Зрелостници 2018-та!!!

• 116 006
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 210
  • I want it all and I want it now.
Честит Празник! Много успехи на децата☺

# 211
  • София
Днес беше балът! Изпратихме се, почерпихме се, хубаво беше. Grinning
На матурата по английски си откри 2 грешки за общо 2 точки. Отделно има леки неточности на трансофрмациите спрямо ключа и не е ясно дали ще има отнети точки на тях. Твърди, че есето й се е получило добре. Ще видим на 13-ти. Grinning

# 212
Кога ще излезнат резултатите от матурите?

# 213
# 214
И нашият бал мина.  Въпреки,  че по принцип бях с резерви  за такива  събития,  с ръка на сърцето мога да кажа,  че ще чакам с нетърпение догодина да ми се случи същото изживяване.  Беше наистина вълшебно. 

# 215
  • Шумен

Което означава на 13.06.  Не по-рано, поне според опита от седми клас.

# 216

Което означава на 13.06.  Не по-рано, поне според опита от седми клас.
Не бих казала. Миналата година резултатите и от НВО, и от ДЗИ излязоха дни по-рано от обявения краен срок.

# 217
  • Майничка
Мина си и девойката по реда. Ама каква буря с проливен дъжд се изви преди ресторанта за изпращането, не е истина. Понеже е съвсем близо до нас, а и днес разкопаха и затвориха улицата ни заради спукана тръба, решихме да идем пеша. Пепеляшка се придвижи, награбила роклята около ханша, с дълъг клин и гумени ботуши под нея. Държах чадър и торба с обувки, иначе щях да я снимам.
За щастие, дъждът спря преди да е тръгнала за бала и успя да се приведе в принцески вид.

# 218
  • в полите на Балкана
И при нас всичко мина и отмина. Дъжд валя през целия ден. Дори когато тръгна, но за щастие спря за церемонията в училище.

Попътен вятър в бурното море на живота на децата ни! Дано са разумни, смели и здрави, и сбъднат мечтите си!

# 219
  • I want it all and I want it now.
И при нас мина 😊 Много притеснено ми беше не знам защо. Кога бяха малки, кога завършиха 😅 Да са здрави , разумни и много късмет в живота.

# 220
Мина си и девойката по реда. Ама каква буря с проливен дъжд се изви преди ресторанта за изпращането, Пепеляшка се придвижи, награбила роклята около ханша, с дълъг клин и гумени ботуши под нея. Държах чадър и торба с обувки, иначе щях да я снимам.

Laughing Laughing Laughing жалко, че не си я заснела - след години много щеше да се смее на снимката.
Както днес сина, виждайки снимка от моя бал, макар че си бях ОК.  Laughing Laughing за онова време  Laughing Laughing Laughing

# 221
  • ново
Мина и при нас балът. Извадихме късмет с времето, цял ден небето беше черно, по обед заваля, но към 17 ч. като пекна едно слънце, та до вечерта. Всички деца бяха много хубави. Щерката е доволна, изкарали са чудесно.
Вашите ще имат ли т.нар. втора вечер?
Тук са организирали такава, на Боровец за два дни, но дъщеря ми няма да ходи.  Тя се е организирала с нейните приятелки, с които е заедно от яслата до днес,  на някаква мини екскурзия с дестинация, която още не е уточнена Laughing Предвид, че тя ще е шофьор търсим най-лесният и кратък път.

# 222
  • Майничка
... жалко, че не си я заснела ...

О, по-добре че не я снимах. Запечатаното на кадър е скучно.
Сега епизодът ще влезе в семейния архив на лакърдиите и след 15-на години никой няма да знае истина ли е или художествена измислица. Признавам си, като набра нагоре тез поли и като цъфна отдолу клинът, баш като в долината на широките гащи, щях да седна в локвите от смях.

# 223
  • 1st floor
Ееее, не! Трябваше да я снимаш! Аз бих хвърлила и чадъра, и обувките! Joy Joy Joy

# 224
Ние бяхме на 24-ти. Времето беше бижу. Снимките се получиха супер. Обаче вчера си беше гадно - дъждовно и ветровито.

Общи условия

Активация на акаунт