Зрелостници 2018-та!!!

• 116 018
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте всички, имам един въпрос : Синът ми на матурата по английски ( понеже свършил за 10 мин), решил да си рисува на черновата : open_mouth :  и когато си завършил рисунката се оказало , че три черти са му на листа с отговори. Квесторката извадила гума за химикал и изтрила чертите доста сполучливо според сина ми.Въросът ми е следният : Синът ми се е записал за трета матура , възможно ли е оценката от нея да се приеме за втора , ако не дай си Боже му анулират матурата ?Знам , че тук пишат хора , който са компетентни и могат да ми отговорят.

# 226
Здравейте всички, имам един въпрос : Синът ми на матурата по английски ( понеже свършил за 10 мин), решил да си рисува на черновата : open_mouth :  и когато си завършил рисунката се оказало , че три черти са му на листа с отговори. Квесторката извадила гума за химикал и изтрила чертите доста сполучливо според сина ми.Въросът ми е следният : Синът ми се е записал за трета матура , възможно ли е оценката от нея да се приеме за втора , ако не дай си Боже му анулират матурата ?Знам , че тук пишат хора , който са компетентни и могат да ми отговорят.

Не може, най-малкото, защото предметите са различни. Третата матура е “по желание на ученика” и няма как да замести оценка от втората “задължителна” матура.
Не се притеснявайте за чертите. Работите се сканират и се проверяват електронно ( без есето на трети модул). Шансът да излязат черти при сканирането на работата е нищожен.

# 227
  • София
Надявах се , тъй като матурата е избираем предмет , да може да се зачете за втора . Много благодаря за успокоението , силно се надявам да няма проблем.

# 228
  • гр.София
 Бояна,дано наистина да нямате проблем!
Днес моят ми каза,че хлапе от випуска им се успало за БЕЛ ,отишло с 5 мин. закъснение.Сега ще се явява на втората дата. Това беше и моя страх,да не се успим,въпреки,че сина ми е много точен,но винаги има първи път. Та от матурите насам много-много не съм спала като хората. И за бала ми беше притеснено,а мина чудесно. Беше на 24-и и точно за събирането на децата времето се оправи,като по поръчка.
Домът ни леко се е превърнал тия дни в полева гардеробна-всяка нощ минава по някой от приятелите на младежа,да се преоблече между ресторанта и дискотеката.   Утре май ще е за последно и после се надявам да се понаспим.
 А,втора вечер нямат.

# 229
Мина си и девойката по реда. Ама каква буря с проливен дъжд се изви преди ресторанта за изпращането, не е истина. Понеже е съвсем близо до нас, а и днес разкопаха и затвориха улицата ни заради спукана тръба, решихме да идем пеша. Пепеляшка се придвижи, награбила роклята около ханша, с дълъг клин и гумени ботуши под нея. Държах чадър и торба с обувки, иначе щях да я снимам.
За щастие, дъждът спря преди да е тръгнала за бала и успя да се приведе в принцески вид.
Хем е било неприятно, хем уникално незабравимо! Flowers Hibiscus

# 230
Вчера мина нашия,не валя, чудесно беше, много добре са изкарали, днес продължаваме 😁

# 231
... а Никол беше прелесна!

# 232
  • Майничка
... а Никол беше прелесна!
И на мен много ми хареса!

Да не излезе, че само клюкаря чуждите деца, ето и моето магаренце (изтрих класния от снимката, не защото не е хубавец, а да не му излезе име. Wink Уж е ерген човекът, ама знам ли... В интерес на истината, тази единствена снимка от самия бал дължа на него.). По някое време ще я изтрия.

# 233
  • София-България, Израел - където си поискам

Ето го и моето момиче Simple Smile бях поръчала хубаво време и добро настроение и така се получи Simple Smile
Децата са ни прекрасни, да са живи и здрави и да сбъдват мечтите си!

# 234
Много са хубави,  Gargamelа и jakinik- млади,  нежни- истински красавици. Аз нямам самостоятелна снимка на  моя син,  иначе щях с удоволствие да сложа един виртуален кавалер на тези изискани дами.

# 235
...

Момък от мен. С приятелчето.
От моя телефон е. Хубавите професионални снимки още не са станали.
Много се радвам, че времето беше с тях. Хубав 24.05 беше.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 06:29 от Judy

# 236
  • София-България, Израел - където си поискам

Прекрасен младеж! Много успех и късмет му желая!

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 20:57 от jakinik

# 237
Желая много късмет на всички хубави млади хора, завършващи тази година.
Успешен старт!

# 238
Супер е младежът- висок,   строен и елегантен. Много хубави деца,  не мога да им се нарадвам.  А тази свобода,  увереност и дързост която излъчват- от година на година расте,  и децата ни слагат началото на нов вид млади хора в България.  Освободени от предразсъдъци,  знаещи и можещи.
  С любопитство чакам да изкласи наборът на другия ми син- т. н.  деца на милениума.  На тях залагат като на поколението което ще обърне хода на държавата и ще я поведе във вярна посока.

# 239
Момичета, в следбалната еуфория ми изникна една чуденка, трябва ли да им внасяме здравни осигуровки от следващия месец?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт