Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 013
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Видях онзи ден голямата палитра от новите продукти на Л'ореал. Цветовете са с изненадващо силна пигментация, много хубава консистенция, меки са и ми се струва, че няма да се разпрашват много, нюансите са красиви, летни и свежи. Не съм си купувала до сега дрогерийна палитра, но за тази се замислям. Само не знам, дали 30лв не са й много, за това ще поизчакам да видя дали няма да я пуснат на промоция.

Аз очаквах подобна цена, но според мен наистина са й много, съответно и аз чакам прИмоция Simple Smile

# 646
Там ми излиза каталога за миналия месец.
Вече е качен новия Simple Smile

# 647
Там ми излиза каталога за миналия месец.
Вече е качен новия Simple Smile
Благодаря  bouquet

# 648
Видях онзи ден голямата палитра от новите продукти на Л'ореал. Цветовете са с изненадващо силна пигментация, много хубава консистенция, меки са и ми се струва, че няма да се разпрашват много, нюансите са красиви, летни и свежи. Не съм си купувала до сега дрогерийна палитра, но за тази се замислям. Само не знам, дали 30лв не са й много, за това ще поизчакам да видя дали няма да я пуснат на промоция.

И аз я видях, даже я суочнах, и не ми хареса хич. От далеч си личи, че цветовете са не особено пигментирани и много прашливи, освен това има по 3-4 почти еднакви нюанса, които ще стоят еднакво на окото. Няма и достатъчно тъмни цветове. А пък за цена от 30 лв - абсурд. Вземете си по-добре една от палитрите на Никс за 35 лв - Ultimate shadow palette. В пъти са по-добри, а цената е почти еднаква.

# 649
  • Варна
Здравейте,
подсетете ме, мини-версиите на шампоани и тем подобни, дето ги продават до касите в Лили и ДМ, по колко милилитра са опаковките? 100 мл или по-малко са?

# 650
  • София-Младост
Здравейте,
подсетете ме, мини-версиите на шампоани и тем подобни, дето ги продават до касите в Лили и ДМ, по колко милилитра са опаковките? 100 мл или по-малко са?
100 мл, като за пътуване със самолет Simple Smile

# 651
Здравейте,

Има и по 50 има и по 100 зависи на коя марка си се спряла.На Нивеа примерно са само по 50 мл

# 652
Само аз ли не мога да намеря новия каталог? Grinning

# 653
file:///C:/Users/pc/Downloads/Lilly-katalog-jul-2018.pdf Новото ЛИЛИ Simple Smile

# 654
Има и снимки на новия каталог във фейсбук страницата им.

# 655
Моля, някой ако ще ходи днес или утре в Лили да каже кои продукти на Катрис са намалени, защото май не са само тези в каталога Heart Simple Smile

# 656
  • Across the Multiverse
Аз утре ще отида, че искам да видя на живо ружа и да си взема спрея за бързо съхнене на лак. Ако има още намления на Catrice ще пиша.

# 657
Доволни ли сте от спрей за бързо съхнене на ноктите?

# 658
Когато се лакирам сама си слагам пръстите на ръцете в купа с вода и няколко кубчета лед,веднага всичко застива.
Тези спрейове са доста добър маркетингов трик,за да харчим още пари Simple Smile
Само казвам...а и доста от тях не вършат работа,пръскате се с още отрови/излишни/ и така.

# 659
  • София
Аз съм доволна от капките на Балеа.
Но не във всеки ДМ ги има.

Общи условия

Активация на акаунт