Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 94 922
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
https://
В града има само едно Лили.. Е, мерси все пак. Grinning
Освен да попиташ на страницата на Лили във фейсбук, или в лично съобщение.

Много ти благодаря! Веднага ми отговориха, че скоро имало ново зареждане и че го има в наличност продукта, който търся. Разбира се, веднага отидох да проверя и да, имаха една, единствена бройка. Grinning

# 91
Хвалената спирала на мейбълин lash sensation всъщност с каква опаковка е, виждам, че има с метална розова и по-матова. Дайте линк на тази, която е най-добра

# 92
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте ли защитен лосион /мляко/ със брокатени частици вътре?

# 93
На piz buin гледах в Ремедиум.

Еднаква е. Огледалната е лимитирана.

Хвалената спирала на мейбълин lash sensation всъщност с каква опаковка е, виждам, че има с метална розова и по-матова. Дайте линк на тази, която е най-добра

# 94

Много ти благодаря! Веднага ми отговориха, че скоро имало ново зареждане и че го има в наличност продукта, който търся. Разбира се, веднага отидох да проверя и да, имаха една, единствена бройка. Grinning
Взе ли я  Flutter

# 95
  • най-шареното място
За алкохола - alcohol denat - спиртът не би трябвало да е ОК, но също и да се изпарява.
Помня как преди много години питах познат, който е направо аристократ в грижата за кожата и мнението му не беше като това, което виждам напоследък в интернет. Аз тъкмо започвах да се интересувам от състави, а той имаше огромен опит с всякаква козметика и мазила.

Тъкмо погледнах любим крем на алверде с 4та съставка е алкохол /няма денат/. Може би там е различен разбира се, но използвам крема може би близо 10 години и кожата ми е добре, а не е от най-нечувствителните и изглежда чудесно без грим. А за слънцезащита, която се нанася върху нещо обикновено щетите ще са по-малко.

# 96
Не всички алкохоли в състава са вредни. Има продукти (особено натурални, био или там както ги водят), които съдържат много полезни "мазни" алкохоли. Не помня точното име на съставките, но ги чукни в интернет тези от крема на Алверде и ще ти излезе дали са ок.

# 97

Взе ли я  Flutter

Мдам, веднага си взех хайлайтъра на LLUMS. Тия дни като ми дойде и BB крема и ще го пробвам, но като нанесох на ръката ми изглеждаше страхотно! Heart Eyes

# 98
На piz buin гледах в Ремедиум.

Еднаква е. Огледалната е лимитирана.

https://www.enzo.bg/maybelline/lash-sensational-spirala-za-sgstjavane-na-miglite/
https://www.enzo.bg/maybelline/lash-sensational-spirala-za-dlgi-i-obemni-migli/
https://www.enzo.bg/maybelline/lash-sensational/
https://www.enzo.bg/maybelline/lash-sensational-luscious-spirala … deljane-na-migli/

4 вида виждам аз и съм в чуденка

# 99
  • най-шареното място
Не всички алкохоли в състава са вредни. Има продукти (особено натурални, био или там както ги водят), които съдържат много полезни "мазни" алкохоли. Не помня точното име на съставките, но ги чукни в интернет тези от крема на Алверде и ще ти излезе дали са ок.
Да, в алверде са растителни и са ОК.
Навремето проверявах. После спрях.

# 100
  • София

Беше много добър лакочистител, но развалиха качеството му. След смяна на името и опаковката, не съм доволна и вече не го купувам.

# 101
  • най-шареното място
При мен свърши показаната опаковка и ми предстои нов, обаче веднъж пропуснах заради новата опаковка. Явно е имало защо..
Показва го, че горе е скрит:

.
Препоръчайте лакочистител, моля!

# 102
  • Стара Загора
Тази вечер минах набързо през ДМ и тествах няколко аромата. Откроиха се 2 от тях. Особено впечатлена съм от новия Зелен чай на Елизабет Ардън - Смокиня. Страхотен зелен, дървесен, млечен и летен, дори бих казала хрупкав е. Сякаш съм под дръвчето и бера плодовете му, а млякото от набъбналите стебла се стича по ръцете ми. Иде ти да си отгризнеш от тях. Усеща се и леко шам фъстъка с виолетовите листа, муска е на финал. Ако сте пробвали Смокинята на Боди Шоп, тази е сходна, но по-трайна. Разтърсих се за отзиви и повечето са доста добри. Трайността е около 3-4 часа, но цялата серия Чайове е дори много нетрайна и Смокинята се оказа перфектна! В момента е намалена на 33,90 - 100 мл (иначе е 54 лв) и се чудя дали да не я взема.

Другият е златната Карлос Моя, която е по-женствена с деликатни сладки нотки. Класически и стилен е, от типа на D&G The One. По-лек е от него обаче и поносим.

# 103
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
При мен свърши показаната опаковка и ми предстои нов, обаче веднъж пропуснах заради новата опаковка. Явно е имало защо..
Показва го, че горе е скрит:

.
Препоръчайте лакочистител, моля!

Това е старата опаковка. Лакочистителят беше страхотен! И много добре подхранваше ноктите.

# 104
  • най-шареното място
Смокинята ми я пръснаха на ръката преди два месеца случайно /докато откажа Simple Smile/ Доста сладък ми се видя. Имам с албиция чая. Много е траен. Водят го с мимоза.

Общи условия

Активация на акаунт