Зрелостници 2018-та!!!

• 116 030
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 240

С любопитство чакам да изкласи наборът на другия ми син- т. н.  деца на милениума.  На тях залагат като на поколението което ще обърне хода на държавата и ще я поведе във вярна посока.

Моят е в кръглата 2000 година. В тяхната гимназия има още едно момиче, което е негов набор.
Започна да излиза и този набор вече...

# 241
  • ново
Момичета, в следбалната еуфория ми изникна една чуденка, трябва ли да им внасяме здравни осигуровки от следващия месец?  newsm78
В предната тема имаше дискусия по този въпрос. Те се водят ученици до дипломирането, т.е до 22 юни. Осигуровките се плащат месец за предходният, т.е чак август ще дължат за юли в случай, че не работят. До колкото разбрах всеки университет различно осигурява своите студенти. Някои университети вече са класирали и записали студентите авансово, други тепърва ще кандидатстват. Най-сигурно е в началото на август да се провери, кой какво дължи.

# 242
...
В предната тема имаше дискусия по този въпрос. Те се водят ученици до дипломирането, т.е до 22 юни. Осигуровките се плащат месец за предходният, т.е чак август ще дължат за юли в случай, че не работят. До колкото разбрах всеки университет различно осигурява своите студенти. Някои университети вече са класирали и записали студентите авансово, други тепърва ще кандидатстват. Най-сигурно е в началото на август да се провери, кой какво дължи.

Благодаря, и аз междувременно прочетох, имаме време, но все пак да сме стриктни. Моята ще кандидатства из медицинските университети, като гледам как повечето и дружки за втора година кандидатстват, може да се наложи да плащаме доста дълго  Joy 

# 243
Ето и нашите абитуриенти, дъщеря ми и приятелят .Балът беше на 24-ти.

# 244
  • Майничка
Jakinik, много ведро момиче, а роклята чудна и в много любим цвят. Най-хубавото - може да се носи по много поводи.
Ane-lia - много ефектни корсаж и ръкави! И стойката е като на кралица. Laughing

Джуди, свежарче, точно така си представях големия ти син!
А на адашката красавеца си го знаем.

# 245
  • ново
Все хубави деца видях Bowtie Дано да имат късмет и да се реализират в мечтаното поприще!

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 10:41 от Г&В

# 246
Все хубави деца видях Bowtie Дано да имат късмет и да се реализират в мечтаното поприще!

Не мислех да показвам снимки, но размислих Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/641/9336641Z.jpg

Прекрасна!

# 247
Г&В, защо да не покажеш? Толкова са хубави всички! На добър час.

# 248
  • Варна
Еххх, красиви млади хора отгледахме! Simple Smile) Нека са здрави и щастливи и всеки намери своето място под слънцето!
Нашия бал мина също много добре и времето беше с тях. Чакам го всеки момент да звънне и да отида да го прибера от Златни, снощи правиха 2ра вечер. Всъщност той направи няколко вечери с приятелските ....а трябва за изпит в неделя да се настройва.
Ще пусна още като получа професионалните . Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 19:27 от Деска

# 249
Много е готин,  Деска-аз и във фейса му се радвах.  И аз нямам официални,  само няколко любителски,  и то не в цял ръст.  Но ще се отчета,  разбира се.  Тук сме почти като роднини-толкова години заедно,  толкова споделени радости и тревоги,  как да не си споделим снимки на гарджетата.

# 250
  • в полите на Балкана
Bowtie Yum

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 17:54 от мамаРаче

# 251
Къде е "градският", Раче?
Двете крайни девойки много ми харесват. За младежите е ясно - тази година всички са сладури!

# 252
  • в полите на Балкана
По средата. Най-дребният.
Снимката е от 6 сутринта.

# 253
На слука да му е!

# 254
  • I want it all and I want it now.
Много са хубави децата Heart

Общи условия

Активация на акаунт