Зрелостници 2018-та!!!

• 115 039
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 035
https://priem.tu-sofia.bg/kcfinder/upload/priem/files/zapoved_2-ro_klasirane.pdf

Ето тук пише, че вторият етап на класиране е окончателен.

# 1 036
Третото класиране е за незаетите места по отделните специалности.

# 1 037
То реално не е трето класиране, тъй като няма връзка с предните две. Това е запълване на незаети от двете класирания места. Най-отдолу на заповедта си пише, че могат да кандидатстват некласирани на I и II класиране, накандидатствали или получили диплома по-късно. В този ред на мисли няма как да се фиксира минимален и максимален бал, какъвто беше въпросът, тъй като това е прием извън редовните класирания и няма връзка с тях.

# 1 038
Третото класиране е окончателно, в смисъл или се записваш в това което си приет или си губиш мястото и чакаш незаетите бройки ако те удовлетворяват. В нашия случай освобождаваме място за специалност Информационни технологии в индутрията.

# 1 039
Аз ли не се изразявам достатъчно добре или ти не четеш внимателно?
Трето класиране в ТУ няма. Има запълване на незаети от двете класирания места. Прочети още веднъж заповедта, която съм качила. Можеш да прегледаш и Правилника за прием на студенти в ТУ за 2018/2019 г.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 22:12 от ВечеПетя

# 1 040
Доколкото разбирам класирането е за тези, които въобще не са приети или не са кандидатствали.

# 1 041
Не се води класиране, а запълване на ограничен брой незаети места. Обърни внимание, че документи се приемат от 16.07. до 15.09. Не съществува такъв вид класиране, което да продължава 2 месеца. Всяко едно класиране е циклично и трае фиксиран период от време, в случая по седмица.

# 1 042
да се похаваля с приетия студент на 1 желание в Карслруе - информатика  Simple Smile

# 1 043
  • 1st floor
да се похаваля с приетия студент на 1 желание в Карслруе - информатика  Simple Smile

Честито, Голд!  Hug

# 1 044
Честито, Голд!

# 1 045
  • Вече на светло в София
Честито, Голд, много успехи!

Знаете ли дали с уверението може да се купи билет за БДЖ с намаление?

# 1 046
  • София
Може карта да си закупи с намаление за БДЖ и вече с нея билет.

# 1 047
  • Вече на светло в София
Може карта да си закупи с намаление за БДЖ и вече с нея билет.
Картата с уверението ли се взима?

# 1 048
  • София
Да.

# 1 049

Gold, честито и от мен! Предполагам, че сте в КИТ - браво на детето!

Аз също да се похваля, че почти финиширахме - имаме самостоятелна стая с баня и тоалетна в студентския кампус, т.е. на крачка от Унито, платихме и годишната застраховка към нея, както и семестриалната такса, купихме и на страхотна цена самолетни билети до Белгия / по 20 лв в посока:smiles:Smile/ , а от там до Люксембург сме с рент-а-кар. Остана да уредим изпращането на багажа с куриерска фирма и …..да чакаме БЪЛГАРСКИ ПОЩИ RageRageда ни доставят студентската карта и някои други много важни книжа. Ако четат - да се засрамят, първото писмо така и не е дошло още, та разбрахме по мейла, че е приет. Добре е , че може и на място да вземем документите, ако не ги получим, но си е за срам...

И да завърша с добра дума - няма такава университетска администрация като тази на Люксембург - точни, коректни, мили, адекватни и гъвкави - без думи съм, на светлинни години от нашите, уви...

Общи условия

Активация на акаунт