Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден.
И аз снощи прекръстих Джем на Джан, но не е болка за умиране, нали, а и когато писах поста си ми се спеше та две не виждах?!
Суперски фрагове, вече Ендер ще види де зимуват раците, Mr. Green все повече започва да ми се нрави поведението на Йълдъз, че не и се дава, а Зейно на който и да е асистентка, ще трябва да се отчита на Алихан. Laughing Хи, хи, скици. Joy

# 421
Цитат
Джем и Зейнеб стоят добре един до друг и контактът им ми харесва, но визуално актьорът не ми допада с това безцветно лице.
Анджък, дет се казва...Изключително безизразен на моменти... Комбинацията сини очи-тъмна коса не ми е от любимите... Навява ми някаква хладност и студенина... Точно такъв тип е и Алихан.
Скрит текст:
Не знам дали нарочно е търсен ефект, но при всички случаи високият му  ръст на исполин е в опозиция с джобния формат на Зейнеб... Когато говорят двамата, все едно орел наблюдава яребица.... Но пък колкото тя е по-малка и дребна, толкова повече сила, воля и характер има събрани в нея... А при него има проблеми, срещу които той все още не може да се "изправи", въпреки високия си ръст... Какъв парадокс само!
Сега да попитам кой по-точно е безизразен на моменти - Джем или Алихан?
Понеже цитатът за Гюн Акънджъ (Джем) и безцветното лице е от мой пост, а комбинацията "сини очи - тъмна косаа" определено не се отнася до Джем. Някакво смесване на Джем и Алихан се е получило в тоз пост според мен, на актьорите по-скоро.  newsm78
Затова да уточня, че не споделям мнението за безизразен Алихан. Хладност и студенина - да, но не и безизразност. Peace
Гюн Акънджъ (Джем) имах предвид, че в лице ми е леко безцветен, да не кажа бозав.

П.П. Те Джем и Джан ги бъркат и покрай "Черно-бялата любов" и "Истанбулската невеста". Под път и над път - Джем и Джан.  Grinning

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 21:08 от Tania M.

# 422
Цитат
Джем и Зейнеб стоят добре един до друг и контактът им ми харесва, но визуално актьорът не ми допада с това безцветно лице.
Анджък, дет се казва...Изключително безизразен на моменти... Комбинацията сини очи-тъмна коса не ми е от любимите... Навява ми някаква хладност и студенина... Точно такъв тип е и Алихан.
Скрит текст:
Не знам дали нарочно е търсен ефект, но при всички случаи високият му  ръст на исполин е в опозиция с джобния формат на Зейнеб... Когато говорят двамата, все едно орел наблюдава яребица.... Но пък колкото тя е по-малка и дребна, толкова повече сила, воля и характер има събрани в нея... А при него има проблеми, срещу които той все още не може да се "изправи", въпреки високия си ръст... Какъв парадокс само!
Сега да попитам кой по-точно е безизразен на моменти - Джем или Алихан? Понеже цитатът за Гюн Акънджъ (Джем) и безцветното лице е от мой пост, а комбинацията " сини очи - тъмна косаа" определено не се отнася до Джем. Някакво смесване на Джем и Алихан се е получило в тоз пост според мен, на актьорите по-скоро.  newsm78
Затова да уточня, че не споделям мнението за безизразен Алихан. Гюн Акънджъ (Джем) имах предвид.  Peace

Коригирам се веднага... Сори, моя грешка... Имах предвид точно Алихан, а не Джем.. Така, както съм го описала, само че съм го прекръстила като име... За мен лично Алихан е със студено излъчване, с лице, зад което трудно може да се проникне... Без никаква емоция... Може това да е актьорски похват, знам ли.. Ако е така, играе  го чудесно.. За разлика от Зейнеб, която е изключително магнетична и емоционална.. Просто едно малко слънчице, което може да се усмихва и радва на дребните неща.. Например на едно дете...

ПП На Джем биха могли малко прическата да му пооправят... Че като го загладят с този гел... Прилича на сгоден циганин...   Smirk

# 423
Скрит текст:
Цитат
Скрит текст:
Сега да попитам кой по-точно е безизразен на моменти - Джем или Алихан? Понеже цитатът за Гюн Акънджъ (Джем) и безцветното лице е от мой пост, а комбинацията " сини очи - тъмна косаа" определено не се отнася до Джем. Някакво смесване на Джем и Алихан се е получило в тоз пост според мен, на актьорите по-скоро.  newsm78
Затова да уточня, че не споделям мнението за безизразен Алихан. Гюн Акънджъ (Джем) имах предвид.  Peace
П.П. Коригирам се веднага... Сори, моя грешка...
Имах предвид точно Алихан, а не Джем.. Така, както съм го описала, само че съм го прекръстила като име... За мен лично Алихан е със студено излъчване, с лице, зад което трудно може да се проникне... Без никаква емоция… Може това да е актьорски похват, знам ли ... Ако е така, играе  го чудесно. За разлика от Зейнеб, която е изключително магнетична и емоционална. Просто едно малко слънчице, което може да се усмихва и радва на дребните неща.. Например на едно дете...

ПП На Джем биха могли малко прическата да му пооправят... Че като го загладят с този гел... Прилича на сгоден циганин...   Smirk
Така - да. А това в червеното - "лице, зад което трудно може да се проникне, без никаква емоция" - бих го определила по-скоро като непроницаем, а не безизразен. За мен определено е актьорски похват. Макар и по-рядко, виждали сме и меки и сърдечни сини погледи и на Алихан, и на Онур. Но дори и да не е похват, с това си излъчване Онур е точно попадение за образа на Алихан.
Той Алихан нали освен непроницаем, е и недосегаем. Няма да се размеква по пет пъти на епизод, я. Grinning

П.П. Харесвам много комбинацията сини очи - тъмни коси, по-рядка и по-нестандартна е.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 14:23 от Tania M.

# 424
Привет! Hug Hug Hug

Joy

Благодаря на всички за споделеното! bouquet

нова от официалния акаунт....

Цитат
Подпись: " Зехра, ставшая жертвой игр Синана, вступила на путь, с которого невозможно уйти."

# 425
Много е рано още да анализирам Джем ,,но ще кажа само ,че от него ,поведението му ,разговорите му лъха човещина ..........и той е шеф все пак ..........

Докато Алихан още с първото си появяване показа командорщина . Вярно има усет на Патрон за квалификацията на служителите , та на част от секундата прецени професионализма на Зейнеб..Тя показа авторитет и смелост ..""Право куме ,та в очи !!!""
Но след последната му ""брилянтна  магария" ,оставам с чувството ,че  във всяка притежавана от него жена вижда  следващата като майка си ............. Да не греша ,но думите ,които каза на Лал ,каза и на Зейнеб.

И ,ако след всяко"влюбване " и  притежание осъзнава какво го  очаква ,той си е направо патологичен случай... Нещо не мога да го приема Алихан бей  още от началото //колкото и да му СИНИ очите //

# 426
Цитат
Joy
На Зейнеб очилцата май са за отразяване и обезвреждане на едни шейтански сини очи. Joy

Май не бях разбрана днес. Още на онлайна споделих, че между Джем и Зейнеб веднага се установи хармония, спокойствие и естественост. Няма напрежение и вечно преодоляване на нещо, както е с Алихан. Някой правилно отбеляза, че съзнателно го представят ведър и всеразбиращ в противовес на Алихан.
Само за актьора Гюн Акънджъ (Джем) казах днес, че визуално ми е някак безцветен в лице. Пиша го за трети и последен път.

А инак, една ангелска Зейнеб ни стига. Да видим ще понесат ли крилцата й "шейтана" Алихан. Grinning

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 10:21 от Tania M.

# 427
Ооооо, аз искам Зейнеб да го постави на място ,дали с очила или без очила ......... Joy Joy Joy

Но ,ако и Джем хлътне по нея ,голяма битка на ""лос-ове"" ни очаква за "територия".. Чоок интересан шъ е ...галиба .... hahaha

# 428
Джем взе да усеща какво става между Зейнеб и Алихан и едва ли ще си позволи да хлътне, дори да му се ще. Хак да й е на Лал и в двата случая.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 10:22 от Tania M.

# 429
Здравейте момичета Hug
 Изчетох ви всички , много интересно всяка една от нас ''вижда '' различно .
С Таня понякога и спорим , но сега съм абсолютно на едно мнение с нея - Онур играе чудесно , Алихан е непроницаем и студен , това е търсено да се покаже и как понякога сваля гарда и се натъжава заради Малечка .Харесва ми как играе с очите .
Докато актьорът играещ Джем е по-скоро начинаещ в професията и от него не би трябвало да очакваме чудеса , но се справя с ролята на открит, ведър , добронамерен и учтив ''американец''. Като характер  е антипод на Алихан , само дето като бизнесмени си допадат . И трябва да е много глупав да не разбере какво става и да се оттегли .
Серията ще ни остави 1000 въпросителни естествено .Дано нанесен продължат сериала както сега , че се е случвало коренна промяна от един до друг сезон . Сериалчето  е направо очарователно така както си е !

# 430
Цитат
С Таня понякога и спорим ...
Чак пък да спорим ... Просто обичаме да си кажем. Че и по няколко пъти. Joy

# 431
Цитат
С Таня понякога и спорим ...
Чак пък да спорим ... Просто обичаме да си кажем. Че и по няколко пъти. Joy

Абсолютно Imp Stuck Out Tongue

Знаете ли , сега осъзнавам ,че този сериал ще ми липсва , не само защото ми е интересен , а и защото ме разтоварваше .

# 432
  • София
Ехоооо, привет! Hug

Сериалът се очакваше леееееко да стане монотонен и еднообразен, но, въпреки това, ми допада лекотата му. Просто имам нужда от нещо подобно за разтоварване. Плюс това, Онур си е удоволствие да се гледа на екран, какъвто и да е сюжетът. baby_neutral Mr. Green

Впрочем, не знам дали сте коментирали по-напред, но аз искрено се надявам нещо да стане между Йълдъз и Хакан. Даже стисках палци Хакан да я засече, когато тя се "преобрази" в последния епизод (то па едно "преобразяване" - изстветли си косата Laughing) и като отиде при Зейнеп в работата. Нооооо... нищо, де, аз все още си се надявам.

Много харесвам Талат Булут и супер много ме е яд, че героят му някак бледнее на общия фон. Халит само седи зад едно бюро, говори от време на време по телефон, и разтървава харема си. Joy Невероятно скучна роля, язък за големия талант. Crossing Arms

# 433
Тинчее,привет!! Hug Hug

# 434
  • Варна
Преводите на различни места толкова се различават. Ще пусна един коментар от туитър , че ми
стана интересен. Към тази сцена:

З: Не мисли ,че защото съм малка не мога да приключа с теб!
А: Приключи тогава!

И коментара: Сексуалното напрежение в сцената е толкова голямо. Тя иска да го отдалечи, но не си дава сметка, че колкото  повече му се ядосва, толкова повече го влюбва в себе си.

Мммм сладури!
Flowers Green AppleFlowers Green AppleFlowers Green Apple

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 22:51 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт