Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 94 912
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Дами, някой знае ли кога се извършва зареждането в Лили? Търсех днес дуото от руж и хайлайтър на Лумс и имаха само един тестър.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 21:21 от mims3

# 76
  • София
Aми не попита ли продавачките?Thinking

# 77
Питах, ама бяха леко неориентирани.... Confused

# 78
  • София
Ами просто потърси в друго Лили тогава.Yum

# 79
В града има само едно Лили.. Е, мерси все пак. Grinning

# 80
В града има само едно Лили.. Е, мерси все пак. Grinning
Освен да попиташ на страницата на Лили във фейсбук, или в лично съобщение.

# 81
  • Пловдив
Момичета, обсъждали ли ли сте лосиони за придобиване на тен? Дав, Лореал, някой доволен?

# 82
  • София
Обсъждали сме. Палмър с и Дав бяха споменати като ок. Аз ползвам Дав и съм много доволна. Леко градира, не става на петна. Ексфолиране и хидратация си трябват.

# 83
  • Пловдив
Благодаря, днес ще взема Дав.
😊
Преди години имах Палмърс, страхотен е да, но миризмата ме подлудява.

# 84
Кой лакочистител на марка Лили е добър ?

# 85
# 86
Малко тъп въпрос, но с какво ексфолирате преди нанасянето на бронзиращия лосион? Ексфолиант, ръкавица, нещо друго? И колко често нанясяте продукта? 1-2 пъти седмично или повече? Ексфолира ли се и между нанасянията, в смисъл стария тен да е паднал напълно?

# 87
# 88
  • София
Малко тъп въпрос, но с какво ексфолирате преди нанасянето на бронзиращия лосион? Ексфолиант, ръкавица, нещо друго? И колко често нанясяте продукта? 1-2 пъти седмично или повече? Ексфолира ли се и между нанасянията, в смисъл стария тен да е паднал напълно?

Ами според мен, на който с каквото му е удобно (за ексфолиране). Умерено. Аз ползвам ръкавица. Съвсем обикновена. Не прекалявам, защото съм с чувствителна, суха кожа. Има какви ли не продукти за целта.
Нанасям всеки ден докато придобие желаната наситеност (естествен вид, не търся ефект след препичане). След това през ден, два. Нанасям много пестеливо и разнасям добре. Така избягвам и петната.  1-2 пъти в седмицата ексфолиране. Особено колене, лакти.. хидратиране.

# 89
Дав е ок ,но за мен има непоносима миризма,но пък " трай бабо за хубост!"

Общи условия

Активация на акаунт