Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
С какъв документ се съобщава бременност на работодателите?
Какви са резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и какво представлява това изследване?
Какво представляват ПренаТест, Панорaма, Хармони и каква е тяхната точност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
С какъв документ се съобщава бременност на работодателите?
-
Какви са резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и какво представлява това изследване?
-
Какво представляват ПренаТест, Панорaма, Хармони и каква е тяхната точност?
-
Как се извършва 4D ехография и кога се прави?
-
Какви са резултатите от скрининга с фетална морфология и какво представлява това изследване?
аз съм от Плевен.
А на мен защо не ми прави
Вече си е наваксало размерите и си отговаря на точната седмица. Докторкара каза 16 г.с., но по мои сметки е 16 г.с.+4 дни, но тя никога не ми казва дните. Опита се да види пола, но си имам малко повече сланинки по корема, та не успя. Каза, че на 2 ФМ вече ще е ясно и ще ми кажат. Днес си записах час и за 2 ФМ, ще съм към 20 г.с. тогава. Краката и на мен взеха да ми се подуват и то най-вече от жегата. Ще видя как ще я избутам тази жега, като по принцип си ми е горещо, защото съм си малко по-пълничка. Още от април съм сложила къс ръкав, а сега с бебето - незнам как ще съм през юли и август. Днес вече се записах и на ЖК и ми дадоха направления за една камара изследвания. В понеделник ще ходя да си ги правя...доста ще ми е трудно, защото кръв давам многоо трудно. За първото БХС 5 мин. не можа да напълни нужното количество и след като спря, кръвта все едно чак тогава потече в тялото ми, та чак лепенка ми сложиха, за да спре. Явно на подсъзнателно ниво ме е страх и всички вени се скриват.