Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Ааааа,Фили,аз не я искам Еда за Онур...Севда е дребна,но мъжете харесват такива момичета...тип джобно гадже..

# 271
  • Плевен / София
Много сте изписали , момичета Heart
Танче , бъзикай се с мен , ама аз твърдо съм решила да го сватосам Онур , той е другарче на моите любимци Неслихан и Кадир , значи наше момче .Знам ги аз мъжете-модели , те с единия крак бързо могат да прескочат на другия бряг .За това съм за сериозна връзка .Севда е много дребна за него , Айшегюл не знам дали не е малолетна , за това реших ,че Еда е най-подходяща   Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама приемам и други предложения
 Blush

той си е бая височък....трудна работа...

# 272
Ааааа,Фили,аз не я искам Еда за Онур...Севда е дребна,но мъжете харесват такива момичета...тип джобно гадже..

Абе джобно , джобно 160 и 180/5 става , ама под 160 и 195/7 си е много .НО за любовта няма прегради -давам Севдичка , но да не е краткотрайна афера , такива да ги нямаме Rage

# 273
  • Варна
Те хубаво ни напомнят да ги гледаме , ама ги няма : )))) само Ендер гледаме и Йълдъз!

# 274
Момичета, на този линк една руска група  контакта обещава озвучка на епизода онлайн, каквото и да означава това. За първи път виждам такова нещо.

https://vk.com/feed?z=video-46308288_456239091%2F457297c1b7cdb37 … st_-46308288_2585

Аз съм за двойката Онур-Севда, размерите изобщо не са от значение, но ми се струва, че Севда е прекалено обрана и скромна за него. Но знае ли човек, любовта е сляпа.
Вчера гледах в ютуб един клип, в който даваха кой от актьорите има гадже или съпруга. Ами те повечето са "йок севгили". Севда, Онур, Еда, Баръш ли беше този дето играе Джанер. Имаше и още, но не ги запомних. Така че възможности бол. От толкова много време по снимачните площадки, нищо чудно и някоя любов да пламне.

# 275
Те хубаво ни напомнят да ги гледаме , ама ги няма : )))) само Ендер гледаме и Йълдъз!
Той ни напомня за новия епизод! Wink Да видим колко ЗейАл ще дадат тази вечер! Laughing

# 276
Ехааа,Дъгичка,супер...благодаря.Дано успеем да разберем повечко с този онлайн превод..

# 277
  • Под звездите
Здравейте момичета. Вече съм пред лаптопа. Очаквам с голямо нетърпение епизода. Приятно гледане.

# 278
Цитат на: Phillipine link=topic=1038985.msg36804042#msg36804042date=1527528959
Танче, бъзикай се с мен, ама аз твърдо съм решила да го сватосам Онур, той е другарче на моите любимци Неслихан и Кадир, значи наше момче. Знам ги аз мъжете-модели, те с единия крак бързо могат да прескочат на другия бряг. За това съм за сериозна връзка. Севда е много дребна за него, Айшегюл не знам дали не е малолетна, затова реших ,че Еда е най-подходяща.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Фили, като е дребничка Севда за Онур, що даваш Зейнеб на Алихан, а?  Grinning
Аз твойта Еда я давам на чичковци като Халит. Нали допреди 2-3 години е имала връзка (малко или много) с продуцента Неджати Акпънар (Necati Akpınar), 28 години по-стар. Тя затуй разправя онзи ден в интервюто, че разлика не я бърка, не само понеже разликата между родителите й е 20 години.  Wink

Катринке, поправих се. Около 2 години май е продължила връзката на О.Т. и Я.А. , горе-долу колкото трае "Животът продължава". И малко след края на сериала … кой откъде е. Писа се, обаче, че след това се е върнала при предишния си приятел Гьокхан Челикчакър (Gökhan Çelikçakır). Ама кое как е … и на мен не ми е важно хич.  

Не давам аз Севда за Онур, мила ми е. Laughing Ама и Онур на Еда не давам.  Grinning

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 23:12 от Tania M.

# 279
  • По света и в нас.
Точно на време.
Приятно гледане.
По повод ръстта ,сега за ради сериала се загледах по край мене в реала имам поне 5 семейства,на които жените са до кръста на мъжа.

# 280
Приятно гледане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тъкмо да влезе Ендер и.....реклама.... Laughing

# 281
Да ама пак реклами! Сега още 20 минути...

# 282
Ами ако се обичат да се вземат младите !

Ох , дано ги дават сладурите повече ,стига са ни дразнили , писна ми и от Йълдъз , и от Халит и целия му кокошарник  !

# 283
Цитат на: Phillipine link=topic=1038985.msg36804042#msg36804042date=1527528959
Танче, бъзикай се с мен, ама аз твърдо съм решила да го сватосам Онур, той е другарче на моите любимци Неслихан и Кадир, значи наше момче. Знам ги аз мъжете-модели, те с единия крак бързо могат да прескочат на другия бряг. За това съм за сериозна връзка. Севда е много дребна за него, Айшегюл не знам дали не е малолетна, затова реших ,че Еда е най-подходяща.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Фили, като е дребничка Севда за Онур, що даваш Зейнеб на Алихан, а?  Grinning
Аз твойта Еда я давам на чичковци като Халит. Нали допреди 2-3 години е имала връзка (малко или много) с продуцента Неджати Акпънар (Necati Akpınar), 28 години по-стар. Тя затуй разправя онзи ден в интервюто, че разлика не я бърка, не само понеже разликата между родителите й е 20 години.  Wink

Катринке, поправих се. Около 2 години май е продължила връзката на О.Т. и Я.А. , горе-долу колкото трае "Животът продъла". И малко след края на сериала … кой откъде е. Писа се, обаче, че след това се е върнала при предишния си приятел Гьокхан Челикчакър (Gökhan Çelikçakır). Ама кое как е … и на мен не ми е важно хич.  

Не давам аз Севда за Онур, мила ми е. Laughing Ама и Онур на Еда не давам.  Grinning

Танче и аз като теб не давам Севда, защото Онур е красавец, а ние жените сме разглезили красавците до безобразие, не ми се иска тази кошута да си загуби сърцето напразно.

# 284
Ами ако се обичат да се вземат младите!

Ох , дано ги дават сладурите повече ,стига са ни дразнили , писна ми и от Йълдъз , и от Халит и целия му кокошарник  !
Кои млади да се вздемат, Зейнеб и Алихан ли?  newsm78 Или Еда и Онур?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт