Отговори
# 390
Направо забравих да сложа линк тук. Прощавайте, момичета, обаче вие сте си разузнавачи, фиксирахте го бързо. Grinning Ама съм загледала Чукурова и съм разсеяна.

# 391
Имали сме рожденичка. ❤️❤️🌸🌸🌸

# 392
  • Свети Влас
https://vk.com/feed?z=video-46308288_456245672%2Fb51ae0393dde707 … _-46308288_188628  Епизод 5, фраг с руски буквички

# 393
  • Плевен / София
Паднал е, но има накъде да върви надолу....

# 394
  • София
Паднал е, но има накъде да върви надолу....

Имаше някакъв мач от УЕФА - май Турция-Латвия.

# 395
Имаше и събитие в Сървайвър. Аз лично затова предпочетох да гледам Сървайвър, а Разузнаването ще го гледам после.

# 396
Сървайвър дали и него го няма на руски? 😀
Бих го гледала с кеф.
И това събитие ми стана много любопитно. 😀

# 397
Към средата на Сървайвър се прави "Birleşme Partisi " Партито в което се събират 2-та отбора. Обикновено са чисти, гримирани, нахранени, всеки пее по една песен. Имат коктейл на който разговарят със състезателите от другия отбор. Тази година на Партито бяха и сървайвърите от Гръцкия отбор. Страхотно шоу беше. Имаше и концерт на Джейсън Деруло. Уффф - толкова ми липсваше да гледам такъв концерт - страхтно сценично шоу, хора един до друг без маски, настроение ....

И за да не е спам - ето рейтинга. Сериала е на 1-во място. На второ Сървайвър и т.н.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:26 от sevgito

# 398
  • Свети Влас
Добър вечер, тук съм, за да ви сложа нов фраг към филма на Чатай и Афричка- от 22 април по BluTV

# 399
# 400
В моя любим соцсериал очаквам всеки момент Митко бомбата и майор Деяновда се появят отнякъде.

# 401
  • Плевен / София
В моя любим соцсериал очаквам всеки момент Митко бомбата и майор Деяновда се появят отнякъде.
+1

# 402
# 403
  • Свети Влас
Здравейте, нося ви едно интервю с Дениз

Скрит текст:
Дениз Бейсал в интервю за Re Touchе:

❓Ако разделите живота си на периоди ... Как бихте описали живота си?

📍 Мога да характеризирам началото на 20-ия си рожден ден като борба, която ме приближава до мечтите ми до 25-годишна възраст и тяхното осъществяване до 30-годишна възраст.

❓Играейки баскетбол на млада възраст, мислихте ли, че един ден ще станете една от водещите актриси в тази страна?

📍 Дори не можех да си го представя! Като дете обичах да гледам телевизионни предавания и филми. Да, веднъж мечтаех за себе си по телевизията, но това беше просто мечта. Сега за мен е толкова ценно да бъда на снимачната площадка, за която толкова много мечтаех, да свърша тази работа ...

❓Как се получи преходът от баскетболното игрище към театралната сцена?

📍Решението да напусне баскетбола не закъсня. Беше лоша среда, бях уморена и не можах да получа желаното удоволствие. Майка ми ме записа в театралния клон на училището, защото представленията, които гледах, ми оказаха огромно влияние. Неможеш да се потроша отново. Намерих парче от пъзела, което не работи.

📍Мисля, че един от повратните моменти в този живот беше, че носът ти беше счупен по време на мач ...

📍Счупих си носа, когато играех с приятели в двора на училището. Това промени само носа ми, а не живота ми. Преди се тревожех много, сега това не означава нищо за мен.

❓Според учителя ви по театър сте носили превръзка на лицето си, когато сте ходили на актьорски срещи. Какво преживя?

📍 Честно казано, не исках да отида. Реших да пиша в агенция, да отида в телевизията, да отида в Истанбул ... Не можах да намеря такава сила в себе си, дори не можех да мисля за нищо от това.

❓Защо?

📍 Бях много срамежлива. Всичко се случи благодарение на моя учител, той ме накара да си тръгна. Разбира се, този ден не беше възможно да премине прослушването заради превръзките. Но така пътуването започна ...

❓Нека отворим този свят, който отвън изглежда перфектен ... Случвало ли ви се е да съжалявате, че сте избрали тази професия?

📍 Никога не съм съжалявала. Напротив, дори не мога да си представя, че бих могла да се занимавам с друга професия. Това беше моята мечта и сбъднах мечтата си. И със собствени усилия ... Както във всички области на живота, моята работа изисква жертви. Но не ми пука, просто си върша работата. Нито трудностите, нито препятствията няма да ме разубедят!

❓Напоследък се дискутира неравенството в заплащането между мъжете и жените. Били ли сте изложени на това?

📍Винаги съм се съмнявала в стойността си, а не в заплатите на друг човек. Да, може би не знаех стойността си, защото в началото не бях много уверена в себе си. Но с напредването на възрастта, порастването и усъвършенстването, да, сега знам каква е стойността ми и не се отказвам!

❓Шебнем Бозоклу наскоро заяви в интервю, че „продуцентите отдават предпочитание на мъжете актьори“. Какво мислиш за това?

📍 Не мисля, че всеки продуцент прави това, но разбира се има такива. Както е (смее се). Но и това ще се промени. Вярвам .... Ние ще променим напълно тази структура.

❓Какво друго бихте искали да промените във вашата професия?

📍Условия на работа. Заснемане на 140 минути епизоди всяка седмица ... Не можете да се насладите на това, което правите. Това важи за целия екип. Бързайки, не всеки може напълно да покаже работата и уменията си.

❓Майка ви и баща ви се разделиха, когато навършихте пет години и останахте с майка си, по-голямата си сестра и баба си. Що за живот беше това, как ще го опишете?

📍Много приятно. Въпреки че баща ми не беше с нас, той не спести любовта и подкрепата си. Ние също бяхме жени за жени, израснахме, развивахме се заедно, борихме се.

❓Чувствахте ли се изоставени след напускането на баща ви?

📍Повечето хора се страхуват да не бъдат изоставени или сами. Научих, че трябва да се примиря с това, вместо да се боря с него ... Може би хората могат да ви напуснат. Мисля, че трябва да се примирим със страховете си и да изпитаме цялата тази болка, когато му дойде времето.

Живеехте с пенсията на майка си. Вие казахте: „В края на месеца бяхме бедни, но в началото на месеца винаги имаше пари“ ...

📍Финансовите затруднения създадоха стройна Дениз, но никога не се ядосвах за това. Научих се да оценявам и да се радвам на живота.

❓Имаше ли трудности в живота в женския свят?

📍 Не видях никакви трудности, защото майка ми не ни караше да се чувстваме като проблем. Трудно е да не живееш в свят на жени, а да живееш с хора, които виждат жените като безсилни роби и мислят, че ще правят каквото си искат.

❓Отдаличихте ли сте се от мъжете?

📍Не се държах на разстояние от никого. Виждам хората като личности, а не като мъже и жени. Разочарова ме факта, че през този век все още говорим за пол.

❓Как се отнасяте към новините за насилие над жени?

📍Ние, като човечество, трябва да се развиваме все повече и повече, но ние, напротив, намаляваме. Това насилие само над жени ли е? Деца, животни ... Вече никой няма търпение.

❓Разкажете ни за новия си проект, в който играете героя Зехра?

📍 Опитваме се да обясним живота на героите от Националното разузнаване и техните борби. Нашите серии се излъчват по TRT1 всяка неделя ...

❓Обичахте ли този свят?

📍Много! Това е тема, която наистина грабва вниманието и възхищението ми. Защото изисква много всеотдайност и интелигентност.

❓Искате ли да бъдете агент?

📍Най-удивителната част от тази работа за мен е поверителността. Хората трябва да изоставят семействата си, ако е необходимо. Не можех. Голяма отговорност ... Наистина уважавам тези, които се занимават с тази професия.

❓Това е вторият ви проект с Чаалар Ертуурул...

📍Чаалар е един от онези, които мислят за всяка сцена. Той се грижи за други ветрове. Той е много добър съотборник. Много е удобно да се работи с него.

❓Движения за позитивност на тялото, от една страна и налагане на красота и хармония в социалните мрежи, от друга ... Колко сте скрупулезни във вашата физика? Например, можете ли да направите фотошоп на вашите снимки?

📍 Нямам нужда от това. Аз съм в мир със себе си.
Когато вашата снимка е направена на улицата, вече е ясно, че всичко е реално.

❓Какво бихте направили, ако имате супер сила?

📍Бих искала да се отърва от лошите чувства, които изпитва всяко дете, засегнато в плен.

❓Какво дразни тези, които ви срещат най-много?

📍Може би фактът, че не съм веднага отворена с всички и поставям стена.

❓Какво правите, за да избегнете смущаващи моменти?

📍Когато говоря, филтрирам думите си, за да не обидя никого.

❓Имате ли суеверия?

📍Не взимам нож или ножица от ръцете на никого.

❓Вие сте женена за Баръш (Юрчу) от 1,5 години. Оженихте се и след известно време започна пандемия, затворихме се в къщите си. Как бихте описали този период?

📍Не ни беше трудно, защото така или иначе винаги сме били заедно. Винаги сме правили това, което правим сега, опитвали сме се да направим този обезпокоителен процес приятен. Гледахме още филми, играехме игри, готвехме заедно храна, пяхме песни ...

❓Баръш те видя на екрана и се влюби, нали?

📍Не е така. Опознахме се като обикновените хора.

❓Знаете ли песните му?

📍Колпа беше група, която обичах и знаех наизуст песните им.

❓Кой направи първата крачка?

📍Мога да кажа повече - Баръш, но и двамата искахме да сме заедно.

❓Какво означава за вас Баръш?

📍 Много ... Не мога да го опиша с една дума. Най-хубавото в живота ми, той ми е партньор.

❓Вашият сериал се снима в Анкара. Не е ли трудно да стоите далеч от половинката си?

📍Разбира се, това е трудно. Много ми липсва, наистина го очаквам с нетърпение. Както разстоянието, така и натовареността на нашата работа ... Но ние се опитваме да не се оставяме сами колкото е възможно по-дълго. Въпреки че не мога да се прибирам често, той идва да ме посети. Също така е хубаво да пропуснете любимия човек, ако се срещнете накрая ...

❓Променило ли се е мястото на музиката в живота ви след сватбата ви с музикант?

📍Музиката винаги е била в живота ми. Това значително увеличава мотивацията ми. Да бъда с музикант беше много приятна ситуация за мен, беше много специално да видя процеса на писане на песни и усилията, положени в него.

❓Бихте ли могли да пеете в бъдеще?

📍Нямам такъв план, но това е животът. Ще кажа, че не е ясно какво има бъдещето, затова ще оставя тази врата отворена.

# 404
Ето и от мене нещо, за да допълня интервюто от Габи- Дениз и съпруга й заедно в клип.

https://youtu.be/J99Me_YOFcQ

Общи условия

Активация на акаунт