Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 94 953
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
   Момичета, виждате ли сте някъде мицералния почистващ
гел за лице на Балеа?
От седмица никъде не го намирам.
В ДМ не знаят защо не го получават и ми казаха
да проверявам.

# 676
  • Бургас
Memento, шампоан на Балеа с лимон има,но дали е същият аромат не знам.
От намалението си взех похваления с кокосова вода, разкошен е.
И този,но още не съм го пробвала:

# 677
  • София, България
Преди години, когато косата ми беше чуплива, намачквах косата си с него и суших..
Ефекта беше като с пяна, но букличките не седяха твърди и сплескани, а еластични и падаха свободно.
За жалост косата ми се изправи и вече никаква козметика не е в състояние да я начупи - нито кремове за къдрици, нито балсами, нито пяни - даже преди няколко дни се мъчих с едно кремче за коса да я начупя, стана си права с потресващи разпиляни и бухнали връхчета.

Аз да попитам , тъй като от намаленията на Балеа си взех едно кремче за ръце.. ами влюбена съм в аромата му.
Скрит текст:

Искам такъв лосион, бътър, душ гел..абе всичко с този аромат. Може ли да ми препоръчате нещо подобно?

Пак на Балеа със същият аромат имам душ гела в момента. Погледни в ДМ трябва да го има, хубав е много, но не се задържа по кожата след баня.

# 678
   Момичета, виждате ли сте някъде мицералния почистващ
гел за лице на Балеа?
От седмица никъде не го намирам.
В ДМ не знаят защо не го получават и ми казаха
да проверявам.

И аз го издирвам, мислех, че само при нас го няма... Дано не го спрат Rage

Розовият балсам за коса от предната страница съм го виждала в Елитис.

# 679
Кажете ми нещо моля за изсветляване на цвета на фдт на Римел.И най-светлия тон ми е с 2,3тона тъмен,а много искам фдт от тази марка 😭😭

# 680
Има едни капки на Катрис, предполагам, че биха ти свършили работа. Можеш с някакъв крем да смесваш или с по-светъл цвят фдт.

# 681
Аз да попитам , тъй като от намаленията на Балеа си взех едно кремче за ръце.. ами влюбена съм в аромата му.
Скрит текст:

Искам такъв лосион, бътър, душ гел..абе всичко с този аромат. Може ли да ми препоръчате нещо подобно?
Имам душ гела, наистина е страхотен аромата.

# 682
Здравейте, някоя от вас има ли впечетления от този лак за нокти?Не съм купувала лакове на Катрис до сега...

# 683
  • в града на вечния купон
Здравейте, някоя от вас има ли впечетления от този лак за нокти?Не съм купувала лакове на Катрис до сега...
аз имам доста и от по стари колекции и сега от новата, на която ццветовете са уникални.

За мен лаковете не са издръжливи- аз принципно съм с естествено много твърди нокти, изобщо не се чупят и обикновен лак ми издържа поне 2 седмици, за гел да не говорим, а катрисът , започна да се люпи на втората седмица.

Т аза това казвам, че за мен не са издръжливи.

# 684
При мен издържат спокойно 5-6 дни, като рекордът ми е 7 дни за обикновени лакове, които не се пекат с УВ лампа. Та в този смисъл съм доволна от издръжливостта. Моите нокти са сравнително твърди, но имат навика да се разслояват.

# 685
  • на кого му пука
Някой има ли тази палитра хайлайтъри на Есенс?Мнение?

# 686
Някой има ли тази палитра хайлайтъри на Есенс?Мнение?

Нямам я, но гледам доста клпове в ю туб и чета блогове. На доста места е хвалена и срсвнявана с по-скъпи подобни Simple Smile От прахообрзните продукти на Ессенс, мога да препоръчам от своя опит сенките за контуриране на очи и блестящата пудра за лице.

# 687
  • На ръба..
Може ли снимка на блестящата пудра за лице.

# 688
  • Across the Multiverse
Розовия бюджетен балсам за къдрици аз го бях открила случайно в някаква забутана квартална парфюмерийка.
Спрея за бързо съхнене на лак на Llums си го купих, но още не съм го изпробвала, ще дам отзиви. Това с ледената вода лично на мен не винаги ми се получава, може би зависи от консистенцията ня самия лак. Купих си и от показаната по-горе серия, Brown Collection, малко е зимен, но е много красив- като патиниран мед.
Понеже обещах да споделя какво друго на Катрис има намалено в Лили, освен това, което е в брошурата:

+ една палитра червила Винил Нещо-си, които не съм снимала.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 17:11 от Gigito

# 689
  • София
Скрит текст:
Розовия бюджетен балсам за къдрици аз го бях открила случайно в някаква забутана квартална парфюмерийка.
Спрея за бързо съхнене на лак на Llums си го купих, но още не съм го изпробвала, ще дам отзиви.
Скрит текст:
Това с ледената вода лично на мен не винаги ми се получава, може би зависи от консистенцията ня самия лак. Купих си и от показаната по-горе серия, Brown Collection, малко е зимен, но е много красив- като патиниран мед.
Понеже обещах да споделя какво друго на Катрис има намалено в Лили, освен това, което е в брошурата:

+ една палитра червила Винил Нещо-си, които не съм снимала.
Не съм възхитена от него. Сега съм със спрей на Флормар и съм по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт