Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 002
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Спрея на Артдеко за изсъхване на лака е страхотен. Няма го в тези магазини, но пък си заслужава да му се обърне винмание.

# 661
Някой има ли мнение за тези два топа на Тренд..
.

# 662
Някой има ли мнение за тези два топа на Тренд..
.

За топа не знам, но имат една бледо розова основа-заздравител. Много е хубава.

# 663
Мерси Блонди, базата да не е с формалдехид?

# 664
  • София
Първият топ, в прозрачното шишенце не е лош. Хубав гланц, издържа доста, не се бели. Бива си го!

# 665
Мерси Блонди, базата да не е с формалдехид?
  Не съм се замисляла, аз от доста време не го ползвам, понеже ходя на гел лак. Намерих състав на лаковете им, http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_ac42308305.html

# 666
  • София, България
Момичета случайно някоя от вас да е виждала в ДМ този балсам без отмиване?

Скрит текст:

# 667

Скрит текст:
Ехеее, това си беше класика Simple Smile За дм не съм сигурна, но в Елитис би трябвало да го има.

# 668
Да споделя за базата, топ лака и изсушителя на Есенс. В събота се лакирах и още не са мръднали абсолютно никъде. Лака изсъхва за секунди. За мен са перфектната комбинация. Забешязвам, обаче, че с лакове на ГР са три-четири дни лака започва да се бело, докато с Флормар е бетон за около седмица и няколко дни.

# 669
Момичета може ли да ми препоръчате някой бюджетен продукт от който сте доволни за коса за след баня?

# 670
  • софия
Да споделя за базата, топ лака и изсушителя на Есенс. В събота се лакирах и още не са мръднали абсолютно никъде. Лака изсъхва за секунди. За мен са перфектната комбинация. Забешязвам, обаче, че с лакове на ГР са три-четири дни лака започва да се бело, докато с Флормар е бетон за около седмица и няколко дни.
Айдееее, пак ме вкара в разход. Ще ходя да ги купувам.

# 671
  • Бургас

Скрит текст:
Ехеее, това си беше класика Simple Smile За дм не съм сигурна, но в Елитис би трябвало да го има.
Има ли го в Елитис наистина?Такова балсамче не съм виждала,но от бялото с отмиване съм изхабила n на брой опаковки.Прекрасно ми се отразяваше на косата и беше около левче.

# 672
  • София, България
Бюджетен продукт е и в един блог четох отзив за него, че на чуплива коса действа добре, правя я приятно начупена само с леко намачкване и без никакви други уреди и продукти, та искам да го пробвам и понеже утре ще ходя до ДМ се надявам да го има там. Елитис ми е далече..

# 673
Бюджетен продукт е и в един блог четох отзив за него, че на чуплива коса действа добре, правя я приятно начупена само с леко намачкване и без никакви други уреди и продукти, та искам да го пробвам и понеже утре ще ходя до ДМ се надявам да го има там. Елитис ми е далече..
Ще проверя по-късно днес за ДМ и ще пиша.

# 674
Преди години, когато косата ми беше чуплива, намачквах косата си с него и суших..
Ефекта беше като с пяна, но букличките не седяха твърди и сплескани, а еластични и падаха свободно.
За жалост косата ми се изправи и вече никаква козметика не е в състояние да я начупи - нито кремове за къдрици, нито балсами, нито пяни - даже преди няколко дни се мъчих с едно кремче за коса да я начупя, стана си права с потресващи разпиляни и бухнали връхчета.

Аз да попитам , тъй като от намаленията на Балеа си взех едно кремче за ръце.. ами влюбена съм в аромата му.
Скрит текст:

Искам такъв лосион, бътър, душ гел..абе всичко с този аромат. Може ли да ми препоръчате нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт