Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Катринка, пошегувах се с Филипинка, понеже си е заплюла Онур за Еда Едже и работи като китайска капка по въпроса. Та рекох да й омаловажа "придобивката", ако се случи да я огрее.  Laughing
Скрит текст:
Инак между Ясемин Ален и Седа Гювен са го спрягали и с разни други по за ден-пет (и снимчици се намират), но да спестя имена, че достатъчно клюкарствах тия дни.  Mr. Green
П.П. Тя и връзката на Онур с Ясемин Ален ("Животът продължава") е също мимолетна.

П.П. Еда Едже я даваме на чичковци като Халит, да си я сложат на ревера.  Grinning
       И без това си каза в интервюто, че разлика от 20 години не я бърка (както между майка й и баща й).  Wink

Танче за това в спойлера да знаеш ,че всичко е клюки, или поне Онур твърди така. Колкото до Ясемин Ален, за нея не е било мимолетно, напротив някъде бях чела нейно изказване,че след края на връзката е била разбита и е трябвало да минат години, за да може да се довери на мъж отново.Може би Онур прилича на Алихан, не знам, пък и не ми е важно, но аз досега не съм го виждала с някоя жена да си напасне , дори със Севда не виждам химията която всички твърдят,че има между тях, просто Севда играе страхотно.

# 256
Катрин,и аз още не мога да усетя химията между нашите ГГ...Гледам и ще гледам с кеф моментите им,но такава химия,каквато аз знам,гледала съм в други филми  , все още няма...Някой беше писал,че това може би е по сценарий ..И аз на това се надявам...

# 257
Катринка, на едно мнение сме за т. нар. химия между Севда и Онур. Премълчавах го, за да не предизвикам дискусия. Подбрани са много добре на контрастен принцип, но не отивам по-нататък от това и от добрата игра.

Всъщност не знам колко точно е продължила връзката на Онур Туна и Ясемин Ален, но приключва наскоро след "Животът продължава". Чела съм, че след раздялата им Ясемин се върнала при предишния си приятел Гьокхан Челикчакър (Gökhan Çelikçakır).

П.П. Докато пиша, и Вили се произнесла за "химията" между Зейнеб и Алихан, но аз актьорите имах превид.
По-рано пък  BVAR писа, че усеща дистанция или нещо като"преграда" между Севда и Онур - в реала, както и в сериала. Предавам по смисъл.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 20:32 от Tania M.

# 258
  • Варна
Оха! Какво сте направили джанъмки? Изписали сте доста - едва ви настигнах!
Добра среща за тази вечер! wavey

Хубави снимки са пуснали.
Злати Heart
Гости HugФили HugБиби HugМарсиа Hug

Нови снимки на Зейно....напомнят за новия епизод....

Да видим кой ще спре на пътя?.... Laughing

За очите да напиша и аз какво знам от майка ми, че има селкчюкски(не знам дали така се изписва) турци, които си били със сини очи и руси. Района е някъде около Кушадасъ.

# 259
  • Плевен / София
Хаштага - #katlanamıyorum  #яневыдерживаю

Кой не издържа? Зейнеб ли, понеже е на снимката? Или Алихан? Или и двамата? Grinning
а може и всички ние...
Озетът от 20 часа ли е...

# 260
Гости,би трябвало да е от 8..даже вече е започнал...
https://vk.com/yasak_elma_rus?w=wall-148881622_65194
https://vk.com/dizimaniaat-с руски превод
https://www.ecanlitvizle.live/fox-tv-canli-yayin-izle/-за гледане...

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 20:08 от Виолета Цветанова_563417

# 261
Озетът започна!Да си припомним епизода! Laughing

# 262
Здравейте! Искам да попитам днес ли е последният епизод от сезона?

# 263
  • Плевен / София
Здравейте! Искам да попитам днес ли е последният епизод от сезона?
не...

# 264
Гости а до кога е този сезон, знаеш ли? Благодаря за светкавичният отговор!

# 265
Привет, Ябълки! wavey wavey wavey

Най-после е нашият ден.
Класирах се и аз току-що пред екрана.
Чака ни интересен епизод.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 266
  • Плевен / София
Гости а до кога е този сезон, знаеш ли? Благодаря за светкавичният отговор!
Не съм сигурна...една или две серии...

# 267
Благодаря!
Приятно гледане на всички тази вечер! Дано епизода не ни разочарова!

# 268
Много сте изписали , момичета Heart
Танче , бъзикай се с мен , ама аз твърдо съм решила да го сватосам Онур , той е другарче на моите любимци Неслихан и Кадир , значи наше момче .Знам ги аз мъжете-модели , те с единия крак бързо могат да прескочат на другия бряг .За това съм за сериозна връзка .Севда е много дребна за него , Айшегюл не знам дали не е малолетна , за това реших ,че Еда е най-подходяща   Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама приемам и други предложения
 Blush
Сега сериозно - пуснала съм озета и хвърлям по едно око , ами само Йълдъз и с-во Адамс дават .Вече се дразня - без ЗейАл не виждам такъв рейтинг и сезон 2 .Е , стига де !
За мен има химия м/у Синеочко и Сладуранка , а по-нататък още по-голяма ще стане . То е нужно екранно време . Дано има повече време за тях тази вечер

# 269

Туна ни напомня за себе си...да го гледаме..

Общи условия

Активация на акаунт