Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 061
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Преди малко пробвах гел крема с алое -  в първия момент усетих малко раздразнение, но то отмина бързо. На етикета пише, че матира кожата - не виждам матиране.

# 586
И аз ходих до ДМ днес за последни покупки. Пяната за измиване е любимец на мен и мама. Няколко маски, които харесваме, взех. Кремът смятам да го редувам с крем-гела с алое. Купих и рол-она с кафе за сенки под очите. Коментирахте го в предните страници, а защо го слагате в хладилника?

# 587
  • Бургас
Металното топче се охлажда и действа успокояващои енергизиращо  на кожата,поне аз така мисля,нека и другите кажат своето мнение.

# 588
Браво момичета, така се пазарува! Не като мен, от цялото балеено намаление си тръгнах с 1 маска за лице за след слънце Laughing  Не знам, нещо нищо не ме привлече Rolling Eyes пробвала съм 5-6 техни продукта, но само 2 наистина харесах (антибактериалният им течен сапун и кремчето с уреа за очи, дневният за лице обаче -не). Имам от новите им дезодоранти без алуминий. За прохладни дни е ОК, но за жегите няма да мога да разчитам на него до вечерта (с 1 сутрешно пръскане само), но може би безалуминиевите по принцип са така. Сигурно имат и други попадения, асортиментът им е богат, така че ще следя за отзивите ви.

# 589
  • Бургас
И аз се стреснах от себе си,като излязох от ДМ само с душ гела с пъпеш и детска паста за зъби.... Обикновено съм с 7-8 неща...

# 590
Да похваля тази маска за коса на Балеа, която вече няколко пъти ползвам:

Косата ми по принцип има склонност към бързо омазняване и затова слагам само по краищата, които са доста сухи. От една опаковка вече ползвах 3-4 пъти и имам още. Макар и с по-гъста консистенция, маската не е тежка, в никакъв случай не омазнява косата и съм доволна от действието - връхчетата ми изглеждат жизнени и не се заплитат, както преди. Много приятно съм впечатлена.

От дезодорантите им без алуминий мога да препоръчам този:

Има добро действие, а и приятен аромат на дъвки Simple Smile
Днес си взех и някакъв нов, с мирис на пъпеш, който ще изпробвам.

# 591
Има ли в България гел за тяло с алое вера на Balea? Все се оглеждам, но не го виждам.

Днес бях в ДМ със сигурност имаше душ гел с алое на Балеа, само гел мисля,че също имаше,стори ми се и по-голяма разфасовка.
И аз да се разпиша с покупки от намалението на Балеа:

Като се замисля май абсолютно всичко, което купих беше на промоция. Laughing
Трябва да призная,че оклоочните кремове,крем гела за лице и пяната за лице ги купих под ваше влияние. Rolling Eyes
Уж влязох само за това ама..... Все пак се въздържах от покупка на около 5 душ- гела, които исках, така че е добре. Само невидях маска на балеа,която не е единичка с изключение на една на която пишеше,че е пилинг маска за коса. Има ли някакви други и доволни ли сте?
Геловете за бръснене са чудни. Изхабявам вече...поредна опаковка. От маските също ще останеш доволна. Препоръчвам и измивния гел за лице с лотус, както и маската cool camel.

# 592
  • Бургас
blondyberry точно приключвам измивния гел с лотус. Bowtie
А тази маска я търсих,но покрай намаленията и кърпичките камел бяха изкупени даже.

# 593
  • София, България
Здравейте и аз да се включа. Вчера успях да стигна до ДМ най-накрая, но понеже бях с приятеля ми (а той много мрази да се мотка с мен по козметични магазини) та набързо разгледах промоциите. Имаше бая празни рафтове, но все пак си взех някои неща - душ гел (някакъв Спорт и Рефреш се води), още един душ гел с аромат на Маршмелоу, но него го взех за подарък, че и опаковката му е различна и интересна, една пяна за бръснене с аромат на праскова и лимон (някаква специална серия се води. Много съм доволна от пяните им за бръснене. Не знам коя по ред ми е тази) и Кристала на Балеа, за който най-вече влязох (провокирана от вас, че има резултат при неприятен аромат и още вечерта след баня го нанесох). Имаше и други неща, които ме впечатлиха, но почнаха да ми дават много зор и не успях хубаво да разгледам Grinning

# 594
  • София
Дезодорантът без алуминийй оставя ли следи? Имам смътен спомен, че балейските оставят. И траен ли е като миризма? (на дъвки Mr. Green)

# 595
Дезодорантът без алуминийй оставя ли следи? Имам смътен спомен, че балейските оставят. И траен ли е като миризма? (на дъвки Mr. Green)
За дезодорантите не знам , но аз съм много доволна от ролките, има една с лилава капачка, страхотна е.

# 596
Essence ще пускат нови продукти в сайта на PinkPanda са налични. Много интересни изглеждат. Основа за мигли, палитри, продукти за вежди и т.н.

# 597
Essence ще пускат нови продукти в сайта на PinkPanda са налични. Много интересни изглеждат. Основа за мигли, палитри, продукти за вежди и т.н.

Във физически магазин не съм срещала и старите им палитри с трансформърс цветовете, е стари стари преди месец, два ги пуснаха

# 598

Не оставя следи, той е течен и прозрачен.
Ароматът се усеща, но си избледнява с времето.

# 599
Момичета ДМ има нов каталог, харесахте ли си нещо този месец от промоциите?

Общи условия

Активация на акаунт