Зрелостници 2018-та!!!

• 115 155
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Извинете къде мога да видя таксите, за редовно обучение СУ.
За факултета по Журналистика и Философския.

# 1 021
Извинете къде мога да видя таксите, за редовно обучение СУ.
За факултета по Журналистика и Философския.

Кандидатстудентска кампания 2018 - надолу на страницата, пише Годишни такси за учебната 2018/2019 г. След това гледаш Приложение 1, т.1.1. Дано го обясних разбираемо.

# 1 022
Момичета, моля ви за малко помощ, за детенце на приятелка питам. Участва в класирането на СУ, като на първо класиране не беше приет никъде, а на второ  е приет по второто си желание. Иска  да участва в трето класиране за да пробва дали ще се покачи до първото си желание, което е туризъм, ако това има някакво значение. На опашката преди него са 6 деца, и той смята, че има надежда при трето класиране да се закачи за тази специалност. И сега, въпросът ми е - третото класиране със същата подредба на желания ли се извършва, с която е участвал на другите две класирания? Как се осъществява самото заявяване за участие в трето класиране?  Депозиране на диплома - това част от процеса на поаване на заявление за желание за участие в поредно  класиране ли е?
Благодаря много на всички отзовали се.

# 1 023
  • София
Да, може да продължи да чака, след депозиране на дипломата. Не се налага пренареждане на желанията. Днес и ние ще ходим до СУ за да заявим участие в трето класиране.

# 1 024
Значи, днес може да отиде? И последния срок е до 20-ти вкл? Правилно ли разсъждавам.

# 1 025
Знаете ли откога може да се вади карта за градски транспорт и какви документи са необходими?

# 1 026
Значи, днес може да отиде? И последния срок е до 20-ти вкл? Правилно ли разсъждавам.
Точно така.

# 1 027
  • София
Във  ФМИ сме на касата няма никаква опашка, а документите се подават в 220.

# 1 028
  • гр.София
Adriana Georgieva,  по обяснение от бюрото в подлеза на СУ, срещу уверение от ВУЗ-а, че е записан/а за редовен студент и лична карта, за новоприети студенти,без да чакаме до октомври. 
Предстои да проверим.
Пп. Най-наясно са с правилата там и в бюрото на Централна баня.   На други места по други въпроси се е случвало да ми дават грешна информация.

# 1 029
Благодаря.

# 1 030
  • I want it all and I want it now.
😊

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 18:07 от Syn

# 1 031
  • 1st floor
Adriana Georgieva,  по обяснение от бюрото в подлеза на СУ, срещу уверение от ВУЗ-а, че е записан/а за редовен студент и лична карта, за новоприети студенти,без да чакаме до октомври. 
Предстои да проверим.
Пп. Най-наясно са с правилата там и в бюрото на Централна баня.   На други места по други въпроси се е случвало да ми дават грешна информация.
Точно така е! Peace Писах до Център за градска мобилност. Иначе в МУ са заявили вчера на щерката, че чак септември.  Joy Ще я връщам пак за уверение. Иначе освен него и лична карта, са ми писали, че трябва и снимка. Може би ще има нова пластика? newsm78

# 1 032
Аз ще помоля за информация за ТУ 😊, ако някой знае за трето класиране за баловете от мин. година? 
Мисля, че в ТУ няма трето класиране. Пише, че второто е окончателно.

# 1 033
  • I want it all and I want it now.
Благодаря.

# 1 034
Би трябвало да има трето класиране в ТУ, защото днес синът ми се записа по първото си желание от второто класиране, а мястото му от първо класиране остава незаето.

Общи условия

Активация на акаунт