Отговори
# 690
Ами, не. Чаалар не е като влюбен. Не ми предадоха импулс. Съвсем друг си представям заряда между тези двама души. Като при Щирлич на срещата с жена му. Чаалар малко го докарва льохман, а девойката като детска учителка.

# 691
  • au bout du monde
32.

# 692
  • au bout du monde
Пак ще има някое парти. Джерен в целия си блясък.

# 693
Напрегнат отново епизода. Аз ще изчакам превод, нещо се изгубих гледах накъсано.
След като си признаха, сега е време да се посърдят един н друг. Да видим кой ще се предаде или ще е опасна ситуация в която единият изпада, другият се панират и се предават.
Но определено имаше повече емоции от миналия епизод, както някой каза Зехра все едно учителка, тя вечно уравновесена
Какво се завъртя на края хайде бум
Да се редактирам, защото съм последна:
Прочетох при рускините, че дъщерята на Халит била Джерен

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:35 от janakrasi

# 694
  • au bout du monde
Много ми харесва новата мелодия, която пуснаха в 32 еп при разговора на С и З.
https://youtu.be/0O-S06CdoOY

Ще я видим колко ще е уравновесена. Сердар успява да я изнерви. 😄
Не знам тя как очаква всичко да си е както преди. Той в момента ври и кипи,  място не може да си намери. Уж никой не трябва да разбира, ама Хакъ май ще се усети. Като се върнат съм сигурна, че и на Пънар ще й светне лампичката.

Дъщерята е Пънар според мен. Само заблуждават с Джерен.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 20:56 от La Libellule

# 695
# 696
  • au bout du monde
Фрагмана на 33 епизод е много красив. Като в някоя приказка.
 За този бал се говореше от няколко седмици, че дори и че ще има танц. Не знам от къде са разбрали 🤔

Снощи Дениз беше гост в едно вечерно шоу.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 21:52 от La Libellule

# 697
  • au bout du monde
Този път са просто страхотни. 😍

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:05 от La Libellule

# 698
Наистина е така, а разговорът в предния епизод наистина имаше заряд.
И чувствата по лицата на двамата, пресъздадени, разговорът беше на ниво.

# 699
  • au bout du monde
И на мен ми хареса. Broken Heart И новата мелодия ми хареса.
На сутринта тя се опита да се доближи до него, а той избяга Laughing

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 23:12 от La Libellule

# 700
  • au bout du monde
Нещо лошо, че се случи на бала. Йълдъръм е измислил нещо. Ще им провали момента на нашите.

# 701
Прегледах, много късно го качиха като цяло.
Май имах по-различна нагласа.
Снощи, като имаше откъси само, щото нета ми не бе ок, много се чудих защо Сердар все я кара да му повтори. Сега в целия епизод ми изглежда по-нормално.
Като цяло ми бе малко разхвърляно, безчувствено. Може с превод да е по ок.
Благодаря за превода на 32 епизод.
Странен ми е Сердар, студена и леко объркана Зехра. На пръв прочит.
Дано нещо не омотат.
Изнуди я да си признае, а тя все едно забравила за хапчетата, някак неестествено ми дойде
Излъгаха за целувката
Но наистина красиви на бала, може би затова се подведох
Сега пак не съм убедена, че Джерен е дъщерята.
На страната на добрите ли ще мине?
Пак да им се бърка, та и още повече.
Всичко отново е непредвидимо, и пак чакаме епизод.
След толко фрагове и накрая пак на същото.
Да се допълня. Тия дни хвърлях око на Фазилет. Наистина и като визия и игра доста са израснали двамата. Там са си младежи, докато тук просто си тежат на мястото.
Маската скрива очите на Чаалар, все едно скрива емоцията. Все едно имам чувството, че нещо ще се обърка.
Миналия епизод имаше повече заряд ми се стори в разговора. Сега и не бяха сами се, а и продължава в следващия...

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 05:50 от janakrasi

# 702
За мен сценарият става все по-слаб. Например последната сцена на бала. Ако в такава зала се появят хора с противогази няма ли да имате естественият рефлекс да избягате. Ако средството е респираторно, няма хапче, което да Ви спаси. И най-ме подразни наивният разговор на нашите главни герои- без всяко чувство...С риск да се повторя- това са професионални убийци. При тях не думите, а действията са важни. В реалността много отдавна да са консумирали бляна си и да са продължили да си гредат работата. Хареса ми сцената с проследяването на Хакъ и как следеше двуковете. Но другото е все по-голяма боза. За мен дъщерята е Пънар. Джерен би била голяма трагедия за всички. Тя ни може да се промени, а ако началника и е баща трябва да я убие или да я даде на правосъдието. Друга ще е врътката. Децата на двамата началници...

# 703
Привет! ❤️

Тъй като наближава 50 стр., а аз не следя нито сериала, нито темата (която съм пуснала от времето на Фазилет), предлагам някой от вас, феновете на Разузнаване, да пусне новата.
Тъкмо ще си изберете и подходящо  име на темата по ваш вкус, а аз няма да получавам известия. 😀
Готова съм да помогна на лични, макар че не съм спец.

Приятен ден, ще се радвам, ако организирате това! ❤️

# 704
  • au bout du monde
Според мен дъщерята е Пънар.
Маските скриваха очите, но на мен ми хареса. Малко мястото не беше подходящо, ама то при тях подходящо едва ли ще има. Не знам в зала пълна с хора как можеш да се отпуснеш, още повече че си на работа. Така че поведението ми се видя нормално. Сердар бързаше и беше нетърпелив, а Зехра стресната и нервна. Laughing

Сценарият наистина нещо забива. Причината според мен е че се влачат с тоя Йълдъръм вече 20 епизода. Предният път приключиха с Фади за 14 епизода. До сега трябваше да изритат Йълдъръм и да започнат нещо друго. АКо до май месец се влачат със същата история не ми се мисли....

На мен всички турски сериали са ми наивни, но пък ми е писнало от другите, където са от вратата за краката.

Тези фрагове и реклами само убиват емоцията допълнително. Чакаш нещо а то се оказва друго, имаш една представа, а тя не се покрие. Вече няма да гледам нищо предварително, дано да удържа 😄

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 12:01 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт