Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 103
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

За юли никъде все още.

# 556
  • Стара Загора
Защото се говореше за новия каталог... Викам си да не би да го пускат някъде онлайн преди 1-во число, а аз да не знам Laughing

# 557
  • София
Да, между много тъмно червено и кафяво, но е бледо
Сега кажи, че не е перлен моля те.Laughing

# 558
  • Стара Загора
Тази вечер и аз минах през ДМ, за да взема някои поръчки за една дама, но за мен нищо. Имам достатъчно запаси. Само душ крема - копие на Захарна целувка ме изкушаваше, но пасувах. Очаквах да е опразнено, обаче рафтовете бяха пълни. Снимах, за да си избере момичето и охраната пак ми направи забележка. Обясних му че знам за забраната, но взимам за друг човек и така, разбрахме се.

От новите душ пяни също имаше и по няколко бройки от вид, но са нависоко и нямаше как да снимам..

Крема Icy cocos не бях виждала...

Най-сетне да пуснат и контейнери празни

Пуснали са и някаква ръкавица за сваляне на грим

Някой ползвал ли е четките с косъм от глиган на Ебелин? Има едни квадратни големи и тези

Ходих и до Лили - търсих промо пакета на Жая с маслина от околоочен и дневен кремове, но касиерките за пръв път го видяха като питах. Естествено, продуктите самостоятелно си ги има. Thinking

# 559
А в Дм има ли контейнери за тоалетна вода примерно,като спрейчета?

# 560
Ивче, на снимките крем за ръце с лимонов аромат ли видях? подобен на захарната целувка? как съм го пропуснала! утре ще се ходи до дм  Grinning

# 561
  • Стара Загора
Да, аз имам такъв на работа от доста време, не е нов продукт.

# 562
Сиси, благодаря! най-често купувам кремовете с урея и лайка (зеления), на другите явно изобщо не съм обърнала внимание

# 563
  • Across the Multiverse
Този околоочен с урея за който стана въпрос няколко пъти против бръчки ли е?

# 564
  • Варна
Не мирише на същото този крем за ръце.Има общо, но и определено не е същия аромат.

# 565
  • Пловдив
Някои хора имат непоносимост към алое на лицето. Алергична реакция е и не бих я пренебрегнала.
На тялото много рядко се получава.

The Catcher in the Rye, потърсих инфо и в интернет - права си. Спирам да ползвам това кремче. Благодаря ти! Flowers Tulip
Какво ще кажете за околоочния серум на Балеа с Q10? Някой ползвал ли го е?

# 566
Аз го имам този с Q10. Хидратира добре, но ако прекаля с количеството става като на парцалчета. По-гъст е от този с лотос, и доста по-гъст от новия с алое, който за сега ми е фаворит.

# 567
Кой околочен серум с Q10 дискутирате? Има околоочен крем, на този етап съм доволна, ползвам го от четвъртък:
https://www.dm.de/balea-q10-anti-falten-augencreme-p4010355473721.html
Сега се загледах, има серум, но за лице:
https://www.dm.de/balea-q10-anti-falten-serum-p4010355473707.html

# 568
Някои хора имат непоносимост към алое на лицето. Алергична реакция е и не бих я пренебрегнала.
На тялото много рядко се получава.

Благодаря за мнението!
Много жалко... защото кремът ми стои страхотно на кожатa, хидратирана, но не я омазнява. Ако сложа повече, става на парцалчета. Но от околоочния крем с алое нямам реакция. Странно..  Ще се ходи утре до ДМ за ново кремче. Joy

Може ли препоръка за спирала (водоустойчива, ако е възможно), която прави миглите по-дълги, по-гъсти и да може да се наслоява, без да се рони прекалено? Има ли такава спирала.. Joy до сега ползвах все на Ейвън, но последните не са добри и искам да пробвам нещо ново..  

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 03:57 от mims3

# 569
Да, между много тъмно червено и кафяво, но е бледо
Сега кажи, че не е перлен моля те.Laughing
не е , стои като естествен цвят, тъкмо ще се мацам сега с него ще прикача снимка за да добиеш представа Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 09:37 от blondyberry

Общи условия

Активация на акаунт