Отговори
# 705
La Libellule , всъщност си много права. Като се върна назад, наистина това е сериала с който най-плавно се премина през етапите между двамата, и да ОК е. Видим е прехода и в момента, с това което ни показват са точно на етапа, който трябва да бъдат смислово и емоционално, а и времево.

# 706
  • au bout du monde
La Libellule , всъщност си много права. Като се върна назад, наистина това е сериала с който най-плавно се премина през етапите между двамата, и да ОК е. Видим е прехода и в момента, с това което ни показват са точно на етапа, който трябва да бъдат смислово и емоционално, а и времево.

Най-бавно беше при Фазилет Laughing
На мен винаги ми е харесвало бавно да се случват нещата. Всеки поглед, всеки трепет. Няма за къде да се бърза.

И ето че имаше целувка...на ръцете Laughing

# 707

Най-бавно беше при Фазилет Laughing
На мен винаги ми е харесвало бавно да се случват нещата. Всеки поглед, всеки трепет. Няма за къде да се бърза.

И ето че имаше целувка...на ръцете Laughing

Според мен целувка няма и да видим от тези двамата хаха

# 708
  • au bout du monde
"Целувка"на ръцете нали имаше Laughing стига толкова Laughing
То във Фазилет беше с 300 зора. И една такава странна.
Тук уж Сердар много бърза, ама едва ли ще сполучи. Laughing

# 709
Благодаря на екипа за превода! Sparkling Heart
Мен ме заинтригува сериалът, въпреки че в началото си мислих " Копираха Мистър и Мисис Смит". Не сме далече от това - Джерен и Сердар. Но въпреки това смятам, че колкото и наивно да ни представят някои ситуации и колкото и умело да възхвалят "турското разузнаване" са намерили някакъв път към зрителя.
И както във всички турски дизита, драмата и невъзможната любов са на пиедестал. Но тук има доста двойки, които тепърва ще търпят някакво развитие.

# 710
На второ и трето четене, малко завоалирано завърши. Сердар просто я подхлъзна, да си признае,а всъщност, тя като толко добър агент не се сети за хапчетата. Но както и да е, претупано, но все пак ми бе интересно. Явно иска да я изкара от равновесие. На Чаалар му отива ролята все повече. Аз пак да си кажа, най-вече заради излъчването и очите.
Просто ГГ са ми приятни.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:26 от janakrasi

# 711
  • au bout du monde
С темата някой ще се заеме ли?

Момичетата разтоварват днес.

# 712
  • au bout du monde
На второ и трето четене, малко завоалирано завърши. Сердар просто я подхлъзна, да си признае,а всъщност, тя като толко добър агент не се сети за хапчетата. Но както и да е, претупано, но все пак ми бе интересно. Явно иска да я изкара от равновесие. На Чаалар му отива ролята все повече. Аз пак да си кажа, най-вече заради излъчването и очите.
Просто ГГ са ми приятни.

Сердар беше супер спокоен, заради хапчетата. Smirk Зехра абсолютно забрави за работа и всичко. Беше готова да умира заедно с него Laughing Той направо я омагьоса. Cupid
Сигурна съм, че ако нямаше хапчета Сердар не би бил толкова спокоен и нямаше да остави Зехра да умре в никакъв случай. Smiley

# 713
Имаме си фраг.
Явно романтиката последните три епизода е била в повече, та сега ще залипсва.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:39 от janakrasi

# 714
  • au bout du monde

На мен ми хареса. Изглежда вълнуващо. Сердар ще се бие на ринга. Зехра изглежда много добре.

ох, уж нямаше да гледам предварително:laughing:

ето и с испански превод, ако на някой му върши работа.
https://twitter.com/zehserlovers/status/1491156595170242560?s=20 … MfmIJmU7OFglRoIdg

# 715
# 716
  • au bout du monde
Ето фрагмана и на испански https://twitter.com/i/status/1492243600025034755
С: Не си даваш сметка, но имаш голямо его.
З: Появява се, когато съм близо до теб.
Laughing

Изглежда интересно. Харесва  ми идеята за мача и Сердар май ще изчезне пак Thinking

Пак се започнаха едни критики и негативизъм. Направо ужасно става в туитър. За това всички спряха да пишат. Само вредят така, а не го разбират. Толкова усилия полагат всички актьори , а те не го уважават, а уж фенове им се пишат. Джерен им пречела, снимки нямало, все Джерен била снимана, историята на другите искали.
Не могат да разберат, че не гледат семейна драма. Дори тези отношенията, които вкараха са много, а те пак мрънкат. Само вредят така. Сега не им хареса фрагмана. Не знаят и те какво искат. За първи път следя сериал, които снимат в момента и такова чудо не си бях представяла.
Чалар и Дениз бяха толкава активни преди, сега от 2 седмици и повече нищо не пишат. Тя от 2 дни е в Измир, добре че бяха снимки от салона, които е посетила да се разбере. Изглежда изтощена. Имало някаква изненада за март месец, нещо ново й предстои. Носят се слухове, че искала да напуска. Дано да не е така. Иначе Езги( постоянно се снима на сета, нея не я вълнува, че всички искат Джерен да умре Laughing )

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 00:50 от La Libellule

# 717
Ето фрагмана и на испански https://twitter.com/i/status/1492243600025034755
С: Не си даваш сметка, но имаш голямо его.
З: Появява се, когато съм близо до теб.
Laughing

Изглежда интересно. Харесва  ми идеята за мача и Сердар май ще изчезне пак Thinking

Пак се започнаха едни критики и негативизъм. Направо ужасно става в туитър. За това всички спряха да пишат. Само вредят така, а не го разбират. Толкова усилия полагат всички актьори , а те не го уважават, а уж фенове им се пишат. Джерен им пречела, снимки нямало, все Джерен била снимана, историята на другите искали.
Не могат да разберат, че не гледат семейна драма. Дори тези отношенията, които вкараха са много, а те пак мрънкат. Само вредят така. Сега не им хареса фрагмана. Не знаят и те какво искат. За първи път следя сериал, които снимат в момента и такова чудо не си бях представяла.
Чалар и Дениз бяха толкава активни преди, сега от 2 седмици и повече нищо не пишат. Тя от 2 дни е в Измир, добре че бяха снимки от салона, които е посетила да се разбере. Изглежда изтощена. Имало някаква изненада за март месец, нещо ново й предстои. Носят се слухове, че искала да напуска. Дано да не е така. Иначе Езги( постоянно се снима на сета, нея не я вълнува, че всички искат Джерен да умре Laughing )

Донякъде мисля, че са прави. В началото ни беше представено, че Джерен работи за Фади и Леял и те са я накарали да се докопа до Сердар. След това се появи някакъв шеф, който я е отгледал, а тя лично му видя сметката.... послеееее пък се появи Йълдъръм и за него работи, Джерен имала дъщеря, ама в последствие се оказа, че няма.. идва ред на Елчи-бивш любим, той я накарал да бъде със Сердар(не бяха ли Леял и Фади?!?!) обещал и е да намерят убиеца на родителите и.  Вече и аз започвам да си мисля, че всякак се опитват да я задържат в сериала.

дано разбрахте какво искам да кажа хаха много е объркано положението

# 718
Ами, понеже нямах време да гледам подробно епизодите, сега се връщам и не е неестествено вкарана линията на З и С. Доста епизоди особено от 15 насам целенасочено макар за минути, но във всеки епизод се застъпва това. В началото недоволството явно е от краткостта, сега не, че сцените са по- дълги, но ги има. Някак от почти плаха привързаност изградиха чувства и то доста силни. В началото и аз мислех като масата фенове, но сега като се връщам виждам, че целенасочено се прави това, да не се натрапват тези отношения, но и да удовлетворят хората, защото повечето гледат заради тези отношения също. И аз в това число, но пък и др линии са интересни.
Та затова мисля, че не е изцяло военен или както се казва филма.
Засега добре ми стои, да видим оттук. Ако претупат съвсем, съберат ги набързо къде е интереса, интригата. Всичко рязко ще падне. Пример ми е ЛЛО, там естествено нивото е различно, но съсипаха всичко и приключват. Тук претендират да има доста др смисъл, доста по-интелигентни герой, сцени. Така си мисля поне.

# 719
  • au bout du monde
Не мисля, че този пасивно агресивен подход е правилен. Има по-внимателен начин за критика. Те стигат до грубости. Осмиват всичко, което се публикива.
Те абсолютни нищо не харесват. Какво не им харесва на рекламата? Искат самo ЗехСер да гледат това им е проблема.
Историята закуца , защото 20 епизода се разправят с Йълдъръм. 🤨

Общи условия

Активация на акаунт