Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 071
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
  • БГ
Здравейте, някой да има впечатления от новия мицеларен шампоан на Нивеа? Като съдържание звучи много добре - без парабени и силикони. Чудя се как е като консистенция, че ми се струва воднист - дали се пени и дали измива косата и скалпа добре?

# 571
Аз имам мицеларния шампоан, не е нищо особено, но не е и лош. Според мен е подходящ за ежедневна употреба, тъй като е доста лекичък - не е като тези с масла и разни добавки. Мисля да го използвам когато съм на море и мия косата си по-често Simple Smile Иначе да прави пяна, но това попринцип не е фактор дали измива достатъчно добре Simple Smile

# 572
https://shopthebest.eu/product/7348/farmona-matirasht-i-balansir … l-care-50-ml.html Един от кремовете, за които споменах в поста ми със снимката Simple Smile

# 573
  • Пловдив
Кой околочен серум с Q10 дискутирате? Има околоочен крем, на този етап съм доволна, ползвам го от четвъртък:
https://www.dm.de/balea-q10-anti-falten-augencreme-p4010355473721.html
Сега се загледах, има серум, но за лице:
https://www.dm.de/balea-q10-anti-falten-serum-p4010355473707.html

За околоочния крем питах. Погрешка съм написала серум. Благодаря за мнението, ще го взема днес, че намалението приключва.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 16:16 от marzeliva

# 574
https://www.dm.de/balea-augencreme-aqua-augen-roll-on-p4010355439970.html Някой срещал ли е този вариант с
рол-он ?

# 575
А момичета има ли рол он без аромат?

# 576
Отбих се в ДМ и аз да се разпиша на това намаление:
Душ гел с авокадо и аромат на ягода(след дълго търсене го намерих на детския щанд Grinning ).
Балсам за крака с екстракт от червен портокал, ментово масло, алое, алатоин и сусамово масло
Соли за крака с мента feel welt(Балеа)
Околоочния крем от алое серията. Нямаше с ролка Cry
п.с.Май ще има намаление на продукти на Хималая. Видях, че ги изкарват на щандовете, които са за промоционални продукти Simple Smile

# 577
  • София
Момичета, търся препоръки за всякакъв тип водоустойчиви продукти за вежди. Виждала съм обсъждани доста по-назад в темата геловете на essence и nyx. Кой е по-подходящ сега за лятото? Отзиви от други продукти?

# 578
Момичета, търся препоръки за всякакъв тип водоустойчиви продукти за вежди. Виждала съм обсъждани доста по-назад в темата геловете на essence и nyx. Кой е по-подходящ сега за лятото? Отзиви от други продукти?
Пробвай на Trend it up.

# 579
  • Стара Загора
Има ли в България гел за тяло с алое вера на Balea? Все се оглеждам, но не го виждам.

# 580

Ka-brow на Бенефит не мърда, но никак не е за тази тема. Иначе съм доволна от един молив на Никс, ще сложа снимка, ако искаш Simple Smile

Сега ще ме насметете, защото сигурно е обсъждано, ама докога е това намаление на Балеа? Някоя добра душа ще сподели ли отново заради мен, която не си е купувала козметика откакто роди преди месец Sweat Smile Sweat Smile

# 581

Сега ще ме насметете, защото сигурно е обсъждано, ама докога е това намаление на Балеа? Някоя добра душа ще сподели ли отново заради мен, която не си е купувала козметика откакто роди преди месец Sweat Smile Sweat Smile
До днес

# 582
И аз да се разпиша от ДМ, преди промоцията да е свършила..
Скрит текст:

# 583
Е, ами аз навреме съм се сетила Grinning Благодаря все пак Simple Smile

# 584
  • Бургас
Има ли в България гел за тяло с алое вера на Balea? Все се оглеждам, но не го виждам.

Днес бях в ДМ със сигурност имаше душ гел с алое на Балеа, само гел мисля,че също имаше,стори ми се и по-голяма разфасовка.
И аз да се разпиша с покупки от намалението на Балеа:

Като се замисля май абсолютно всичко, което купих беше на промоция. Laughing
Трябва да призная,че оклоочните кремове,крем гела за лице и пяната за лице ги купих под ваше влияние. Rolling Eyes
Уж влязох само за това ама..... Все пак се въздържах от покупка на около 5 душ- гела, които исках, така че е добре. Само невидях маска на балеа,която не е единичка с изключение на една на която пишеше,че е пилинг маска за коса. Има ли някакви други и доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт