Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 105
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Пробвах крем-гела с алое, но на места ми запари и залютя. Постепенно изчезна това усещане, но това нормална реакция ли е? Така ми действаше една хидратираща sheet маска от ДМ. Околоочният крем с алое за сега бива.

mims3, и при мен се получава така с този крем - в началото парене на някои участъци по лицето, което бързо преминава. Но пък имах малки зачервявания по лицето, които се позаличиха след нанасянето на крема, та може и от това да е. Сложих от същия крем и на ръцете, за да проверя дали ще има подобна реакция - няма.  

# 541
Пуснали са по пощенските кутии при нас.

# 542
  • Пловдив
Ей лоша работа сте Grinning след работа отивам и аз към ДМ ... гледах новия каталог на Лили - нищо интересно

Къде го гледаш тоя нов каталог на Лили? ДМ го изкупихме,ей голема работа са тия наналения!

В магазините Лили има каталози или пред магазините. И онлайн има.

# 543
Ей лоша работа сте Grinning след работа отивам и аз към ДМ ... гледах новия каталог на Лили - нищо интересно

Къде го гледаш тоя нов каталог на Лили? ДМ го изкупихме,ей голема работа са тия наналения!

Не знам до колко са хубави тези намаления, че като започне едно пазаруване става страшна работа Smile

# 544
Вече ми е противопоказано да влизам там,като вляза вътре изведнъж всичко ми е на привършване...

# 545
  • София
Някои хора имат непоносимост към алое на лицето. Алергична реакция е и не бих я пренебрегнала.
На тялото много рядко се получава.

# 546
  • София
Скрит текст:
Ходих до Лили да хвърля едно око на новите неща, които са пуснали и в крайна сметка си тръгнах с тези. Има някакви нови серии за лице на Фармона(или аз сега ги забелязвам).
1.Антицелулитно масло на Делиа с кофеин и л-карнитин(хубав аромат, попива бързо и второ по състав е маслото от карите) 5-6лв.
2.Двуфазен лосион на Биотен(мноого ми харесва, не щипе) около 3лв.
3.Тампончета за почистване на грим с Алое!?!(любопитство) 2лв.
4.Оцветен балсам за устни Велнеа(придава хубав цвят, мирише на диня и се усеща приятно върху устните) 2-3лв.
Скрит текст:
5.Разделители за пръсти за педикюр. 2лв.
Цветът като този на снимката ли е?

# 547
Скрит текст:
Ходих до Лили да хвърля едно око на новите неща, които са пуснали и в крайна сметка си тръгнах с тези. Има някакви нови серии за лице на Фармона(или аз сега ги забелязвам).
1.Антицелулитно масло на Делиа с кофеин и л-карнитин(хубав аромат, попива бързо и второ по състав е маслото от карите) 5-6лв.
2.Двуфазен лосион на Биотен(мноого ми харесва, не щипе) около 3лв.
3.Тампончета за почистване на грим с Алое!?!(любопитство) 2лв.
4.Оцветен балсам за устни Велнеа(придава хубав цвят, мирише на диня и се усеща приятно върху устните) 2-3лв.
Скрит текст:
5.Разделители за пръсти за педикюр. 2лв.
Цветът като този на снимката ли е?
Да, между много тъмно червено и кафяво, но е бледо

# 548
  • София
Благодаря Simple Smile

# 549
  • Стара Загора

За юли къде има?

# 550
Пропуснала съм тези неща с Алое на Балеа, но, щом са лимитка, затова ги няма в немския ДМ. Ще трябва утре да мина да видя, ако някъде има нещо останало, но се съмнявам. За лицето не търся, но околоочен, ако има, бих взела.
Момичета, които купиха тази новата спирала на Мейбълин, която се дискутираше по-предни страници (тотал темптейшън, ако не се лъжа), някоя от вас да има чувствителни очи и е ок тази спирала? Ползвала съм други на Мейбълин, сякаш е ок, но, в момента в който ми попадне в очите и става страшно. Чудя се дали да я купя, че ми трябва, но не знам, дали да рискувам Sad

# 551

Ето как ми се отразиха намаленията. 😀 Пробвах шампоана с кокосова вода и много ми хареса, 3 минутната маска на Балеа много я харесвам. Дано сухия шампоан да е хубав, гел-крема ми запари на някои места, но го отдавам на това, че престоях със загряващата маска. Доста се почудих дали да взема гел-крема или крема аква, но понеже гел-крема е лимитка взех него.

# 552
  • София
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B0+%D … rc=wVQxcLj3BWFMsM: – имам този и според мен е по-добър от сухите шампоани на Батисте.

# 553
Аз ползвам същия, но за руса коса. :Както всички продукти на Балея, и този си върши чудесно работата.

# 554
  • Бургас
При нас аква серумът беше свършил,също и капсулите със серум.
Доста неща липсваха,а ходих още през първите дни на намалението.Сега сигурно почти всичко е обрано.

Аз също пробвах шампоана с кокос на Балеа.Много е хубав,не ми преми скалпа,нямам проблеми с него.Май пак ще си взема,той без намаление е към 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт