Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 984
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Tania M. Hug Трябваше по някакъв начин да си свържа поста с темата. А как най-добре, ако не с Йелдъз-canım Wink
Marsia_K., нещо не разбрах. Включих се и аз в off-темата с предишна снимка от темата, а и малко нашега.  
В такъв случай … да се извиня за всеки случай.  smihesorry

# 241

Цитат
🆕От Канала : «Шаги,сделанные Джемом,выдвинут наружу травмы детства Алихана👀»

# 242
 Няма за какво да се извиняваш Hug Просто писах за пъстрите очи и за да съм по темата сложих снимката на Еда Едже и добавих инфо , че е уникална, защото едва 2% от населението е с такъв цвят на очите.Не се разбрахме баш Hug  Стана малко оф-топик за което наистина се извинявам. А джанъм/ чим/чик (не знам дали правилно съм ги чула умалителните им), нали така на мила и скъпа си говорят в къщата на Халит бей Blush Както и да е... Flowers Hibiscus

# 243
Ами усетих го като забележка аз, та затова се извиних … за няма що. Grinning  Ама нейсе, т.е. както и да е. Flowers Hibiscus

А между другото, аз смятам за нормално да се реагира на вече публикувани постове, вместо да се подминават.  Peace

# 244
Ей ме и мен пък...Прибрах се най-накрая,тоооо....много сте писали,момичета..Чудесно!
    Да се изкажа и аз за зелените очи...Моите,а и на децата ми , са досущ като на Еда,но това не ми попречи да не я харесвам.....

Рускините спрягат май Йълдъз с Джем...

И сега какво,стъпките,които предприема Джем ,предизвикват спомени от детството на Алихан,което означава ,че днес ще разберем повечко за миналото му...А тези стъпки вероятно са свързани със Зейно...
И Ендер какво ревю ще прави в последната серия?Към моден дизайн ли се е насочила?
Ноооо...всичко се променя...както и при Алихан..

До после ,момичета..Надявах се да ни пуснат трети фраг,ама ...няма..Нищо,малко остана..

# 245
Да се изкажа и аз за зелените очи .. Моите, а и на децата ми, са досущ като на Еда, но това не ми попречи да не я харесвам ...
...
Надявах се да ни пуснат трети фраг, ама ...няма.. Нищо, малко остана..
Ето един принципен човек. Не смесва личното със служебното. Grinning

Трети разширен фраг - довечера, два часа и кусур.  Laughing

# 246
Ами усетих го като забележка аз, та затова се извиних … за няма що. Grinning  Ама нейсе, т.е. както и да е. Flowers Hibiscus

А между другото, аз смятам за нормално да се реагира на вече публикувани постове, вместо да се подминават.  Peace
Разбира се, че е така. Просто си помислих, че нещо съм сгрешила и реших да се обясня.
И с риск да досадя и аз съм с подобни очи, че и съм светличка в кожата като нея. Фризьорката ми пък ме навива за рижавата гама, защото щяла да ме отвори Trollface Та затова си трая аз , какво не ми харесва в Йелдъз, че да не взема да се изложа Stuck Out Tongue Closed Eyes
И нека са прави рускините, че ако Еда отнесе Онур- не мож'го преживея Joy

# 247
Ух , не го давате тоз Онур в реала на Еда SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

То нищо се не знае какво ще се случи , понякога актьори играещи брат и сестра се свързват в реала - Ники Илиев и Саня от бг.Забранената любов,и Къванч К ( доктор Синан сега ) с жена си Седеф Авджъ в Листопада играеха брат и сестра . А вие сега не давате ''балдъзата '' на Алихан - джъм Smiling ImpSweat Smile
Йълдъз си е малко куха лейка , но пък обича много Зайношка и и прощавам Stuck Out Tongue Winking Eye , но пък Еда е красива , образована ( те всичките им актьори са завършили университети или учат в момента ) с 2 чужди езика , висока е - става за Онур ( рускините ще дойдат да ме линчуват Anguished )!
Не ме бийте и вие от темата , които сте против Stuck Out Tongue

# 248

А...Онур е за Севда! Wink Laughing

Скрит текст:
По темата за очите...аз съм с кяфяви малко пъстри,тъй като майка ми беше със синьо-зелени очи,а баща ми с кафяви.Децата ми са с кафяви очи!

# 249
Ух, не го давате тоз Онур в реала на Еда. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
То нищо се не знае какво ще се случи , понякога актьори играещи брат и сестра се свързват в реала - Ники Илиев и Саня от бг.Забранената любов,и Къванч К ( доктор Синан сега ) с жена си Седеф Авджъ в Листопада играеха брат и сестра . А вие сега не давате ''балдъзата '' на Алихан - джъм Smiling ImpSweat Smile
Йълдъз си е малко куха лейка , но пък обича много Зайношка и и прощавам Stuck Out Tongue Winking Eye , но пък Еда е красива , образована ( те всичките им актьори са завършили университети или учат в момента ) с 2 чужди езика , висока е - става за Онур ( рускините ще дойдат да ме линчуват Anguished )!
Не ме бийте и вие от темата , които сте против Stuck Out Tongue
Халал да й е Онур! Той в реала изглежда малко като Алихан, скок-подскок по отношение на дамите. И други височки, красиви и изучени като Еда Едже са изтанцували по едно лято с Онур, като нищо може и тя да мине по реда.  hahaha

# 250
Танче не съм съгласна с теб, единствените потвърдени връзки на Онур са две: с партньорката му от "Живота продължава" и със Седа Гювен. За мен това не е скок-подсок  , защото става въпрос за период от 7 години. Нашите ергени в бг , за 7 години овършават всичко дето е в пола и шава.

# 251
По-добре скок-подскок сега , а не като се ожени !
А още по-добре от това да отиде на ''левия '' бряг !

# 252
Катринка, пошегувах се с Филипинка, понеже си е заплюла Онур за Еда Едже и работи като китайска капка по въпроса. Та рекох да й омаловажа "придобивката", ако се случи да я огрее.  Laughing
Скрит текст:
Инак между Ясемин Ален и Седа Гювен са го спрягали и с разни други по за ден-пет (и снимчици се намират), но да спестя имена, че достатъчно клюкарствах тия дни.  Mr. Green
П.П. Тя и връзката на Онур с Ясемин Ален ("Животът продължава") е също мимолетна.

П.П. Еда Едже я даваме на чичковци като Халит, да си я сложат на ревера.  Grinning
       И без това си каза в интервюто, че разлика от 20 години не я бърка (както между майка й и баща й).  Wink

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 17:44 от Tania M.

# 253
Севда е пуснала 1-ви фрагман за да напомни за новия епизод и Онур я лайкнал

... и Ирем напомня за новия епизод....

---------------------------------------------

Хаштага- #katlanamıyorum  #яневыдерживаю

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 18:14 от Zlatina3

# 254
Хаштага - #katlanamıyorum  #яневыдерживаю

Кой не издържа? Зейнеб ли, понеже е на снимката? Или Алихан? Или и двамата? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт