Чухме сърчицето вече, през декември ще се появи чакано човече.

• 41 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, във Варна в св.Марина БХС миналия месец беше безплатен,мисля че още е.
От вчера ме боли ниско долу,като менструална болка,даже понякой път ме срязва.Това може ли да влезне в графа "нормално" или не?Като легна спира,но ако постоя малко права започва.

Не се стряскай, нормално е стига болката да не е много силна

# 676
Здравейте, във Варна в св.Марина БХС миналия месец беше безплатен,мисля че още е.
От вчера ме боли ниско долу,като менструална болка,даже понякой път ме срязва.Това може ли да влезне в графа "нормално" или не?Като легна спира,но ако постоя малко права започва.
Аз съм с такива болки  наподобяващи менструални от 5 седм. Всъшност седмица след като разбрах за бебето.Докторката ми каза, че са контракции и трябва повечко почивка. Аз взимам Нош-па , но да ти кажа не ми помага много. При теб може да е друго.

# 677
  • бургас

Пиеш ли магнезий?
Аз също имах болки, доки ми изписа ношпа и магнезий. Ношпа все пак не пия, повече почивам и съм малко по-добре

# 678
Нищо непия,освен фолиевата киселина,но в сряда съм на лекар и ще говоря с нея.Сутрин като се събудя корема ми е капсолован посредата и го усещам напрегнат.С предната бременност чак към 6-7 месец започнах да пия магнерот / май така беше или магнерич... непомня точно /

# 679
  • бургас
Нищо непия,освен фолиевата киселина,но в сряда съм на лекар и ще говоря с нея.Сутрин като се събудя корема ми е капсолован посредата и го усещам напрегнат.С предната бременност чак към 6-7 месец започнах да пия магнерот / май така беше или магнерич... непомня точно /
Мисля,че това са контракции. С първата ми бременност започнаха в пети месец, а сега ги имам от края на трети.

# 680
  • Пловдив
solenka аз съм от Пловдив и съм доволна от лаборатория Зинвест
Работят ли със здравна каса?

# 681
  • Пловдив
solenka Да

# 682
И аз съм от Пловдив , със скрити вени и освен в бодимед (централната лаборатория) никъде другаде не успяват да ми вземат кръв от първи път 😣
Аз от вчера имам включен магнезий на той май за да действа трябва да се натрупа . При мен болките отслаббват когато полежа . Много са неприятни и плашещи . Някоя мама ползва ли домашен доплер ? Аз вече ще ходя на преглед само веднъж в месеца и сериозно се замислям да си взема🤔

# 683
  • София
Не бих си го причинила. Това е като да си закачиш апарат за кръвно налягане и да си ходиш с него, а всяка сутрин да минаваш през лабораторията и да си правиш тест за СПИН.Не, благодаря! 🙄

# 684
Титката и аз мислех да си взема, даже почти бях убедила таткото, но се отказах, когато при един преглед с доплер на акушерката и трябваха няколко минути, за да открие пулса. Представих си как аз съм сама в къщи и ми се случва такова нещо и бързо се отказах. А и скоро вече ще усещаме бебенцата и ще става все по- често, а по- актуална информация от това - здраве му кажи Grinning
Аз вече почнах да усещам бебчо  Heart Eyes Усещам вибрации, както и нещо, което ми напомня на движение на въртене на тяло във вода  Laughing не знам как да го обясня по- точно хаха, та съм сигурна, че е бебчето. Вибрациите усещам почти винаги, когато ям някакъв плод (и не само, но основно), а движението - когато вървя. Вие почнахте ли да усещате бебетата?

Дописвам Simple Smile
Еуфория 16 сега видях в темата за сватбите, че утре ти предстои такава Simple Smile Пожелавам ти много слънчев и изпълнен с прекрасни емоции ден Simple Smile И много да се забавляваш и да ни разкажеш след това.

Дами, почти изписваме темата. Предлагам в следващата тема в началото да си направим списък с дати на термин и пол за тези, които знаят Simple Smile Мога да помогна с оформянето, и без това скучая в къщи по цял ден. Нека да измислим и хубаво име, че да ни е на късмет Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 20:59 от RainDanceMaggie

# 685
  • София
RainDanceMaggie, много много благодаря ❤️, дано всичко мине добре и с бебче всичко да е наред❤️💕. Тези седмици и дни от толкова много подготовка не успявам мн да чета и пиша, но след днес пак ще си стана активна. На вас хубав ден.

# 686
  • София
Еуфория, честит сватбен ден! Пожелавам ви весели гости и красиви спомени! А с бъдещия татко винаги да се обичате и да си бъдете опора един на друг Heart Decoration

# 687
Еуфория честит сватбен ден ! Много щастливи моменти и едно прекрасно изживяване в двешният ден! Нека този ветровит ден ви довее много любов ,разбирателство , уважение и щастие с бъдещият бебок ! Горчиво 💕
Момичета вие правихте ли цитонамазка ? Аз съм правила декември и микробиология дори . Нещо ме е страх , предният път прокървих сега хич не ми се иска .

# 688
Честито и от мен Еуфория Simple Smile Много щастлив и хармоничен живот ви пожелавам!
 Аз вчера бях на преглед, всичко е наред, бебето махаше с ръка и лекарката каза, че мляска Grinning Все още не се знае пола, аз нарочно не питах, защото не искам да ми казва предположения, а тя ако се виждаше категорично щеше да каже. Simple Smile Запазиха ми час за втората фетална морфология на 10.08, тогава ще съм в 21+5. На вчерашната  снимка се вижда профила на личицето на бебето, много ме радва Blush
Да ви питам, някоя от вас може ли да препоръча някоя книжка за бъдещи родители...иска ми се да си взема някоя, но вчера разглеждах в Буктрейдинг и ми се видяха или прекалено научни, или прекалено безсмислени и написани просто като график кое кога се случва. Аз искам да се чете леко, но да е съдържателна Simple Smile

# 689
  • Ловеч
Еуфория,днес е един прекрасен ден за теб!🙂 Пожелавам ви мнго щастие,любов,сплотеност и дъъълги години семеен живот!❤😘

Вчера ми излезе МБ на урината,познайте:Ешерихия коли...Много неприятно,пих АБ снощи а сега трябва да чакам до Понеделник за връзка с моя док.Дано бързо се отърва от гадините,защото знам за много случаи в които много трудно се трепят,а предвид състоянието ми не искам да се тъпча с АБ

Общи условия

Активация на акаунт