Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 866
  • 747
  •   1
Отговори
# 570

Нови снимки от Севда

# 571
  • София
Момичета , има 3 фраг и е с превод , но аз не знам от тела как да го сваля .Огън е , горкия ми Синеочко
Ако има преведени фрагмани на бг.ез., да ги качим тук, за да уважим труда на екипа.

Ама, разбира се, че заминаването не е наказание, а само той го възприема така. Имайте предвид, че състоянието му е много сложно и не се оправя с магическа пръчка, поне аз така ги виждам нещата. Зейнеб е в правото си да замине. Аз също мисля, че тя няма да погледне на Джем като на любим, а по-скоро като на близък приятел, но за него не съм сигурна, може и да се влюби. Там важна роля ще изиграе и Кевин.

# 572
Пак да уточня, че репликата ми за "наказанието" днес беше единствено по повод на това:

Цитат
Втори път в живота си Алихан не заслужава да бъде наказан от любима жена.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 00:12 от Tania M.

# 573
https://vk.com/video-148881622_456240546

Един клип с Онур, за който хърватките казват:

Ние се косим и ядосваме, а той се забавлява. Много са емоционални и имат странни предположения.

https://vk.com/photo-158331709_456244547

# 574
От видеото,което мислех да пусна....Кате Hug Wink

Кате Hug,ето колажа от линка,който си дала....
Скрит текст:
Бях ти писала къде да го вмъкнеш-

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:53 от Zlatina3

# 575
Злати, благодаря. 

Скрит текст:
Опитвах, но не става. В темата за Аси съм слагала безброй колажи и снимки, а тук не става. Ще ги слагам с новата версия. А клипчетата от ИГ  излизат само с линк.???

# 576
  • София
Пак да уточня, че репликата ми за "наказанието" днес беше единствено по повод на това:

Цитат
Именно. Аз използвах същия повод, за да кажа, че за него това си е наистина наказание (умишлено не слагам кавички). Зейнеб не цели да го наказва, но той така ще разбере действията ѝ и това се дължи на миналото му и на моментното му състояние. И двамата имат някакво оправдание за действията си, тя е много обидена и то с основание, а той е толкова объркан, че не знае как да се измъкне от кашата, която сам забърка. Въпреки всичко се радвам, че тя предприема такова пътуване, за да може той да осъзнае какво е тя за него.

# 577
Цитат
Именно. Аз използвах същия повод, за да кажа, че за него това си е наистина наказание (умишлено не слагам кавички). Зейнеб не цели да го наказва, но той така ще разбере действията ѝ и това се дължи на миналото му и на моментното му състояние. И двамата имат някакво оправдание за действията си, тя е много обидена и то с основание, а той е толкова объркан, че не знае как да се измъкне от кашата, която сам забърка. Въпреки всичко се радвам, че тя предприема такова пътуване, за да може той да осъзнае какво е тя за него.
Коментирала съм конкретната мисъл така, както е изразена. Че въпросът не е в това, дали заслужава или не да бъде наказан, със или без кавички. А как той го възприема е отделен въпрос. Малко се смесват нещата за мен. Май колкото повече се поясняваме, по се разминаваме.  Wink

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 02:35 от Tania M.

# 578
  • София
Скрит текст:

Цитат
Аз пък съм коментирала конкретната мисъл така, както е изразена. Че въпросът не е в това, дали заслужава или не да бъде наказан, със или без кавички. Май колкото повече се поясняваме, по се разминаваме.  Wink
Ох!

Спирам, че няма да се разберем, поне да не товарим темата.

Лека нощ на всички! Peace

п.с. Надявам се на един хубав епизод в понеделник.

# 579
# 580
Скрит текст:
Скрит текст:

Цитат
Аз пък съм коментирала конкретната мисъл така, както е изразена. Че въпросът не е в това, дали заслужава или не да бъде наказан, със или без кавички. Май колкото повече се поясняваме, по се разминаваме.  Wink
Ох!

Спирам, че няма да се разберем, поне да не товарим темата.
Ще се разберем, бе, ще се разберем. Само дето се застъпиха разните мисли за наказанието, използвани за отскок. И не e много ясно кой на коя се опира и на кого по-точно опонира. Wink

Лека нощ от совите на всички останали!  

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 19:25 от Tania M.

# 581
                     Добро утрооо! Wink food010  Hug

Ей,това докосване на голото рамо,сигурно вдигна кръвното на Алихан.... Laughing

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 582

Добро утро и от мен!Слънчев и усмихнат да е денят ни!

Каква рисунка!Едно към едно е ..Браво на художника!

Злати, чудесни гифчета..Наистина не му стана хубаво на Алихан с докосването на това голо рамо..Очите му изскочиха...

# 583

Вили Hug,Алихан изревнува,но да е мислил по-рано! Peace

От канала напомнят,че утре е финалния епизод...да не го пропускаме...ще бъде горещо...

Цитат
Нам напоминают о том, что завтра финал сезона сериала «Запретный плод»🍎 в 20-00 на канале Fox.tv 🤗
Не пропустите! Будет жарко 🔥🍎💔

# 584
Да е мислил ,да,той се изплаши от любовта като ученик....А тя е едно от най-пракрасните неща,които се случват на човек...Ще го разбере и той..Дано не късно..

А тези от канала ,ако знаят как го чакаме епизода,жалкото е,че е последен за сезона...

Общи условия

Активация на акаунт