно, обло, но и заслаждащо в базата от нотки на кокос и тонка. Мацката каза, че парфюма е голям хит и мога да го потвърдя - мъжете с по младежки вкус, както и младите момчета, биха луднали по него.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 02:08 от Deetron

# 662
Подкрепям напълно Deetron с Carven L'Eau Intense for men. Изключително добър парфюм. Мъжете около мен го харесват много.

# 663
  • София
densi - Радвам се, че има и други оценяващи позитивно въпросния Карвен. Smiley

Какво интересно съвпадение - докато споменавам в позитивен и възторжен тон чудесния  Terre d'Hermes EDT, виждам, че марката обявява нова версия, за която бях чел преди време, но не бях сигурен дали ще види бял свят...

Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver - https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-D-Hermes-Eau-In … etiver-50672.html

Красавец!

Няма как да очаквам нещо по-малко от страхотен парфюм Animal Heart Eyes Cat

# 664
 Deetron, скромна, но интересна пирамида, любопитна съм да го душна.  Peace Мъжът ми ползва класическия Terre D'Hermes - обожавам го!!!

# 665
  • София
Аз също да се включа с няколко предложения:
Набързо повтарям фаворита напоследък  на моя съпруг - Дилан Блу на Версаче.
Цялата серия Mugler A*Men  пък е моят вечен фаворит - няма слаб аромат при тях.
Bottega Veneta Pour Homme Extreme
Guerlain Heritage
Penhaligon´s Blenheim Bouquet
Hermes Terre D Hermes или Hermes Terre D Hermes Eau Tres Fraiche
Givenchy Gentlemen Only
Issey Miyake L´Eau D´Issey - за мен това си остава неповторима чувствена класика
Valentino Valentino Uomo или Valentino Valentino Uomo Intense
Mont Blanc Legend Night или Mont Blanc Legend Intense
Karl Lagerfeld for Him - за да не пропусна моя любим Лагерфелд

# 666
Само аз и моят мъж не харесваме никоя версия на този парфюм. Винаги пробваме, припомняме, не става. Въобще не ни харесват.

На мен ми носи нещо чисто на Кюрджиан. Все по-често ми се случва да имам натрапчиво чувство, че искам лекотата на съвършените му аромати, не от Уд линията. Ще трябва явно да си купя някой, за да мога да си го ползвам, когато ме налети желанието за нежно съвършенство. За мен този човек е гении и страшно ми харесват концепциите на парфюмите му. Ще отида в бутика да си припомням и избера.

Вчера тествах Шоко виолет на Мансера, не е мой, както си и знаех. Почти нямам виолетки, не че обичам де, но какаото е много и е с добавка от сухо мляко, а не черно. доста химично ми се разви, но аз съм се убедила, че не харесвам шоколадови парфюми. Дразнят ме някак и ги преобръщам лошо, химично и пластмасово. Не знам защо така, но един дерт по-малко. Твърдо реших обаче да си купя Wild Cherry Mancera.

# 667
  • София
Аз пък снощи реших, че искам чист аромат на виолетка. Преди да си легнем моят съпруг се беше мазал с маслото на Рене Фуртере и цяла нощ усещап теменужения аромат и спах като на облак. Сега ще ровя за идеи във Фрагрантика.

# 668
Аз пък снощи реших, че искам чист аромат на виолетка. Преди да си легнем моят съпруг се беше мазал с маслото на Рене Фуртере и цяла нощ усещап теменужения аромат и спах като на облак. Сега ще ровя за идеи във Фрагрантика.
Моля те, дай линк към това масло - звучи много добре.

# 669
  • София
https://www.renefurterer.com/en/en/5-sens/enhancing-dry-oil
Това е сухото масло. Серията е 5 Sens и мисля, че са общо 3 продукта, но ние ползваме само маслото. Прекрасно е и като аромат, и като действие. Универсално е и става за цяло тяло, но за косата (каквито са основно продуктите на Рене) е божествено. В състава му няма виолетка, а 5 базови масла, но ароматът му е точно на пудрова дива теменужка.

# 670
  • София-в сърцата на моите деца
https://www.renefurterer.com/en/en/5-sens/enhancing-dry-oil
Това е сухото масло. Серията е 5 Sens и мисля, че са общо 3 продукта, но ние ползваме само маслото. Прекрасно е и като аромат, и като действие. Универсално е и става за цяло тяло, но за косата (каквито са основно продуктите на Рене) е божествено. В състава му няма виолетка, а 5 базови масла, но ароматът му е точно на пудрова дива теменужка.
А откъде се снабдявате?

# 671
  • София
Продукти на Рене има във всички големи аптеки.

# 672
  • София
Pipi_ - За мен Тере не беше любов от пръв поглед, защото в първите моменти, когато го тествах, не бях така отворен към парфюми с водещи цитруси и ветивер. За радост вкуса ми се промени и сега харесвам всякакви ветиверени идеи. Дори като погледна колко много такива аромати съм събрал последните години и колко още вариации на ветивери искам, направо не мога да се позная. Smile
Не очаквам новия Ветиверен Тере да бъде кой знае колко по-различен, но със сигурност ще бъде много изискан и елегантен. Подозирам, че ще е по-модерен и актуален от оригинала.

Fever Ray - няма какво да ровиш във фрагрантика - хващай твоето момче под ръка и отивайте да ровите по стилажите на парфюмериите. Там е истината Smiley Ако не познаваш DSQUARED²  She Wood  - тествай я при възможност. Мисля, че е чудесна виолетка.

# 673
  • София
Деетрон, тези дни съм вкъщи с Малчо и с него не става много за ровене по хубави парфюми. Но точно за DSQUARED²  She Wood  ми беше една от първите идеи. Имах го преди време и наистина е виолетка до последната капка. Още довечера ще оставя малкия на татко му и отивам да видя дали я има в Дъглас.

# 674
  • София
Вили, и от мен глас за Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche  Heart Eyes Аз съм фен на класическия, като клоня по-скоро към ЕДт отколкото ПП версията (харесвам и двата всъщност), но любимият хареса този най-много от всички и съответно него носи. По-свеж е, особено в началото, иначе си носи характера на първообраза. Сияж и трайност - прекрасни   Blush

Общи условия

Активация на акаунт