Чухме сърчицето вече, през декември ще се появи чакано човече.

• 41 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Спортува ли някоя от вас съобразно състоянието си. Иска ми се да не се отпускам напълно
Аз си карам велоергометър 2-3 пъти седмично на по-ниска степен и се чувствам мнооого добре, докторът ми е позволил. Но до около 10-11 седмица бях крайно изтощена и само си почивах. От 11 седмица енергията ми се възвърна, вече не се задъхвах колкото в началото и си поднових спортуването. Споделям само, че и преди това си тичах в парка често и си карах колело.

# 661
  • София
И аз спортувам откакто влязох в 4 месец. Преди бременността си бях редовна в спорта също.

# 662
Имате ли някакви болки в таза и как се справяте? Аз от два дни изпитвам дискомфорт, разпъване, никак не е приятно.

# 663
Аз в таза за сега нямам , но днес за пъви път от 4 месеца пуснах прахосмукачка и обрах праха и се сдобих с дърпащи  тъпи болки в дясно от пъпа . Чудя се дали да не ида до доки да ме погледне 😣

# 664
Златна Ябълка, на мен ми казаха че е напълно безплатно странно ми е, че в Бургас няма Anguished аз съм от Плевен.
За тези ФМ се притесних, защото всички момичета тук са си правили вече 1, а моя АГ ме увери, че ще направим всички необходим изследвания(имам му доверие), а може би аз ще отида направо на 2-ра.
Много се обърках вече кое трябва и кога Flushed

# 665
Имате ли някакви болки в таза и как се справяте? Аз от два дни изпитвам дискомфорт, разпъване, никак не е приятно.

Болките в таза са ми почти перманентни. Помага ми само и единствено дълга разходка и разтривка. Моята докторка казва, че всяка жена усеща различна степен на дискомфорт, но че е абсолютно естествено и нормално да я има, все пак тялото се подготвя за най-дългоочаквания момент!

# 666
  • Ловеч
Златна Ябълка, на мен ми казаха че е напълно безплатно странно ми е, че в Бургас няма Anguished аз съм от Плевен.
За тези ФМ се притесних, защото всички момичета тук са си правили вече 1, а моя АГ ме увери, че ще направим всички необходим изследвания(имам му доверие), а може би аз ще отида направо на 2-ра.
Много се обърках вече кое трябва и кога Flushed
Аз съм от Ловеч,правих БХС в Плевен,наистина е безплатно. Колкото до другото моят док прави и ФМ,но общо взето първа ФМ си е замерването за БХС,което пък БХС изобщо не е задължително,смисъл че е само статистика/аз лично го направих де/,но на моя приятелка също и казаха чак втората ФМ да прави.Най-важната ФМ е втората,моята такава ще бъде в 22-ра седмица.Така,че не се притеснявай много🙂

# 667
gloria83, Благодаря!
В Плевен кой ти води консултацията?

# 668
  • Ловеч
gloria83, Благодаря!
В Плевен кой ти води консултацията?
Славов-Авис Медика

# 669

Страхотно съвпадение и аз съм при него:nerd:Flowers HibiscusА на мен защо не ми прави Hushed

# 670
  • Пловдив
Здравейте! От 28 май, чак днес успях да видя малкото човече. То главно мъжът ми го видя, защото екрана не ми беше в полезрението. Всичко си му е наред на бебчето, докторката каза, че подскача като лудо и направо прави лупинги. Добре, че за сега още не го усещам. Simple Smile Вече си е наваксало размерите и си отговаря на точната седмица. Докторкара каза 16 г.с., но по мои сметки е 16 г.с.+4 дни, но тя никога не ми казва дните. Опита се да види пола, но си имам малко повече сланинки по корема, та не успя. Каза, че на 2 ФМ вече ще е ясно и ще ми кажат. Днес си записах час и за 2 ФМ, ще съм към 20 г.с. тогава. Краката и на мен взеха да ми се подуват и то най-вече от жегата. Ще видя как ще я избутам тази жега, като по принцип си ми е горещо, защото съм си малко по-пълничка. Още от април съм сложила къс ръкав, а сега с бебето - незнам как ще съм през юли и август. Днес вече се записах и на ЖК и ми дадоха направления за една камара изследвания. В понеделник ще ходя да си ги правя...доста ще ми е трудно, защото кръв давам многоо трудно. За първото БХС 5 мин. не можа да напълни нужното количество и след като спря, кръвта все едно чак тогава потече в тялото ми, та чак лепенка ми сложиха, за да спре. Явно на подсъзнателно ниво ме е страх и всички вени се скриват.
Да ви питам, тези от Пловдив, от коя лаборатория сте доволни за кръвните изследвания?

# 671
  • Ловеч

Страхотно съвпадение и аз съм при него:nerd:Flowers HibiscusА на мен защо не ми прави Hushed
Аз съм пропуснала-БХС прави ли ти? Ако си правила,значи си е разгледал бебо както трябва и си е замерил всичко.Той не обича да изпада в много подробности и да се обеснява но правилно му имаш доверие има за какво🙂 И първата бременност той ми я води и раждах при него! Дишай спокойно в добри ръце си😉

# 672
gloria83, благодаря!

Павих ранен скрийнинг, но е рано за резултати, иначе за бебето каза, че всичко е ок.
Всички казват, че от към приказки е пестелив, но пък съм сигурна, че винаги знае какво прави.

N.Den, спокойно аз се чувствам като разглобена в 13 г.с. съм Rolling Eyes

# 673
  • Пловдив
solenka аз съм от Пловдив и съм доволна от лаборатория Зинвест

# 674
Здравейте, във Варна в св.Марина БХС миналия месец беше безплатен,мисля че още е.
От вчера ме боли ниско долу,като менструална болка,даже понякой път ме срязва.Това може ли да влезне в графа "нормално" или не?Като легна спира,но ако постоя малко права започва.

Общи условия

Активация на акаунт