Отговори
# 330
  • Пловдив
Здравейте, включвам се и аз при вас, надявам се да приемате нови попълнения.
 Харесвам филми и сериали с такива сюжети ,надявам се да продължат в това темпо. Гледах Дениз и Чаалар във Фазилет, харесаха ми ,тук също ми харесват. Отиват им такива роли, Дениз имаше подобна и в Обещание ,определено има развитие в играта й. Чаалар си го харесвам ,сладък веждичко / с най- добри чувства го пиша това/. ☺

# 331
Еха, много фенове имало това Разузнаване. Много се радвам.

# 332
И в Килия 7 игра, но честно казано даже бях забравила, малко ми е  еднообразна на мене и във Фазилет не ме впечатляваше много, много.

Предпочитах сега друга за партньорка за Чалчаги Simple Smile, но карай.

# 333
Василева23

Дениз не съм гледала в Обещание, но тук ми харесва. Във Фазилет ми беше някак дървена. Иначе е много красива!!!

# 334
Момичета , със съдействието на bubanka (модератор), вече имаме малко инфо в първи пост.
В новата тема ще сложим снимки и кавото трябва още и най-вече Чаалар в големи дози. Simple Smile Simple Smile

# 335
Чалчаги -

# 336
И в Килия 7 игра, но честно казано даже бях забравила, малко ми е  еднообразна на мене и във Фазилет не ме впечатляваше много, много.

Предпочитах сега друга за партньорка за Чалчаги Simple Smile, но карай.
Здравейте!
Дотук харесвам сериала и най-вече вас, пишещите тук. Heart Eyes
В държавната тв, поне рейтинги не играят.

Имам въпрос за Килия 7:
Скрит текст:
Кажете ми къде мога да намеря с бг субтитри "Чудото на килия №7" или както се казва. Покрая личната драма на Биге Онал видях няколко видеа за този филм, който бил турска адаптация на корейски филм. Та, имах чувството, че няма известен на мен турски артист, който да не участва във филма.   

# 337

Ето- това е!!! Харесва ми!

# 338
Браво, Пепелче! Много си бърза.

Да кажа само, че боядисаните коса и мустаци на Хулки много ме дразнят. Защо са го боядисали с толкова наситен цвят!?

# 339
Мари, Чудо в килия №7

Дано ти се отвори и да знаеш, че е много тежък, но си заслужава.

# 340
  • Свети Влас
Афричка и тя ще играе нов сериал, но сега не се сещам за името. Другите актьори нещо се покриха....

# 341
Габи, ще играе в „Yeşilçam“ с участието на Чаatay Ulusoy и Selin Şekerci.

# 342
  • Свети Влас
Може и него да обсъждаме като почне.

Скрит текст:
Озет на 3 еп. #Разузнаване
Сердар се опитва да намери флашки и разследва тайната на Джерен.
Все още е трудно за Сердар да повярва в любовта в играта, в която е участвал, той не може да не се запита за нея.Сердар иска да върне възможно най-скоро USB флаш устройството със записа на протоколите за сигурност на БЛА, получени чрез атака на най-добрите инженери в страната.Въпреки че не се разбира с Зехра, благодарение на нейната помощ той поставя смъртоносен капан.Капанът първоначално много ядосва Зехра и екипа, но той изчезва и конфронтацията между Сердар и Джерен се нажежава.
Живите мъртви гледат отстрани как семействата им се справят със загубата си, опитвайки се да се справят с невъзможността да се свържат с тях.Но те рискуваха всичко заради любовта към родината си и сега започват да преследват тези, които са дали заповед да атакуват фабриката за безпилотни летателни апарати.
С помощта на играта се провежда търсенето на възможност да се стигне до "Корпорацията", която е посланик Паскал със заповедта за атака.Тези търсения първо водят нашия екип в Берлин.  След това - до масата за преговори в Берлин, където седят много врагове от различни страни.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:21 от Габриела Радева

# 343
Чалчаги. 🐹

# 344
Мари, Чудо в килия №7

Дано ти се отвори и да знаеш, че е много тежък, но си заслужава.
Благодаря ти много, pepel_ot_rozi !
Вярно е, заслужава си! Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт